Tomek301719502573 16.10.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Witam serdecznie.Jestem nowy na forum.Kupiłem niedawno działkę w Balicach gm. Zabierzów.Obecnie jestem na etapie wybierania projektu.Piszę z paroma firmami i zbieram dane dotyczące kosztów budowy jak i cen materiałów(trudny temat.Kręcą z cenami, że można się załamać.Żadnych konkretów).Chciałbym wybudować dom z bala (sosna północna) pow. użytkowa ok. 130m2.Dach 37-45stp. najlepiej dwuspadowy styl raczej góralski.Dom z poddaszem użytkowym.Szukam ciekawych projektów?Może macie coś ciekawego.Dzięki z góry za propozycję.Przeglądałem oferty Honki oraz Nordic line . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renjul 25.12.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 Czy masz może jakies konkretne propozycje cen robocizny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts