betina71 10.02.2010 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Heloł Pani Aniu Gdyby kciuk był mi niezbędny do łupania w klawiaturę to pewnie nadal bym się nim zasłaniała........ ..... Nie piszę bo w zasadzie nie ma o czym. Nic się nie zmieniło. Nic nie przybyło ...... a nie przepraszam .......... mąż został obdarowany kieliszkami do brandy ....... brandy nie lubię, to się nie napiję ....... ale kieliszki ładne.... No i widzisz jakie farmazony wypisuję..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 10.02.2010 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Ale teraz wiem, że tu zaglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 11.02.2010 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 No jakże by inaczej....... od forum nie tak łatwo się odzwyczaić. Nałóg to może jeszcze nie jest ......... ale mało brakuje .... Zaglądam do wielu wątków, podczytuję, podpatruję, czasem się pośmieję, a czasem szlag mnie trafia,..... zwłaszcza jak się roztrząsa publicznie sprawy małżeńskie - nie komentuję, bo szkoda gadać, ale walę głową w biurko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 11.02.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Zdrowe to to nie jest. Można sobie biurko popsuć ... Ale racja, niektóre wątki są z założenia tak odmóżdżone, że czytanie ich sprawia przykrość. A komentowanie jest poniżej godności ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 11.02.2010 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Biurko służbowe... nie żal,.... a mózgownicy trochę szkoda, bo zamienników nie produkują. Z drugiej strony ....... głupiemu zawsze łatwiej wybaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 11.02.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 To też se pierdyknę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 11.02.2010 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 .....poległam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 12.02.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 a mózgownicy trochę szkoda, bo zamienników nie produkują . a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 12.02.2010 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Co poniektórym przynajmniej kilka zwojów bym wymieniła...znów zajrzałam do pewnego dziennika .......nadal płacze, że mąż .........ech ja to się lubię znęcać nad swoją psychiką.... ...ale ja nie o tym chciałam ..... Z racji tłustego czwartku zakupiłam wczoraj cztery pączki i po pracy poszłam do rodzicow po odbiór potomków. W progu tatuś wita mnie: - O kupiłas pączki! - No kupiłam???!! - Ja też kupiłem po jednym dla każdego. - A to dobrze. - Ale chłopcy zapytali czy mogą się poczęstować. - I co? - No pozwoliłem, tylko jak wróciłem to oni juz zjedli wszystkie . Moje szczypiory wciągnęły po 3 sztuki. Że duży (10,5) dał radę to rozumiem, ale mały (6,5)???? Niezbadana jest pojemność dziecięcych brzuszków. Mało tego miałam przecież jeszcze 4 pączki. Po obiedzie położyłam na talerzyku i patrzę co będzie. Dały radę zjeść jeszcze po prawie całym I co dziwne nie było żadnej skargi na jakąkolwiek dolegliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 15.02.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 15 lutego 2010r. w godzinach porannych do naszych rąk dotarło pismo ze Starostwa Powiatowego w .... informujące o dopuszczeniu budynku do użytkowania. Od momentu uzyskania PNB upłynęło 2 lata, 2miesiące i 3 dni. Teraz pora na meldunek...... Gratuluje upragnionego papierku W końcu można przykręcić skrzynkę na listy, a nie "pilnować budowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 16.02.2010 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Taka mała rzecz a cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 18.02.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Ja sam coraz częściej dochodzę do wniosku, że ciężko będzie żyć w iskierce bez podpierania sie jakimś, nawet niedużym, budynkiem gospodarczym. Same narzędzia ogrodnicze, to już kłopot. Węgiel, to samo. Jakąś graciarnię da się zmontować na strychu, ale już z oponami nie mam zamiaru sie tam ładować .... Tylko że taki budyneczek .... KOSZTY ... szkoda gadać .... Nie zjedzcie mnie. W sumie mam te same braki .... Planujemy u siebie zakup garażu "blaszaka". Wykleję to cudo styropianem i zaciągnę tynkiem, będzie pikny bez zezwoleń i tani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 19.02.2010 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Nasz blaszak pełni rolę graciarni pobudowlanej. Generalnie zarządza tam mąż, ja nie wchodzę, coby się nie denerwować.Też marzy nam się jakiś niewielki budyneczek gospodarczy ..... i na razie pozostanie w sferze marzeń .... Może kiedyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 22.02.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 I coś dla potomków http://lh6.ggpht.com/_S5vq_8MdNnA/S4JBvbAS_5I/AAAAAAAAApA/V5qq5y2YKGY/s640/PICT8198.JPG Śliczna snycerka. Już się nudny z tym robię, ale zazdroszczę umiejętności. Muszę uważać żeby moje chłopaczki nie przyuważyły tego zdjęcia, bo będę miał ciężko się wykręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 22.02.2010 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Nie ma co zazdrościć umiejętności. Trochę chęci, trochę czasu,a jaka radość dla chłopaków, że mogli uczestniczyć w dziele..... Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 22.02.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Cześć betina,czy możesz napisac jakie masz okna? przejrzałam dziennik ale jest tylko napisane mamy okna. wydaje mi sie ,ze to oknoplast kraków orzech ale moge się mylić. wygląda naprofil platinium. a domek bardzo ładnie wyszedł. gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 22.02.2010 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Cześć kwartet Strzał w dziesiątkę! Bez dwóch zdań! Wszystko się zgadza. Dodam jeszcze, że świetnie się je myje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 22.02.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 ale jestem z siebie duuuuumna. cudne są, cudne. dzieki za tak szybciutką odpowiedź. dzisiaj chcemy juz postawić kropke nad i. mniemam,że jesteś zadowolona z okienek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 22.02.2010 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Tak. Tak. Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 22.02.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 3xtak to jest rekomendacja po pracy jade zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts