betina71 21.09.2009 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Teraz tak sobie myślę, że u nas chyba jest jednak mała zmiana w wymiarach, bo ..... drzwi sa przesunięte maksymalnie do ścianki wiatrołapowej. Poza tym drzwi łazienkowe to 70tka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 21.09.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 u mnie własnie ściany zaczynaja murować, dlatego rozważam zmiany w łazience dolnej. chciałabym koniecznie miec prysznic na dole. pralkę to bym chciała zabudować w kuchni ale ze względu na to ze kuchnia taka mała obawiam sie ze jej tam nie upcham więc chyba zostanę z pralka w dolnej łazience, jeszcze nie mam konkretnej wizji co i jak tam ustawic. Myślałam o wydłuzeniu łazienki kosztem przejscia do kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 21.09.2009 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Pralce w kuchni mówie zdecydowane NIE!!! Po pierwsze dlatego, że nie ma tam dla niej miejsca, po drugie dlatego, że obecnie mam ją właśnie w kuchni. Możesz rozważyć jeszcze umiejscowienie jej w kotłowni o ile będziecie korzystac z ogrzewania gazowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 21.09.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 To raczej nie wypali bo gaz owszem, będzie ale robimy tez wyprowadzenie na normalny piec, zobaczymy jak sie bedzie sprawdzalo ogrzewanie kominkiem z plaszczem wodnym i doraźnie gaz, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majako 21.09.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Piękny ten Wasz dom, nie mogę się napatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 21.09.2009 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Majako Ale ,ale ..... jak widzę to u Was prace mocno zaawansowane. Nie przejmuj się ślamazarnością prac. Lepiej żeby wszystko szło wolniej a dokładniej niż szybko i byle jak. I co w końcu z tymi luksferami? Będą??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi-Kal 21.09.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Prawda, że mamy piękne drzwi wewnętrzne?Mamy identyczny gust, nawet kolor ten sam, przecież żeśmy sie nie umawiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 22.09.2009 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Prawda, że mamy piękne drzwi wewnętrzne? Baaaaa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 23.09.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 A ta sprawa z baterią .... typowa. Mnie to się już nawet złościć nie chce na takie zagrywki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 23.09.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Ale co ja tu gadam, miałem przecie chwalić. No to chwalę: - piec to wygląda, co najmniej, jak bolid F1. Profesjonalna rzecz. Raczej opłacało się trochę poczekać- wjazd, chwalę, ale zazdrościć już nie muszę. Nasz skończono w piątek.Pozdrowienia dla małżonka, towarzysza w stróżowej niedoli. A nie zimno mu tam aby? Ja już od paru nocy muszę się dogrzewać dmuchawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 24.09.2009 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Pozdrowienia dla małżonka, towarzysza w stróżowej niedoli. A nie zimno mu tam aby? Ja już od paru nocy muszę się dogrzewać dmuchawą. Właśnie zasialeś ziarno niepewności Jakoś wcale się nie żali , że mu zimno!??!! Hmmmmmmmmmm ......... A kysz złe myśli!!!!! Już wiem! Ociepliliśmy dom 16 tką! Za pozdrowienia dziękuję, przekażę z pewnością. A ja rewanżuję się pozdrowieniami dla Twojej połóweczki, a mojej towarzyszki niedoli. Wy tu sobie na spokojnie jedziecie spać, a my "walczymy" z dziećmi, garami i takimi tam innymi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 24.09.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Łetam. O takich innych to jestem spokojny ... Przynajmniej do czasu jak zastawiam ją u mamusi... "ziarno niepewności" - Zaraz będzie na mnie, ze niby coś sugerowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 24.09.2009 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Z mamusią zawsze można wejść w komitywę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 24.09.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 24.09.2009 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Łetam. O takich innych to jestem spokojny ... Przynajmniej do czasu jak zastawiam ją u mamusi... "ziarno niepewności" - Zaraz będzie na mnie, ze niby coś sugerowałem. A na kogo uważasz.......???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 24.09.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Właściwie, to racja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 25.09.2009 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Uprzejmie donoszę, iż mojemu nocnemu stróżowi, dzisiejszej nocy z pewnością nie było zimno. Co więcej - było mu wręcz goraco . Niestety, nie za moją przyczyną http://lh3.ggpht.com/_S5vq_8MdNnA/SryoRr6EIPI/AAAAAAAAAQw/AaJOlG1SgnQ/s128/PICT7834.JPG Poprosił nawet o ręcznik i coś do mycia. No tak - łazienka do wyłącznej dyspozycji, ciepłej wody w bród, święty spokój ...... A mnie pozostał chłodny prysznic, bo starsze dziecię egoistycznie wykorzystało resztę ciepłej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 25.09.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Łeeeeeeeeeeeeeeee!Jak będziesz pająki umieszczać, to ja się wypisuję, łeeeeeeeeeeeee!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 26.09.2009 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Czyżbyś był delikatesikiem? - jak mawia nasza Pani stomatolog. Toć to wieś , nie miasto. Pora zacząć się przyzwyczajać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 26.09.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 FEEEE!!! Pająki to wrogi największe. Nie muszę się przyzwyczajać, bo żona jest śmiałym eksterminatorem. Ja jej za to pomagam przy żabach .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts