Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika *Iskierka*

betina71

Recommended Posts

tomkwas naoisał:

I tylko mnie dziwi jedna rzecz. Nigdzie nie widać żeby coś ciekło. Niemożebnośc na świecie największa...

:lol: :lol: Możebność, możebność. Już zdradzam sekret.

Sprawa wygląda tak, że hydraulicy nie podłączyli nam wody do domu. Tak więc szczelność instalacji nie została sprawdzona!!!!!!!

O widzisz. Jaka sztuczka hitra ... To jest metoda. Jak by tak zostawić na stałe, to by nigdy, nigdzie, nic nie wyciekło ... ;)

Ja bym sie na twoim miejscu nie przejmował z góry. Całe szczęście takie historie jak u nas, regułą nie są.

• Odpowiedzi 778
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O widzisz. Jaka sztuczka hitra ... To jest metoda. Jak by tak zostawić na stałe, to by nigdy, nigdzie, nic nie wyciekło ...

:lol: :lol: :lol: No fakt! Gorzej, ze ze szklaneczką trzebaby śmigać do studzienki :lol:

Ja bym sie na twoim miejscu nie przejmował z góry. Całe szczęście takie historie jak u nas, regułą nie są.

Tak mi mów, tak mi dobrze.

Mam taką cichą nadzieję, że przykrych niespodzianek nie będzie :wink:

Ale wam zazdroszczę tych łazieneczek, u nas wszystko się opóźniło i na swoje muszę jeszcze poczekać niestety.

:o

Kurczę... ciekawe co teraz powie na temat pieca? Czy zazdrościć będzie dalej? ;)

;)

Czekam na rozwój wypadków ...

Łazienek ciągle zazdroszczę,ale to pewnie dlatego że ja nie potrzebuję pieca... :D :wink:

efi 26 napisał:

gdzie u Ciebie stoi pralka?

W dolnej łazience, przy wejściu, po lewej stronie. Ale zrobiłam również wyprowazenie w górnej łazience. Tymczasowo zostało zaślepione i schowane w pólce. Kto wie, może kiedyś zmienię zdanie i przeniose pralkę na górę?

czy dobrze zauważyłam ze na dole w lazience zrezygnowałas z prysznica?

Zgadza się .

witam i zazdraszczam domku ;-)

Molestuję męża właśnie o budowę iskierki.

Przy projekcie jest szacunkowy koszt budowy stanu zamkniętego do zamieszkania 200 tys.zł.

Czy to jest mozliwe na dzisiejsze czasy?

Czy mogę prosić budowniczych iskierki o przyblizony koszt waszych domków. Będę baaaardzo wdzieczna.

dziekuję i pozdrawiam

izula1 napisał:

Przy projekcie jest szacunkowy koszt budowy stanu zamkniętego do zamieszkania 200 tys.zł.

Czy to jest mozliwe na dzisiejsze czasy?

Obawiam się, że ta kwota jest niestety niewystarczająca.

Oczywiście dużo zależy od tego w jakim standardzie wykończysz domek, za ile uda ci się kupić materiały, ile możecie sami zrobć. Wiadomo też, że każdy rejon Polski rzadzi sie swoimi cenami.

Kiedy my wybieraliśmy projekt równiez sugerowaliśmy sie kosztorysem dołączanym do domku. Ale jak to w życiu bywa co innego na papierze a co innego w rzeczywistości.

Dotychczasowy kosz budowy domku wysyłam na priv.

Pozdrawiam