betina71 31.12.2009 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 a ze schodami też idziecie w nasze ślady? eeeee........ przyznaję, że schodów nie kojarzę ...... u nas cudny beton ...... i tak zostanie, a barierkę małżonek musi sklecić z drewna, które zostało po budowie a jak się już obłowię to kupię chodniczek , dywanik albo wykładzinkę i przykryję betonik...... docelowo będzie drewno - jak juz będę stara , pomarszczona i nie będę miała siły wchodzić na górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 31.12.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 no to jesteśmy w podobnej sytuacji z tymże (przesylam link priv do albumiku) schody - obłozone najtańszą wykładziną (aby nie mogła długo poleżeć )- a barierki - szczególnie jesli masz dzieci muszą być solidniejsze pozdrawiam noworocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 01.01.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 http://img194.imageshack.us/img194/8923/noworoczne7191.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 02.01.2010 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Ewo, Aniu - serdeczne dzięki za noworoczne pozdrowienia Ja również pozdrawiam, dołączając garść dobrych życzeń ave! zajrzałam do twojego albumu i ..... faktycznie domki są podobne. Barierki będą pewnie w podobnym guście chociaż jestes w lepszej sytuacji bo masz schody ze spocznikiem, u mnie trzeba będzie coś pokombinować na łuku. Ale to zmartwienie męża. Ale masz salon .......... mmmmmm. Dla mnie to sztuka tak zestawic meble ze "starociami" , żeby miało to i ręce i nogi. Udało ci się to znakomicie. Wielki szacun. Tylko pozazdrościć gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 03.01.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 betina71 !!! Wetło motyla. To u mnie tylko, czy ogólnie tak?I straszy, że 90 dni tak będzie.Ale my czasów dożyli. Było zostać w starym roku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 04.01.2010 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 O chorera!! Motyl odfrunął ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 04.01.2010 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Już powrócił ........ i to jakby większy.......? ......tomkwas .....ty to masz zawsze rękę na pulsie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 04.01.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 05.01.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 No?! Jak tam?! Mieszkacie już?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 05.01.2010 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 No?! Jak tam?! Mieszkacie już?! O! .... uderz w stół a nożyce się odezwą...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 05.01.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ]No?! Jak tam?! Mieszkacie już?! ja "uwielbiam" takie zdanie: "taaa..... jeszcze trochę pieniędzy trzeba włożyć..................." A jak my tak chcemy bez wkładania? (pieniędzy!!!! oczywiście ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 06.01.2010 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 ..... nieeee...... no wy to potraficie człowieka rozbroić ........ ja "uwielbiam" takie zdanie: "taaa..... jeszcze trochę pieniędzy trzeba włożyć..................." Cudne! Takiego gościa w zadek i do domu ...... niech se wkłada..... u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 15.01.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 A gdzie ty chcesz pchac sie w taką pogodę ???Na wiosnę zamieszkasz i będziesz się cieszyc pogodą w ogrodzie:))http://img59.imageshack.us/img59/9466/gif261.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 19.01.2010 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 A gdzie ty chcesz pchac sie w taką pogodę ??? Yyyyyyyyyyyy..... no jak to gdzie....... DO SIEBIE, DO SIEBIE, DO SIEBIE.... Jeśli tak sobie będę powtarzała - jak mantrę - to może wreszcie coś z tego wyniknie albo powiem mamie , żeby mnie kopnęła w tyłek to szybciej sobie pójdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 19.01.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Moja zaczęła mnie delikatnie kopac i poskutkowało A wprowadziliśmy się tylko na czas budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistelka82 19.01.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Witajcie! Ja na etapie kredytu złożyliśmy wniosek w polbanku w walucie euro i jesczcze zastanawiamy sie nad Rodzina na swoim.Czy ma ktoś doświadczenie w jakiej kolwiek kwesti???Potrzebuję pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 20.01.2010 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Niestety mistelko w obu kwestiach brak dościadczenia (kredyt "frankowy"). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 20.01.2010 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Moja zaczęła mnie delikatnie kopac i poskutkowało A wprowadziliśmy się tylko na czas budowy A ja mam wrażenie, że moim rodzicom nie chce nas poganiać. Owszem cieszą się, że mamy swoje miejsce, ale jednocześnie żal im tego ciagłego gwaru, rejwachu ...... no i kontaktów z wnukami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 21.01.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Eeeeee.... ten lisek .... jak on tak się ludzi nie boi to są dwie możliwości, albo w lesie jest taka zima, że głód pozbawił go rozumu, albo jest chory na wściekliznę i raczej na niego nie tup bo się może chcieć podzielić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 21.01.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Moja zaczęła mnie delikatnie kopac i poskutkowało A wprowadziliśmy się tylko na czas budowy A ja mam wrażenie, że moim rodzicom nie chce nas poganiać. Owszem cieszą się, że mamy swoje miejsce, ale jednocześnie żal im tego ciagłego gwaru, rejwachu ...... no i kontaktów z wnukami. Jaka jest odległośc pomiędzy obecnym miejscem zamieszkania a Waszym nowym domkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts