tomkwas 07.09.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 tomkwas naoisał: I tylko mnie dziwi jedna rzecz. Nigdzie nie widać żeby coś ciekło. Niemożebnośc na świecie największa... Możebność, możebność. Już zdradzam sekret. Sprawa wygląda tak, że hydraulicy nie podłączyli nam wody do domu. Tak więc szczelność instalacji nie została sprawdzona!!!!!!! O widzisz. Jaka sztuczka hitra ... To jest metoda. Jak by tak zostawić na stałe, to by nigdy, nigdzie, nic nie wyciekło ... Ja bym sie na twoim miejscu nie przejmował z góry. Całe szczęście takie historie jak u nas, regułą nie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 07.09.2009 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 O widzisz. Jaka sztuczka hitra ... To jest metoda. Jak by tak zostawić na stałe, to by nigdy, nigdzie, nic nie wyciekło ... No fakt! Gorzej, ze ze szklaneczką trzebaby śmigać do studzienki Ja bym sie na twoim miejscu nie przejmował z góry. Całe szczęście takie historie jak u nas, regułą nie są. Tak mi mów, tak mi dobrze. Mam taką cichą nadzieję, że przykrych niespodzianek nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi-Kal 07.09.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Betina z czego robiliście ten podjazd, wyglada pięknie.My chyba podobnie zrobimy z podjazdem, bo mąz chce z granitu, a to holernie drogie, mamy 17 metrów od drogi pod garaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 07.09.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Nostalit. Kostka z Libetu.Oj drogie te kostki . Cholernie drogie. A jeszcze trzeba wziąć pod uwagę piasek, cement, kruszywo i robociznę ...echhhhhhhhhhDlatego też droga od bramy do domu jest tylko utwardzona. Czeka na lepsze czasy. Kiedyś ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 07.09.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Ale wam zazdroszczę tych łazieneczek, u nas wszystko się opóźniło i na swoje muszę jeszcze poczekać niestety. Jak już łazienki są i podjazd nawet, to w każdej chwili można się przeprowadzać Domek coraz piękniejszy się robi, i w środku, i na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 09.09.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Ale wam zazdroszczę tych łazieneczek, u nas wszystko się opóźniło i na swoje muszę jeszcze poczekać niestety. Kurczę... ciekawe co teraz powie na temat pieca? Czy zazdrościć będzie dalej? Czekam na rozwój wypadków ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 09.09.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Ale wam zazdroszczę tych łazieneczek, u nas wszystko się opóźniło i na swoje muszę jeszcze poczekać niestety. Kurczę... ciekawe co teraz powie na temat pieca? Czy zazdrościć będzie dalej? Czekam na rozwój wypadków ... Łazienek ciągle zazdroszczę,ale to pewnie dlatego że ja nie potrzebuję pieca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 10.09.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Batina gdzie u Ciebie stoi pralka? czy dobrze zauważyłam ze na dole w lazience zrezygnowałas z prysznica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 10.09.2009 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 efi 26 napisał: gdzie u Ciebie stoi pralka? W dolnej łazience, przy wejściu, po lewej stronie. Ale zrobiłam również wyprowazenie w górnej łazience. Tymczasowo zostało zaślepione i schowane w pólce. Kto wie, może kiedyś zmienię zdanie i przeniose pralkę na górę? czy dobrze zauważyłam ze na dole w lazience zrezygnowałas z prysznica? Zgadza się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 10.09.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 11.10No i, no i ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 10.09.2009 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 11.15Właśnie dojechali hydraulicy!A piec jest 5 km od nas (podobno). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 10.09.2009 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Jest, jest, jest, jest, jest, jest, jest, jest, jest......................................... Kamień z serca!!!!! Wreszcie mąż będzie spokojnie spał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 10.09.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 11.09.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izula1 17.09.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 witam i zazdraszczam domku Molestuję męża właśnie o budowę iskierki. Przy projekcie jest szacunkowy koszt budowy stanu zamkniętego do zamieszkania 200 tys.zł. Czy to jest mozliwe na dzisiejsze czasy? Czy mogę prosić budowniczych iskierki o przyblizony koszt waszych domków. Będę baaaardzo wdzieczna. dziekuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 17.09.2009 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 izula1 napisał: Przy projekcie jest szacunkowy koszt budowy stanu zamkniętego do zamieszkania 200 tys.zł. Czy to jest mozliwe na dzisiejsze czasy? Obawiam się, że ta kwota jest niestety niewystarczająca. Oczywiście dużo zależy od tego w jakim standardzie wykończysz domek, za ile uda ci się kupić materiały, ile możecie sami zrobć. Wiadomo też, że każdy rejon Polski rzadzi sie swoimi cenami. Kiedy my wybieraliśmy projekt równiez sugerowaliśmy sie kosztorysem dołączanym do domku. Ale jak to w życiu bywa co innego na papierze a co innego w rzeczywistości. Dotychczasowy kosz budowy domku wysyłam na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 21.09.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Betinka a gdzie umieściłaś pralke? czy łazienkę na dole masz wg projektu, czy wydłużyłaś ściankę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 21.09.2009 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 efi - Pralka w dolnej łazience, przy wejściu po lewej stronie.Nie zmieniałam wymiarów łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 21.09.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 efi - Pralka w dolnej łazience, przy wejściu po lewej stronie. Nie zmieniałam wymiarów łazienki. i zmieściła sie? mozesz wstawić fotke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 21.09.2009 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 efi pralki to ja tam jeszcze nie mam. Starej nie wstawię, bo ledwie zipie. Ale ..... ścianka ma szerokość 70 cm a standardowy wymiar pralki to zdaje się 60cm. Damy radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts