ponury63 09.06.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 [wpisy przeniesione z dziennika budowy] Witajcie Iskierki My po raz pierwszy i mam nadzieje dowiemy sie dużo od Was bardziej doswiadczonych. nasz etap to złozone dokumenty o pozwolenie na budowę naszej Iskierki. mamy wtępnie wybraną ekipę budowlaną ale wogole nie mamy pojęcia co dużo a co mało i liczymy na Waszą pomoc i jeśli ktoś może nam wysłać kosztorys to będziemy b.wdzięczni bo musimy złożyć wnioski kredytowe. Z góry dziękujemy http://forum.muratordom.pl/uzytkownik73406.htm Witam, śledzę pilnie Wasza budowę i mam ogromna prośbę, czy moglibysmy prosic o kosztorys? będę bardzo wdzięczna Pozdrawiam serdecznie mój adres: [email protected] http://forum.muratordom.pl/uzytkownik94056.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 11.06.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Bardzo fajnie Wam wyszła ta elewacja,podoba mi się kolorek Od razu inaczej domek wygląda, nie jak 'w budowie', a jak 'do zamieszkania lada dzień'... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 13.06.2009 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Dziękuję Agatko za miłe słowa Jeszcze troche wody upłynie zanim zamieszkamy, choć pewnie będzie to tego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 13.06.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 prokopek: Wiem, że taki rozmiar zdjęć nie jest satysfakcjonujący. Niestety przy próbie wrzucania większego rozmiaru rozwalałam całą stronkę. Zdjęcia które umieszczałam na fotosiku są bardziej czytelne. Ale fotosik nie jest już bezinteresowny Pozdrawiam Zajrzyj na 9 str. moich komentarzy - opisałem jak wrzucać zdjęcia z darmowego imageshacka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek_gazik 15.06.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Tutaj http://picasaweb.google.com/BudowaIskierkijest iskierka z podniesioną ścianką kolankową o jedną cegłę i zmienionym daszkiem. Bałem się tego podnoszenia, ale zmiana daszku wpłynęła korzystnie na całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 15.06.2009 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 jarek_gazik: nie bardzo rozumię. Przecież ja mam podniesioną ścianę kolankową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo707 17.06.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Witaj. Widzę że iskierka pięknieje z każdym dniem . My mieliśmy ruszyć w sierpniu, ale zaczęły się komplikacje u biurokratów Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.06.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 No i jak ta te wasze hydrauliki? Bo nasze cudaki od gipsów właśnie skończyli.No i oczywiście, szczerze zazdrościmy pięknych tynków na wierzchu.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 22.06.2009 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Gelo707: Do sierpnia jest jeszcze troszkę czasu. Trzymam kciuki, żeby biurokraci Was nie przetrzymali. Dzwońcie, ponaglajcie, pytajcie...... i do przodu.Pozdrawiamy. tomkwas: Ty wiesz, że na hasło hydraulik dostaję gęsiej skórki i mimo to mnie pytasz? Oszarpaliśmy się z nimi ech........ nieterminowi, nieterminowi, nieterminowi, często niesłowni. Najchętniej zapomniałabym o ich istnieniu, ale nie da się, bo jeszcze będą mi potrzebni. Jak każda kobitka jestem łasa na pochwały, więc dziękuję za miłe słowa dotyczace elewacji i już pędzę pozytać o nowinkach w Waszym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 23.06.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 nieterminowi, nieterminowi, nieterminowi, często niesłowni. Hmmm... ale to wiesz co, ja zauważam pewną zmianę w twoim narzekaniu. Już nie są "niszczyciele", tylko "nieterminowi". Niespecjalnie wiem co gorsze. Zawsze to jednak jakaś odmiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 23.06.2009 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Nadal uważam , że to niszczyciele. Ale był czas przywyknąć. Dobrze, że niebawem ponownie mają zjawić się tynkarze. Będą mieli co lepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata z małopolski 19.07.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Piękny domek gratulacje, zapraszam do mojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 20.07.2009 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Jak typowa babka jestem łasa na pochwały, ale tylko te szczere. Dzięki Agatko! I co - korzystam z zaproszenia i poczytam sobie o Twoich bojach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 23.07.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 A te drzwi, to inne na dole i inne na górze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 27.07.2009 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Tak jest.Te pierwsze na dół, te drugie na górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi-Kal 27.07.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Betinko to ja -Agata z małopolski, zmieniłam swój profil i trochę dziennik, teraz znajdziesz mnie pod takim nickiem, pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi-Kal 05.08.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 betinko! Własnie taki sam wzór drzwi wewnętrznych zamówiłam. Kolor orzechowy z firmy DRE.A Ty z jakiej firmy zamawiałaś i ile kosztują Wasze drzwi.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.08.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 [wpis przeniesiony z dziennika budowy] Betinko! Bardzo ładnie Wasz domek wygląda i jeżeli można mieć prośbę to ile wyszedł Was stan który wiadać na zdjęciu????Podaję maila: [email protected] Dziękuję z góry za jakąkolwiek odp.Pozdrawiam http://forum.muratordom.pl/uzytkownik76683.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 06.08.2009 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Agi-Kal Drzwi z DRE, a informacje o koszcie wysyłam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 06.08.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Witam się i wpadam z pytankiem o kafelki do łazienek JAkie to firmy i cenki , bo i jedne i drugie bardzo mi przypadly do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts