Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika *Iskierka*

betina71

Recommended Posts

Ogród????? Odpuściłam sobie ten temat zupełnie. Może to i dobrze, bo w zasadzie dopiero po ułożeniu kostki po działce przestały poruszać się większe sprzęty.

Obsadziliśmy tymczasowo pasy przy siatce. Myślę, że wionsą te nasadzenia ulegna częściowym zmianom. Mam całą zimę na kombinowanie

• Odpowiedzi 778
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zielenią się głównie chwasty :D

No ale nie jest znów tak źle. Mam trochę iglaków, juki, pęcherznice, derenie i kilka innych krzewów. Tyle, że jak już wspominałam nie są to tak do końca nasadzenia docelowe, zwłaszcza iglaki. Wykopałam kanny i pozbyłam się aksamitki. Tej to miałam niezły kobierzec.

A jak tam z zielenią u ciebie?

kkoowal......uhuhu... kopę lat, tym milej, że nie zapomniałeś

u nas po roku mieszkania jest jak przed rokiem, pojawiła się tylko farba na ścianach...

Kurcze tego się właśnie obawiam, bo zważywszy, że warunki zamieszkania nie będą tak szybko ewaluowały ku lepszem, długo będę mieszkać w gołych ścianach.

Zapodawaj ten ogródek na fotkach.

Pozdrawiam

No widzę że niedługo się wprowadzacie:) Bardzo fajnie! Pozdrawiam

Grzegorz

O proszę następny "stary znajomek" do mnie zawitał :lol:

Też mam nadzieję, że to już niedługo. Przynajmniej staramy się żeby tak było.

Ale co u Was? Na jakim etapie jesteście? Ostatnie wiesci jakie pamiętam to wybór komina. Na czym stanęło?

Pozdrowienia dla żony.

B.

Tak czytam o tym Twoim szlifowaniu............ I czytam. I czytam. I czytam. I już wiem czemu mam tak fatalnie spieprzone tynki.

Cóż. Człowiek jak się nie zna, to go wydymają.... ot prosty wniosek. I nauka.

To teges... u nas było szybciej, u was ładniej ... i niech tak zostanie.

Mnie też to szlifowanie bokiem wychodzi i mam go serdecznie dosyc. Ale jestes w błędzie jeśli sądzisz, że to dlatego iż jestesmy aż tacy dokładni. Nic z tych rzeczy. Sprawa jest bardzo prozaiczna. Ale co ja będę pisać ...

A na swoje tynki nie narzekaj. Co cement to cement. U nas o uszkodzenia bardzo łatwo. I na razie człowiek jeszcze durny i lata z gipsem , z czasem mi przejdzie, myślę.......

Przeprowadzka? Jak do tej pory realną pozostaje opcja tegoroczna. Czy się uda? Nie wiem. Ale będziemy się bardzo starać. Tym bardziej, że mąż chciałby zorganizować Wigilię w naszym domku.

Kilka miesięcy temu też chciałam.... :wink:

Dziękuję za życzenia.

Oj trzymaj , trzymaj ....

I za harmonię w domu też trzymaj, bo wizja Wigilii w domu z kuchnią bez kuchni i salonem bez jednego mebla jakoś nie nastraja mnie optymistycznie.

A tam .... postawię choinkę, rozłożę obrus na podłodze. Ja daję lokum a zaproszeni niech przyniosa strawę (pomarzyć!!!!!).

I za harmonię w domu też trzymaj, bo wizja Wigilii w domu z kuchnią bez kuchni i salonem bez jednego mebla jakoś nie nastraja mnie optymistycznie.

A tam .... postawię choinkę, rozłożę obrus na podłodze. Ja daję lokum a zaproszeni niech przyniosa strawę (pomarzyć!!!!!).

Dacie radę - u nas była co prawda kuchnia, ale w salonie stała tylko wielka choinka i stara kanapa. A sylwester był... mnóstwo miejsca na tańce w salonie i impreza przy ognisku

trzymam kciuki :-)

Dacie radę - u nas była co prawda kuchnia, ale w salonie stała tylko wielka choinka i stara kanapa. A sylwester był... mnóstwo miejsca na tańce w salonie i impreza przy ognisku

trzymam kciuki :-)

Kurcze jak faceci trzymają kciuki to musi się udać.

Dzięki za dobre słowo .