tomkwas 15.03.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Hłe hłe hłe Po obiedzie złota cytra Gra prześliczną melodyjkę, Cysorz bierze z szafy litra I odbija berłem szyjkę. ... kurczę ... znów mnie w ten alkohol poniosło ... ciekawe czy to coś może znaczyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 15.03.2011 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 (edytowane) ........no jak ............cysarzowanie Ci się marzy..... nie inaczej panie Tomku Edytowane 15 Marca 2011 przez betina71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 23.11.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Puk, puk czy jest tu ktoś........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 23.11.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 A zachodzę czasem .. liście odgarnąć i kurze przetrzeć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 23.11.2011 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Aaaaaa........ goście i pomocnicy ........ byli, a gospodyni nawet herbatą nie poczęstowała.Wstyd, wstyd ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 23.11.2011 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Ja więc zadbam o wszystko.http://img341.imageshack.us/img341/3660/teaq.jpgUploaded with ImageShack.usJest i herbatka i smakołyk do herbatki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 23.11.2011 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Teraz to ze wstydu nosa nie wyściubię ani krzynki. Otoczenie posprzątane, stół zastawiony a gospodyni palcem nie kiwneła Aczkolwiek ............. Iskierka to iskierka, swojska chatka i właściwie wszyscy jesteśmy u siebie Pozdrawiam Was mocno i ściskam tak, że aż iskierki lecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 23.12.2011 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Wesołych, spokojnych, cudownych i białych Świąt http://img543.imageshack.us/img543/1439/witav.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.04.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Alle to fajne .. tak od świąt do świąt ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 16.04.2012 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmich 17.04.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmich 17.04.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Od roku mieszkam w iskierce ciągle jeszcze masę do zrobienia.Mam problem z poddaszem ,może mi coś doradzisz. A więc, jak wieje wiatr to przez oczka halogenów w łazience, a mam je też na skosie wieje jak diabli. Nie wiem czy to za sprawą nie ocieplonego stryszku.Dodam ze mam dachówkę ceramiczną,która chyba trzeszczy, podczas wiatru bo nie wiem co to może być. proszę napisz jak to u was. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 17.04.2012 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Upsssssssss..... Przykro mi, ale pomocy ze mnie mieć nie będziesz. Fachowcem nie jestem , halogenów nie mam, dachówki również. Strych tak jak i u Ciebie jest nieocieplony, ocieplone są skosy i sufity. Nie wiem jakie masz ocieplenie powyższych, ale przypuszczam, że albo jest za mała warstwa wełny albo jest niedokładnie ułożona. A czemu trzeszczy?????? Nie wiem ...... więżba w projekcie jest dostosowana pod dachówkę. Ja mieszkam już ponad dwa lata i ..................... cały czas jest mnóstwo do zrobienia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.12.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 04.01.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Betina, mam nadzieję, że tu zaglądasz:) Wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 10.01.2013 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Żelko i Aniu Bardzo , bardzo dziękuję za życzenia Wstyd się przyznać ...... zaglądam od wielkiego dzwonu Ale odgrzebałam dziennik i zdmuchnęłam kurz. Pewnie na wiele się to nie zda, bo zaraz zapuszczę go po raz kolejny. Nie mniej jednak chwilowo jestem i "przerzucam" pokrewne dzienniki, bo nadszedł czas ucywilizowania kuchni. A, że u mnie z wizualizacje kiepsko to przypominam sobie iskierkowe kuchnie Może mi się jakaś lampka w łebku zapali ???? Pozdrawiam w Nowym Roku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 06.02.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Halllo.Prompaniom.Ja tam u siebie straszną epistołę wysmarował. A pani milczysz.Chociaż byś opieprzyła ...... za opieszałość .... a tak .. smutek jeno .....i zapomnienie ... ech .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 08.02.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Tak, tak betina zabieraj się do roboty:yes::yes: Czekamy na dalsze poczynania w Waszej Iskierce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.03.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Betinko ja tylko na chwilkę i nie budowlano. Wesołych Świąt. Zdrowia, szczęścia humoru dobrego, a, przy tym wszystkim stołu bogatego. Mokrego dyngusa, smacznego jajka. I niech, te święta będą jak bajka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts