płebla 18.10.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Witam.Mam pewiem problem dobieram kolory do poszczególnych pomieszczeń i tak sie składa że wybrałam sobie z tych kolorowych karteczek.Udałam sie do pana który przygotowuje je w mieszalniku i pełna zadowolenia zakupiłam kilka puszeczek przygotowanej farby.Jakiez było moje zdziwienie gdy okazało sie że żaden z tych kolorów nawet po 3-krotnym malowaniu (bo tak wskazał komputer) próba na kawałku ściany nijak się miał do tych kolorowych wzorników.Ja rozumiem że może byc minimalna róznica ale z koloru delikatnej oliwki wyszedł seledynowy no cos tu chyba jest nie tak.Moze któs miał podobne problemy bede czekac na ewentualne odp.Dzieki Płebla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpclab 18.10.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Ja używałem wielokrotnie gotowych Duluxów (kolory świata) i byłem baaaardzo zadowolony. W Twoim przypadku - mieszanie - reklamuj jeśli nie jesteś zadowolona. Nie po to się płaci więcej za Duluxa, żeby mieć coś, co nie spełnia oczekiwań. Pozdrawiam,S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xiff 18.10.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 reklamuj, niech sie tłumaczą...osobiście polecał bym tikkurile zamiast duluxa... malujesz drożej ale na dłużej masz spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
płebla 19.10.2007 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 reklamuj, niech sie tłumaczą... osobiście polecał bym tikkurile zamiast duluxa... malujesz drożej ale na dłużej masz spokój. Witam. A o reklamacji nie pomyslałam ,w tej sytuacji to zrobie. Dzieki Płebla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts