mkepler 23.10.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Ale tak na marginesie, to ten temat urósł do niebotycznych rozmiarów i stał się porażającym swoim rozmiarem studium przypadku. Teraz widać czym grozi drażnienie forumowiczów trudnymi pytaniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.10.2007 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 ale też znakiem, że na forumowiczów zawsze można liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jeż 23.10.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Przez kroyenę miałem milczeć. Ale co tam ... przeszło mi. Kroyena - przybij piątkę!!!! Myślę, że bardzo zachęcającym do dyskusji był tytuł wątku. To jeden z najlepszych, jeśli nie najlepszy w ostatnim czasie tytuł na forum. Po prostu znakomity. Cóż z tego, że termosik okazał się dziurawy, jeśli nikt przez długi czas nie miał o tym pojęcia? Wyszło jak w najlepszym filmie - zaskakujący finał i z happy endem. Aż żal się rozstawać z tym wątkiem. PozdrawiamJeż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 23.10.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Też tak sadzę, tym bardziej, ze szukałem wiryualnej dziury "niby" w całym (szczelnym) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.10.2007 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 hmmm... no to teraz wyszłam na idiotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.10.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 hmmm... no to teraz wyszłam na idiotkę dlaczego Ty? Twój szanowny mąż też na to nie wpadł Po to jest forum, żeby nas wszystkich ratować, jak mamy przyćmienie IQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 23.10.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Agnieszka! Jesteś niesamowitą prowojatorką - dotyczy ostatniego "posta" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.10.2007 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 no tak pisząc o dziurawym termosie....boszszsze...a my już kombinowaliśmy gdzie zakładać nawiewniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 23.10.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 No, a teraz, za zaoszczedzone pieniązki możesz sobie kupić torebkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.10.2007 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 o właśnie...normalnie czuję się jak przysłowiowa blondi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 23.10.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Albo opacznie przyjmujesz, albo dalej prowokujesz? albo kusisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jeż 23.10.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 agnieszkakusiNo nie, takiej kokietki to jeszcze tu chyba nie było. A poważnie - przejrzałem Cię. Znakomity nick, znakomity tytuł. Za dużo tych przypadków. Twój mąż jest szcześliwcem. PozdrawiamJeż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.10.2007 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 te cztery ostatnie litery to od nazwiska - po mężu zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jeż 23.10.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 E tam, znów przypadek? I ja ma w to uwierzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.10.2007 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 no ba...i tyle przypadków w tak krótkim czasie może się zdarzyć... chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 23.10.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Bardzo niebezpieczny wątek ......... POKAŻ nam to kolanko i ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jeż 23.10.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Zaraz, zaraz..... zaczynam kojarzyć. To "boszszszsze"! Ci "dogrzewani lotnicy"....To czuwanie nad wątkiem.... te częste wypowiedzi niewiniątka.... Tu mi pachnie mistyfikacją!!! Agnieszkakusi - przyznaj się! To wszystko, cały wątek był jedną wielką mistyfikacją!!!! Ale nas skołowałaś! Nie wiem jak inni, ale .... no wprost nie wiem co mam pisać. Po prostu ręce same składają się do oklasków... Brawo Aga. Nabrałaś nas. Absolutnie nie wierzę, że zapomniałaś zatkać kanał dymny, aby lotników dogrzewać. I proszę - ja stary dureń dałem się tak nabrać. Aga - przybij piątkę!!!! Brawo! PozdrawiamJeż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.10.2007 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 no to jednak jestem blondi, bo nie zatkałam dziury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jeż 23.10.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Aga - nie wierzę. Będziesz grać swoją rolę do końca. Możesz mi przysięgać na wszystkie świętości, że zapomniałaś! Nie uwierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 23.10.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Nie Ty jedna - ale nie chodzi mi o tą "blondi" tylko nie zatkałam dziury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts