betina71 22.01.2010 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Eeeeee.... ten lisek .... jak on tak się ludzi nie boi to są dwie możliwości, albo w lesie jest taka zima, że głód pozbawił go rozumu, albo jest chory na wściekliznę i raczej na niego nie tup bo się może chcieć podzielić... W lesie rzeczywiście zimno to i ciągnie go "cudzesów", ale raczej obstawiałabym to drugie, bo ogon miał smętny czyt.spuszczony i moja obecność nie robiła na nim najmniejszego wrażenia. A tupię z przyzwyczajenia ...... i co ja się dziwię, że moja młodsza pociecha też tak ma..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 22.01.2010 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Jaka jest odległośc pomiędzy obecnym miejscem zamieszkania a Waszym nowym domkiem? Niewielka ...... aż 1,5km I bardzo się z tego cieszę, bo po szkole chłopcy przejda przez ulicę i do mojego powrotu z pracy dziadkowie będa mogli nacieszyć się urwisami. A pewnikiem i na obiadek się załapią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 22.01.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Mam dokładnie tak samo:))Po pracy odbieramy dzieci od dziadków, i całą gromadką wracamy do domu. Oj jak dobrze że dziadkowie są tak blisko. Wygoda niesamowita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 22.01.2010 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Wygoda ..... też,........... ale przede wszystkim możliwość obcowania ze sobą. I fakt, że rodzice nie zostają sami ze sobą, że czują się potrzebni, mają co robić. Już im opracowałam mały harmonogram: 1. rano - ogarnąć się nieco 2. od południa - wnuki 3. po 16-tej - czas dla siebie i nie ma czasu na pierdoły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 22.01.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Moja droga jakie macie pikne schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 22.01.2010 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Aniu - tylko pikne???? Powinno być: pikne, pikniaste, najpikniejsze ........... jedyne w swoim rodzaju ........z niepowtarzalną mężowską barierką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 25.01.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Schody i barierka bombowe. Bardzo industrialne w stylu, jednakowoż z lekko klasyczną nutką wynikającą z użytego materiału. Stylistyczny majstersztyk.Tylko do jednego bym się przyczepił. Ja tam bym zaokrąglił też dolną krawędź barierki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 25.01.2010 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Barierka uległa juz modyfikacji i to zapewne jeszcze nie nie ostatecznej.Może to i dobry pomysł z tym zaokrągleniem. ..... Przedyskutuję z wykonawcą. I jak tam nawdychał sie górskiego powietrza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 25.01.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Uuuuu... nawdychałem się tyle, że mnie trochę zamroczyło. I głowa na drugi dzień nieco bolała. Ale jak kto nie zwyczajny górskiej świeżośći, to nie powinien tak głęboko wdychać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 25.01.2010 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ba! Albo robić to częściej..... znaczy wdychać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 25.01.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Są autorytety, które twierdzą, że się można uzależnić, i że nadmiar szkodzi na wątrobę ... Tak że dziękuję, postoję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 25.01.2010 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 A i owszem . Autorytetów trzeba słuchać .......... zwłaszcza tych domowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.01.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 O mamo, chyba mam omamy .... Albo zdjęcie się zmieniło ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 27.01.2010 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Omamy powiadasz ...... a ....... zdobęde się na ludzki odruch i nie będe drążyć ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.01.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 27.01.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 jeszcze momencik i zapełni się: i kuchnia i pozostałe kątki barierka jest oczywiście przecudnej urody - nawet wylatujący sęczek nie jest w stanie jej zakłócić (za ładnej nie rób bo potem trudno Ci będzie się z nią rozstać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.01.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 barierka jest oczywiście przecudnej urody Tylko że teraz zmieniła swój charakter z industrialnego na lekko rustykalny. Co tylko dodało jej uroku i spójności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 28.01.2010 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 jeszcze momencik i zapełni się: i kuchnia i pozostałe kątki ...... taki momencik co to będzie trwać i trwać........ barierka jest oczywiście przecudnej urody - nawet wylatujący sęczek nie jest w stanie jej zakłócić (za ładnej nie rób bo potem trudno Ci będzie się z nią rozstać) Otóż to ....... i w tym sęk ....... bo trwają przepychanki co najpierw : kuchnia (mąż) czy schody (ja) i wobec faktu, że moje kochaństwo włożyło tyle serca i pracy, zdaje się, że będę zmuszona skapitulować . I niech ktoś mi powie, że faceci nie maja swoich chitrych sposobów na kobitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 28.01.2010 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 barierka jest oczywiście przecudnej urody Tylko że teraz zmieniła swój charakter z industrialnego na lekko rustykalny. Co tylko dodało jej uroku i spójności. Qrcze jaka lekkość wysławiania się, ho ho......http://www.en.kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_claping.gif Skrzętnie zanotuję obie wersje i nie omieszkam podstawić wykonawcy pod nos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 28.01.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts