tysia623 26.11.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 hehe ok dzięki po prostu tak mi się spodobała wasza kolorystyka ze MUSZE wiedzieć co macie za farby:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistelka82 26.11.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 betinko czy Wy braliście kredyt na budowe?Jeżeli tak to ile stan ze zdjęc Was wyszedł??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 27.11.2009 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 tysia623Już wiem. Tynk akrylowy Greinplast TAB "baranek"1,5mmm. Farba elewacyjna nr 2510, a na na obwódkę nr 2530. mistelka82Tak, braliśmy. Szczegóły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 27.11.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 dzięki bardzo!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 02.12.2009 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Witam Tak sobie obserwujemy Waszą Iskierkę, zbieramy pomysły. My też mamy odbicie lustrzane, więc chętnie oglądam zdjęcia przez Was wstawiane. Mam do Was pytanko czy w łazience na gorze zmieści się jeszcze bidet? Pozdrawiam serdecznie i życzę systematycznych nocy w domku Wszystko zależy od rozmieszczenia poszczególnej armatury i od jej wymiarów. Rozpatrując naszą łazienkę i przyjmując, że bidet usytuowany byłby obok sedesu to niestety pukam głowa w sufit, a jestem mikrych rozmiarów. Gdyby prysznic był mniejszy - jest 90-tka - to mamy dodatkowe 10 cm do wykorzystania. Generalnie w łazience jest dużo miejsca i bidet wejdzie z pocałowaniem ręki trzeba tylko pokombinować z ustawieniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 02.12.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Ja tam nikogo w nic nie całowałem.... Kwestią pozostaje wysokość ścianki kolankowej i sprzętów jakie się chce w łazience upchnąć. U nas np. kabiny nie ma .... (sorki że tak się wtrącam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 02.12.2009 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Ja tam nikogo w nic nie całowałem.... Kwestią pozostaje wysokość ścianki kolankowej i sprzętów jakie się chce w łazience upchnąć. U nas np. kabiny nie ma .... (sorki że tak się wtrącam) ..... się wcale nie gniewam ....możesz się do woli wtrącać..... zawsze to inne spojrzenie kasiawaldek: Podpisuję się wszystkimi odnóżami pod tym co napisał przedmówca. Określcie sobie przede wszystkim co ma być w łazience, a potem roszady, roszady, roszady......... tomkwas wywalił prysznic, ja nie mam pralki ani bidetu a ścianka jest podniesiona o jeden element Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiawaldek 02.12.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Niestety nie mam wyobraźni przestrzennej i póki co chcę w górnej łazience zmieścić prysznic, wannę, wc, bidet i pralkę. Na dole ma być tylko wc z umywalką, a z reszty wygospodarowałam spiżarkę - nie będzie przejścia z korytarza do kuchni. Ściankę kolankową podnieśliśmy o 1 cegłę, czyli 30 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 02.12.2009 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 .....oooooo ..... świetnie Cię rozumię - tez nie wizualizuję (niestety) mnie chodziło po głowie takie rozwiązanie:wchodzisz do łazienki - na sciance wejściowej z lewej strony umywalka, na długiej (lewa strona) sedes, bidet, pralka (ale nie ładowana od góry); po prawej prysznic, a na kolankowej wanna a tak przy okazji nasunęła mi się jeszcze jedna sprawa, przy murowaniu scianki działowej w łazience , tej od strony komina , ustalcie sobie z której strony będzie wnękau nas wnęka znajduje się w garderobie i teraz myślę, że mogliśmy ją dać jednak w łazience (można wpasować np wannę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 02.12.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Niestety nie mam wyobraźni przestrzennej i póki co chcę w górnej łazience zmieścić prysznic, wannę, wc, bidet i pralkę. Oj, jak ja sobie przypomnę nasze boje z górną łazienką ..... I makietę .... Z tą wnęką po stronie łazienki przy tak niskim skosie... no trzeba to dobrze przemyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 08.12.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Ha!. Odzywam się. Patrzę na te zagruntowane ściany ....... ... Jesteście wyjątkowymi szczęściarzami. Jak się pogoda utrzyma, to tylko wy będziecie w tym kraju mieli białe Święta. ... Światełko chwalę i zapytowywuję w którym to pomieszczeniu, taka ekstrawagancja wam się przytrafiła? Bo na zdjęciu słabo widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 08.12.2009 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 ... Jesteście wyjątkowymi szczęściarzami. Jak się pogoda utrzyma, to tylko wy będziecie w tym kraju mieli białe Święta. ... ...no nie....http://www.en.kolobok.us/smiles/big_standart/rofl2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 08.12.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Światełko jest w pokoju starszego syna. No właśnie ... mały jest straśnie zazdrosny ... W ogóle łapy opadają, bo mały cały czas obrażony ...... dlaczego mamy mieszkać u dużego?....dlaczego on ma już pomalowany pokój? ..... dlaczego , dlaczego, dlaczego ......... a tego ,że u niego sa już panele a u dużego jeszcze nie to nie widzi, ale już dopytuje kiedy i u niego coś sensownego na suficie zawiśnie. Cały mały ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 08.12.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 dopytuje kiedy i u niego coś sensownego na suficie zawiśnie. Ot dzieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 08.12.2009 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 dopytuje kiedy i u niego coś sensownego na suficie zawiśnie. Ot dzieci... Dzieci są rewelacyjne....... zwłaszcza wtedy, gdy mają pozwolenie na posiadówkę przy komputerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 12.12.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Betinko, widzę że "zielona panna" juz w tym roku zagości u Was na Święta. Jeszcze tylko troszkę kolorków ( zieleń wniesie choineczka) i będzie ładniutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 13.12.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Witam, pozwoliłem sobie do Was zajrzeć .Wasza iskierka, z której jest pracowni archt.i gdzie go budujecie . Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 13.12.2009 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Aneczko Nasza zielona panienka została wczoraj zakupiona. Piszę panienka, bo do panny jej daleko - ma tylko 150 cm. Stoi przed domkiem i czeka na zaproszenie. Wzorem roku ubiegłego zakupiliśmy drzewko z bryłą korzeniową i wiosną zamierzamy ją posadzić. Tym sposobem zeszłoroczna jodełka będzie miała przyjaciółkę. Problem tylko w tym, że drzewko jest ale czy właściciele na święta będą u siebie???? No właśnie ........ Mam pewne obawy Mało czasu, mało czasu.... tomkwas przepowiedziałeś mi białe święta, jak dobrze pójdzie to nie tylko wewnątrz domku - prószy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 13.12.2009 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Witam, pozwoliłem sobie do Was zajrzeć .Wasza iskierka, z której jest pracowni archt.i gdzie go budujecie . Pozdrawiam Mirek . Domek z hb studio. Budujemy na pojezierzu łęcz.włod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 21.12.2009 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Zielona panienka http://lh5.ggpht.com/_S5vq_8MdNnA/Sy9NuoU_Y_I/AAAAAAAAAdI/MushexOGLfQ/s640/PICT7931.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts