tomkwas 29.01.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Całe szczęście nie rozróżniam, czy wpis mi wyszedł akurat rzadki czy gęsty I problem ten sam. Pisać dalej .... o czym? Ogród - padła propozycja, ale ja się tym nie interesuję. Trawę skoszę i finito. O sukcesach dzieci, gdyby mnie nagle naszło, to też nie tu pisać będę. Dom będziemy powoli wykańczać i meblować i to chyba jeszcze pokaże, ale daalej .... no nie wiem... I w ogóle, to gdzie jest kosz na śmieci? Hę? Jak bym przyjechał w odwiedziny, to bym Wam pod zlewem usypał kupkę papierków. Z przyzwyczajenia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 29.01.2010 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Echhhhhhhhhh ....... dziadowski piątek, ..... niech ten rok juz się kończy ....... ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 29.01.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Rok?! Taż dopiero się zaczął ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 29.01.2010 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 ..... i to właśnie mnie martwi, ....... Jeszcze wczoraj mogłabym być twoim oponentem w związku z zimą..... dziś już nie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 29.01.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Jakoś mnie to nie cieszy, że rację miałem.I nie drążę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 29.01.2010 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 I nie drążę ... Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 29.01.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 A cóż ty się doczepiłaś pięknej zimy Ja właśnie rozpoczynam ferie Tylko tydzień, ale zawsze coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 29.01.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Tak sobie myślę i myślę .... i coraz bardziej sobie uświadamiam, że w zasadzie żywot mojego dziennika zmierza ku końcowi. Że niby co ??? To ja tu z niecierpliwością oczekuję dalszych efektów a ty z taką informacją??? Teraz to dopiero będziesz miała pole do popisu A ile kasy jeszcze potrzeba Co do kuchni to też zastanawiam się nad małym stoliczkiem ( brakuje mi miejsca do przyklapnięcia) A i barierka coraz ładniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 29.01.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 A cóż ty się doczepiłaś pięknej zimy Ja właśnie rozpoczynam ferie Tylko tydzień, ale zawsze coś Coś mi się widzi, że to nie do końca o zimę idzie ... ale dajmy temu pokój ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 30.01.2010 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 .... o zimę .....i ... tumiwisizm służb drogowych, które solą i piaskują już po zdarzeniu ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 30.01.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 31.01.2010 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 ..... jako, że życie toczy się dalej i będzie co będzie.............. otrzepujemy się ze śniegu i krok po kroczku ruszamy do przodu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 31.01.2010 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 I w ogóle, to gdzie jest kosz na śmieci? Hę? Jak bym przyjechał w odwiedziny, to bym Wam pod zlewem usypał kupkę papierków. Z przyzwyczajenia. Jeśli któregoś pięknego dnia powyższe zdania zmienią się na: I w ogóle, to gdzie jest kosz na śmieci? Hę? Przyjeżdżamy w odwiedziny! To choćby po trupach, choćby spod ziemi, ale go zdobędę!!! Kupce papierków mówie zdecydowane NIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 31.01.2010 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Że niby co ??? To ja tu z niecierpliwością oczekuję dalszych efektów a ty z taką informacją??? Śledząc forumowe dzienniki, w tym Twój, nieśmiało nadmienię, że te moje efekty to tylko substytuty tego co pokazujecie . Pozdrawiam ..........i pędzę oglądać szczypiornistów oraz mojego ulubionego trenera reprezentacyjnego, temperamentnego kolekcjonera żółtych kartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 01.02.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Że niby co ??? To ja tu z niecierpliwością oczekuję dalszych efektów a ty z taką informacją??? Śledząc forumowe dzienniki, w tym Twój, nieśmiało nadmienię, że te moje efekty to tylko substytuty tego co pokazujecie . Pozdrawiam ..........i pędzę oglądać szczypiornistów oraz mojego ulubionego trenera reprezentacyjnego, temperamentnego kolekcjonera żółtych kartek Po pierwsze - substytuty to mają Ci którzy budować nie zaczęli ... Substytuty własnych dachów, ścian i ogródków. Zwłaszcza to ostatnie... kwiatki w skrzynkach, grill na balkonie, wilczur w dużym pokoju, samochód pod blokiem ... Polecam kordzinowy wątek. Na zasadzie "inni mieli gożej" możesz się do ładu dopraowadzić. Po drugie - twój ulubiony trener powinien zmienić nazwisko na Charyzma, bo ta aż bije od niego. Po trzecie - przymus zakupienia kosza na razie Ci nie grozi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 01.02.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Żeby nie było tak widoczne wszem i wobec, iż tyranizuję męża, a sama bąki zbijam ..... Jedyna w swoim rodzaju, niepowtarzalna, oszczędna i w treści i formie, mała , pusta , ciasna ale własna ..... http://lh3.ggpht.com/_S5vq_8MdNnA/S2BkSaDlT9I/AAAAAAAAAjM/p0ExrOoaCkY/s640/PICT0004.JPG i pierwsze śniadanie, i pierwsza kawa, i ten luz...... to se ne wrati........ Nie jest ciasna. Poczekaj na upragnione meble. Zatęsknisz jeszcze do tych bezkresów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 01.02.2010 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 [Po pierwsze - substytuty to mają Ci którzy budować nie zaczęli ... Substytuty własnych dachów, ścian i ogródków. Zwłaszcza to ostatnie... kwiatki w skrzynkach, grill na balkonie, wilczur w dużym pokoju, samochód pod blokiem ... Polecam kordzinowy wątek. Na zasadzie "inni mieli gożej" możesz się do ładu dopraowadzić. Po drugie - twój ulubiony trener powinien zmienić nazwisko na Charyzma, bo ta aż bije od niego. Ad.1 O substytutach pisałam w odniesieniu do wnętrza domku. I bez cienia żalu, po prostu stwierdziłam fakt. Człowiek to taki twór, który szybko się przyzwyczaja się do tego co ma . To i mnie weszło w krew spanie na dmuchańcu pośród czterech pustych ścian, choć dziś bark mi wyraźnie szwankuje . Ad.2 I za to między innymi go cenię A kuchnia ........żeby zjeść śniadanie we czworo, niezbędne jest wyciagnięcie "stołu" na środek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 01.02.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Byc może coś ominęłam więc pytam nieśmiało Mieszkacie już??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 01.02.2010 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Niom! Do końca sprawnie nie funkcjonujemy, bo: - z racji braku szeroko rozumianej kuchni obiady przygotowujemy i spożywamy na starych śmieciach - z racji braku stołu- biurka lekcje z chłopakami odrabiamy jw. - w związku z tym, że pralka pozostała na starych śmieciach, transportujemy w tę i z powrotem toboły z odzieżą Ale poza tym mieszkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 01.02.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 No to fantastycznie G R A T U L U J Ę ! ! ! A to że jedną nogą to nie ma znaczenia . Najważniejsze że jesteście u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts