tomek470 18.10.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Witam, Zamontowalem wreszcie domofon ze sterowaniem elektrozaczepem, problem w tym , ze nie zawsze otwiera futkę. Czesto jest tylko "pykniecie" w zaczepie - otwiera na ulamek sekundy i zamyka. Co moze byc przyczyną, problem napweo nie tkwi w zaczepie, bo zakladalem juz dwa inne na probe.Z gory dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 18.10.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Zwykle problemem są zbyt cienkie niteczki do elektrorygla.Jak masz z czego, to dodaj (zrównoleglij jaki zapas).Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek470 18.10.2007 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 dalem po 2 szt na kazdy biegun przewod telefonicxny, odleglosc jakies 20 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 18.10.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 A nie za słaby zasilacz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 18.10.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 ... zasilacz raczej nie, sprawdź kable, może być gdzieś przełamany, albo słabo przykręcony ( u mnie też czasami bzykało - okazało się, że w trafo był poluzowany przewód ).PzdrJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xiff 18.10.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 ostatnio zakladalem domofon i tez mialem ten problem...najpierw myslalem ze to kwestia "pamieci" w elektrozaczepie, ale potem okazalo sie ze uszczelka za bardzo odpychala drzwi i zapadka cały czas naciskała na zaczep przez to nie mogł sie zwolnic. Sprobuj czy jak dopchniesz drzwi to tez sie blokuje. U mnie podziałało przesunięcie elektrozaczepu troche do zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek470 23.10.2007 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 okazalo sie, ze ten domofon wspolpracuje tylko z zaczepem z tzw " pamiecią" bo daje tylko jeden imuls. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xiff 23.10.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 faktycznie... Jak ja montowałem to też była ta kwestia, ale to było programowane na samym poczatku i mozna bylo wybrac jaki ma byc elektrozaczep podlaczony. Zapomnialem o tym juz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts