Osówka 31.07.2003 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Kilkakrotnie wspominano na forum tę nazwę przy okazji wyboru płytek. Ja wybrałam sobie serię Nebrasca i Cordiliera, ale jeszcze nie kupiłam. Czy ktoś układał lub ma takie płytki? Jakie wrażenia z układania? Czy udało się wynegocjować jakiś rabacik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.08.2003 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 osówka- nie wiem czy pamietam dobrze, ale chyba am ma takie płytki - zerknij do jego dziennika, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Osówka 01.08.2003 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 Nie, oni w końcu wżięli chyba gres z Nowej Gali i klęli nad jego krzywością. Ja myślałam o tym gresie, ale zrezygnowałam z powodu ceny...na szczęście. Teraz obstawiam te hiszpańskie płytki, a mam tam blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.08.2003 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2003 Nie wiem jak się układa,ale Nebrasca jest wśród moich typów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.08.2003 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 osówka- rzeczywiscie am pisał o tych krzywych płytkach. mi jakos tak utknelo że mówił o Alcorense że myslalm że ma i to, i to w każym bądź razie pozdrawiam serecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 04.08.2003 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Ja kupowałem w Alconrense pod Grodziskiem Maz. Wytargowałem rabacik 5% ale przy płaceniu chcieli mnie naciąć na 3% więc się z nimi mocno pokłuciłem. Efekt oddali różnicę Ale ja nie lubię się kłucić więc już tam nie chadzam. Rabacik dostałem w tamtym roku. Glazurnik nie narzekał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts