betina71 01.02.2010 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 No to fantastycznie G R A T U L U J Ę ! ! ! A to że jedną nogą to nie ma znaczenia . Najważniejsze że jesteście u siebie Pięknie dziękuję. Potwierdzam Twoje słowa. I pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 02.02.2010 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Zdaje się, że trzeba pomyśleś o czymś czym możnaby przysłaniać okno tarasowe, bo sasiedzi mają nas ,jak na widelcu Właśnie się dowiedziałam, że wczoraj rozwieszałam pranie, myłam okna ..... reszty już nie dopatrzyli. ...... dobrze, że golizny łyskaja na piętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 02.02.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 A niech patrzą i zazdroszczą............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stills 02.02.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 OH JAK ŚLICZNIE U WAS ! A ja mam takie pytanie skąd braliście blat kuchenny - co to za " wzór ". Prześliczny jest. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 03.02.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 reszty już nie dopatrzyli. ...... dobrze, że golizny łyskaja na piętrze Nie dopatrzyli, albo byli na tyle taktowni, że przemilczeli ... Wyrozumiały ten mój inwestorhttp://www.en.kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_angel.gif, bo stwierdził, że w zasadzie odbarwienie wygląda jak sęczek. I chwała mu za to. Znam przypadki .... no mniejsza. Szacuneczek dla inwestora, bo nie dość że manualnie uzdolniony, to jeszcze ludzki Pan ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 03.02.2010 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 A niech patrzą i zazdroszczą............ Taaaaaaaa, ........ i co drugi dzień: " Jak wieść gminna głosi u Państwa X.............." reszty już nie dopatrzyli. ...... dobrze, że golizny łyskaja na piętrze Nie dopatrzyli, albo byli na tyle taktowni, że przemilczeli ... Polemizowałabym. Nie ten poziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 03.02.2010 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Wyrozumiały ten mój inwestorhttp://www.en.kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_angel.gif, bo stwierdził, że w zasadzie odbarwienie wygląda jak sęczek. I chwała mu za to. Znam przypadki .... no mniejsza. No zanęcił i się urwało .... Szacuneczek dla inwestora, bo nie dość że manualnie uzdolniony, to jeszcze ludzki Pan ... Ano tak to bywa, że Hetera i Dobra Dusza dobrowolnie łącza się na całe życie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 03.02.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Tyś jest Hetera? A to się chłopakowi nie trafiło .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 03.02.2010 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 ......ale o tym sza............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 03.02.2010 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 OH JAK ŚLICZNIE U WAS ! A ja mam takie pytanie skąd braliście blat kuchenny - co to za " wzór ". Prześliczny jest. Pozdrawiamy A witam w skromnych progach Blat kupiliśmy w OBI. Nazwa strasznie szumna: Ardoise de Lavel (Kronopol) Wzór blatu jest bardzo zbliżony do płytek kuchennych . Stąd nasz wybór. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 04.02.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Aż się boję odzywać ... Cięgiem tylko ja i ja w twoich komentach. Zaraz ludzie plotkować zaczną ... No ale jak już gębę otworzyłem ... (?) .... Samochodu szkoda, ale ja się skłaniam ku zdaniu, że swoje zadanie wykonał. W samochodzie najważniejsza jest zawartość przedziału pasażerskiego ... A barierka .... Pomijając walory estetyczne, bo o nich już pisałem, teraz stała się jeszcze niestandardowo praktyczna. Pomysł przedni. W ogóle jest to rzecz oryginalna wielce, bo jak czytam te różne dzienniki, to się nie spotkałem jeszcze ... Jedna uwaga. Półeczkę bym uzupełnił o listwę uniemożliwiającą zsunięcie się książek w stronę schodów. Bo nie dej Boże, ktoś akurat będzie wchodził do góry ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 04.02.2010 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Widzisz tomkwasie ..... jesteś po prostu jednym z elementów tych komentarzy. Prawie jak domownik - komentów oczywiście - coby nie gadali.... Oczywiście że półeczki będą miały zabezpieczenia. Są po prostu jeszcze nie dokończone, ale nie mogłam się oprzeć i wstawiłam fotkę. Swoją drogą jak tylko to uczyniłam to pomyślałam, że niechybnie tomkwas mi to wytknie Mówiłam przecie , że masz rękę na pulsie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 04.02.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 (...) niechybnie tomkwas mi to wytknie Wiedziałem, że lepiej się nie odzywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 04.02.2010 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 (...) niechybnie tomkwas mi to wytknie Wiedziałem, że lepiej się nie odzywać. No weź przestań! Ja sobie bardzo cenię rzeczowe i sensowne uwagi ..... zresztą wszystkie uwagi są warte przeczytania, najwyżej się pośmieję, ..... a to dobrze wpływa na zdrowie (na cere nie - bo te zmarszczki mimiczne....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 04.02.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 a ja mam pod oknem dachowym półkę na książki - miejsce wykorzystane, bo inaczej lekko nieużyteczne (tylko nie mamy kaloryfera - jest na bocznej ścianie i włączany tylko wtedy, kiedy jest uruchomiane ogrzewanie, a potem zakręcany). A barierka.... rośnie w siłę a z samochodzikiem -to coś poważnego? jakiś wypadek - jak rozumiem pasażerowie w kompletnym uposażeniu członków i innych przybytków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 04.02.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 aaaaaaaaaaa dopiero teraz zauważyłam, GDZIE jest ta półka na książki Niestandardowe rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 04.02.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 No mówiłem. Oryginalny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 04.02.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 To i ja lecę zerknąc na półeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 04.02.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Już widziałam, teraz mogę komentowac Pomysł oryginalny, jeśli ten kącik ku temu ma służyc. Ale czy ta barierka nie straci uroku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 04.02.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Zyskuje na funkcjonalności. A jako że jest to rozwiązanie tymczasowe, tym bardziej, chwała mu za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts