betina71 03.11.2009 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Ogród????? Odpuściłam sobie ten temat zupełnie. Może to i dobrze, bo w zasadzie dopiero po ułożeniu kostki po działce przestały poruszać się większe sprzęty.Obsadziliśmy tymczasowo pasy przy siatce. Myślę, że wionsą te nasadzenia ulegna częściowym zmianom. Mam całą zimę na kombinowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 03.11.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 A ja myślałam,że coś ciekawego już gdzieś w kąciku się zieleni:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 03.11.2009 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Zielenią się głównie chwasty No ale nie jest znów tak źle. Mam trochę iglaków, juki, pęcherznice, derenie i kilka innych krzewów. Tyle, że jak już wspominałam nie są to tak do końca nasadzenia docelowe, zwłaszcza iglaki. Wykopałam kanny i pozbyłam się aksamitki. Tej to miałam niezły kobierzec. A jak tam z zielenią u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkoowal 05.11.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 No i finiszujecie...Bardzo fajne płytki na balkonie, u nas po roku mieszkania jest jak przed rokiem, pojawiła się tylko farba na ścianach... no i ogród pięknieje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 08.11.2009 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 kkoowal......uhuhu... kopę lat, tym milej, że nie zapomniałeś u nas po roku mieszkania jest jak przed rokiem, pojawiła się tylko farba na ścianach... Kurcze tego się właśnie obawiam, bo zważywszy, że warunki zamieszkania nie będą tak szybko ewaluowały ku lepszem, długo będę mieszkać w gołych ścianach. Zapodawaj ten ogródek na fotkach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo707 15.11.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 No widzę że niedługo się wprowadzacie:) Bardzo fajnie! PozdrawiamGrzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 16.11.2009 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 No widzę że niedługo się wprowadzacie:) Bardzo fajnie! Pozdrawiam Grzegorz O proszę następny "stary znajomek" do mnie zawitał Też mam nadzieję, że to już niedługo. Przynajmniej staramy się żeby tak było. Ale co u Was? Na jakim etapie jesteście? Ostatnie wiesci jakie pamiętam to wybór komina. Na czym stanęło? Pozdrowienia dla żony. B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo707 17.11.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Dziękuję . U nas można by już robić więźbę i kryć dach, ale fachowcy maja opóźnienia przez tą pogodę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 19.11.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Tak czytam o tym Twoim szlifowaniu............ I czytam. I czytam. I czytam. I już wiem czemu mam tak fatalnie spieprzone tynki.Cóż. Człowiek jak się nie zna, to go wydymają.... ot prosty wniosek. I nauka.To teges... u nas było szybciej, u was ładniej ... i niech tak zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 19.11.2009 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Tak czytam o tym Twoim szlifowaniu............ I czytam. I czytam. I czytam. I już wiem czemu mam tak fatalnie spieprzone tynki. Cóż. Człowiek jak się nie zna, to go wydymają.... ot prosty wniosek. I nauka. To teges... u nas było szybciej, u was ładniej ... i niech tak zostanie. Mnie też to szlifowanie bokiem wychodzi i mam go serdecznie dosyc. Ale jestes w błędzie jeśli sądzisz, że to dlatego iż jestesmy aż tacy dokładni. Nic z tych rzeczy. Sprawa jest bardzo prozaiczna. Ale co ja będę pisać ... A na swoje tynki nie narzekaj. Co cement to cement. U nas o uszkodzenia bardzo łatwo. I na razie człowiek jeszcze durny i lata z gipsem , z czasem mi przejdzie, myślę....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 23.11.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 No to kiedy przeprowadzka? U nas też aktualnie szlifowanie, na szczęście nie muszę tego osobiście robić, chyba już wolę ryć w ziemi i doły kopać w ogródku Życzę powrotu sił witalnych i szybkiej, bezproblemowej przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 25.11.2009 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Przeprowadzka? Jak do tej pory realną pozostaje opcja tegoroczna. Czy się uda? Nie wiem. Ale będziemy się bardzo starać. Tym bardziej, że mąż chciałby zorganizować Wigilię w naszym domku. Kilka miesięcy temu też chciałam.... Dziękuję za życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 25.11.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Kciuki trzymam za Wigilię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 25.11.2009 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Oj trzymaj , trzymaj ....I za harmonię w domu też trzymaj, bo wizja Wigilii w domu z kuchnią bez kuchni i salonem bez jednego mebla jakoś nie nastraja mnie optymistycznie.A tam .... postawię choinkę, rozłożę obrus na podłodze. Ja daję lokum a zaproszeni niech przyniosa strawę (pomarzyć!!!!!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkoowal 25.11.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Oj trzymaj , trzymaj .... I za harmonię w domu też trzymaj, bo wizja Wigilii w domu z kuchnią bez kuchni i salonem bez jednego mebla jakoś nie nastraja mnie optymistycznie. A tam .... postawię choinkę, rozłożę obrus na podłodze. Ja daję lokum a zaproszeni niech przyniosa strawę (pomarzyć!!!!!). Dacie radę - u nas była co prawda kuchnia, ale w salonie stała tylko wielka choinka i stara kanapa. A sylwester był... mnóstwo miejsca na tańce w salonie i impreza przy ognisku trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 26.11.2009 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Oj trzymaj , trzymaj .... I za harmonię w domu też trzymaj, bo wizja Wigilii w domu z kuchnią bez kuchni i salonem bez jednego mebla jakoś nie nastraja mnie optymistycznie. A tam .... postawię choinkę, rozłożę obrus na podłodze. Ja daję lokum a zaproszeni niech przyniosa strawę (pomarzyć!!!!!). Dacie radę - u nas była co prawda kuchnia, ale w salonie stała tylko wielka choinka i stara kanapa. A sylwester był... mnóstwo miejsca na tańce w salonie i impreza przy ognisku trzymam kciuki Kurcze jak faceci trzymają kciuki to musi się udać. Dzięki za dobre słowo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 26.11.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Kurcze. Ja od czasu do czasu muszę puszczać, bo mi sinieją od tego ściskania ... Znaczy, jak by coś nie wyszło, to może być moja wina ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 26.11.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 http://www.en.kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_haha.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 26.11.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 witam! gratuluje ślicznego domku mam pytanie odnośnie kolorystyki zewnętrznej: co macie za farbę i jakiego koloru na obramowanie okien oraz kolor struktury i nazwę puszki. Byłabym baaardzo wdzięczna!!!!! pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 26.11.2009 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 To mnie zastrzeliłaś pytaniem!Na pewno GREINPLAST, ale co dalej...????? Nie pamietam...... Poszperam w pudle z papierzyskami, coś tam powinnam mieć. Równiez pozdrawiam i dziekuję za miłe słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts