bobiczek 29.10.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 No niby tak, ale i filmy maja być i gry, no to kurcze zawęża się ciut. I czasem może warto dołożyć a potem cieszyć sie długo i szczęsliwie. Wiem, bo podobnie przerabiałem z cyfrówką. Wydałem mniej, ale potem nie cieszyłem sie i nie radowałem. Musiałem dla radości kupić jeszcze raz, a ten podarować na komunię (a co miałem z nim zrobić? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.10.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 No niby tak, ale i filmy maja być i gry, no to kurcze zawęża się ciut. I czasem może warto dołożyć a potem cieszyć sie długo i szczęsliwie. Wiem, bo podobnie przerabiałem z cyfrówką. Wydałem mniej, ale potem nie cieszyłem sie i nie radowałem. Musiałem dla radości kupić jeszcze raz, a ten podarować na komunię (a co miałem z nim zrobić? ) Jest w tym dużo racji ale gdyby zielonooka chciała takiego laptopa powyżej tej ustalonej kwoty napisałaby na pewno o tym.W obecnym czasie i te 3000 za laptopa to nie są duże pieniądz bo i on za dużo w bebechach nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.10.2007 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 No niby tak, ale i filmy maja być i gry,) Gry byly opcja dodatkowa i juz po pierwszych postach napisalam ze z niej rezygnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibby 30.10.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 ja mam acer`a wlmi3610 (dvd,grafika muzyka zintegrowana ale fajny bajer jak dołozysz pamieci to mozna częć przeznaczyć na grafikę i jest wystarczajaco , matryca15,4`` w stosunku do ceny dobra ,ja mam błysząca i nie polecam matowa jest o niebo lepsza , znaczy fimy ,skype ,obróbka zdjęć i mniej wymagajce gry chodza ) wszystko jest ok tylko sie grzeje dość mocno , bateria by sie przydała wieksza (dostepne na allegro w okolicy 250-300zł) i jedna wada w mojej serii na pewno ,nie wiem jak teraz, bo ja swojego laptoka mam2 lata ale łamie się obudowa przy zawiasach matrycy mimo to stosunek cena/jakość =pozytyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.10.2007 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 DZIEKI! mam pytanie jak dlugo uzywasz tego laptopa (i ew. za jaka cene kupowales? i gdzie?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 30.10.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Witaj Zielonooka, podzielę się wiadomością, że właśnie kupiłam laptopa, Toshiba Satellite, model A-200-1M5, w cenie 3.199,-PLN. Jeśli Cię zaintersuje jest dostępny w tej cenie w sklepach Karen (w W-wie Arkadia). Oprócz tego że ma dobre parametry jest śliczny Ma piękną, ciemnogranatową, lśniącą pokrywę, srebrna klawiatura, wygląda bardzo lekko (zresztą jest lekki 2,7 kg) i elegancko. Moim zdaniem dla kobiety super. Ma wbudowaną kamerę. Można się przejrzeć i umalować w razie braku lusterka Mam nadzieję, że będzie mi dobrze służył. Załączam link. Pozdr. http://www.karen.pl/p/pl/4806/notebook_toshiba_satellite_a200-1m5.html Ja tez polecam Toshibe . Moja jedna dziala juz 5 rok i tylko byly czyszczone wiatraki i wgrywany od poczatku system .Teraz kupilam nastepna Toshibe i ta to juz ma tak rewelacyjny ekran ze dla moich przemeczonych oczu super . Poprzednio pracowalam tez na Siemensie (bardzo przecietny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.10.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Zielonooka, mam dokładnie to samo co zibby. Acer, Aspire 3610. Ferrari to nie jest, to prawda, ale i nie trabant. Mam go 2 lata, działa, jak na razie nic nie pęka. Z baterii korzystam rzadko. Kupiony Media Markt, o ile pamietam za 2500 zł. Dwa lata minęły, więc już tego modelu nie będzie, ale coś przyzwoitego kupisz. W końcu nie musisz kupować Ferrari. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibby 30.10.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 ja używam prawie 2 lata ,kupowałem w UK ale w Polsce można kupić w MM ceny są przystępnena marginesie jest ACER FERRARI i to jest fajny sprzęcik ale cena......ok 8000pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.10.2007 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 ..... W końcu nie musisz kupować Ferrari. skojarzylo mi sie z watkiem o kuchniach rust i motywie z mercedesem i trabantem ale to taka dygresja dziekuje za rady braza - rozumiem ze model ktory polecasz miesci sie w moim budzecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 30.10.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Acer/HP/Compaq 1 rok gwarancji.Porażka.A Ferrari spadło do 6300,- ale też porażka.Ewentualnie z inne beczki : Maxdata 4011IW 15.4' CM430/120GB/512MB/DVDRW/ WLAN/Win Vista Basic2 lata gwarancji cena ok.2400,00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.10.2007 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 o! ostatnia propozycja tez ciekawa ja w ogole mam czas do grudnia ! mial byc to prezent urodzinowy ale chyba sie do tego czasu nie zdecyduje (4 dni mi zostaly ) i to chyba bedzie prezent gwiazdkowy (a wyjazd jest w 2 p. stycznia - wiec bedzie akurat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.11.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Acer/HP/Compaq 1 rok gwarancji.Porażka. A Ferrari spadło do 6300,- ale też porażka. Ewentualnie z inne beczki : Maxdata 4011IW 15.4' CM430/120GB/512MB/DVDRW/ WLAN/Win Vista Basic 2 lata gwarancji cena ok.2400,00 Za tą cenę można już kupić dwu rdzeniówkę i 1GB pamięci RAM i 256 Ram w grafice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bikerus 04.11.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Z drugiego bieguna cenowego...w piątek kupiłem nowego Acera Extensa 5220-050512 w cenie 1550zł brutto. Matryca matowa 15,4, grafika X3100, 512 MB ram, 120 GB dysk, Intel Celeron M 530 1.73GHz. Zainstalowałem XP-eka i Office'a za 199 zł - śmiga całość całkiem dobrze, obudowa jakościowo praktycznie taka sama jak w Travel Mate.Wystarczy dołożyć 512 RAM i mozna naprawdę komfortowo pracować.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_02 17.12.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Mam pytanko o serwis ACERA. Mam z nim problemy od jakiegoś czasu. W moim serwisie http://serwislaptopa.com powiedzieli że słaba grafika i żeby lepiej sobie nowego lapka kupić, przynajmniej są uczciwi. Boję się że jak oddam do serwisu Acera to długo bo nie będę mial spowrotem i wątpię żeby coś zdziałali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
driverka 17.12.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Mam pytanko o serwis ACERA. Mam z nim problemy od jakiegoś czasu. W moim serwisie http://serwislaptopa.com powiedzieli że słaba grafika i żeby lepiej sobie nowego lapka kupić, przynajmniej są uczciwi. Boję się że jak oddam do serwisu Acera to długo bo nie będę mial spowrotem i wątpię żeby coś zdziałali. Skoro Ci tak powiedzieli w serwisie, to cóż poradzić. Ewentualnie możesz zapytać przez profil fb Acera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bangladeszcz 18.12.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Boję się że jak oddam do serwisu Acera to długo bo nie będę mial spowrotem i wątpię żeby coś zdziałali. Trochę nie rozumiem składni tego zdania, ale chyba chodzi Ci o to, jak długo lapek będzie w serwisie. Otóż ja co prawda oddawałem HP do autoryzowanego serwisu i trwało to koło 5 dni, więc nie jest najgorzej. A HP ogólnie nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patryk2000 15.09.2015 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Dobry laptop można już kupić w granicach 1000-1500 zł. Jeżeli Twoja mama potrzebuje go wyłącznie do pisania czy przeglądania internetu, to taki sprzęt w pełni wystarczy. Ceny laptopów stale spadają, więc można zawsze trafić na dobrą okazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotos 06.11.2015 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Ja polecam Asusa. Mam już trzeciego i kupuję tylko tej marki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kor45 14.11.2015 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Ja moge polecic z czystym sumieniem notebooki Lenovo z dyskiem SSD. smiga jak marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts