Ania i Heniu 22.02.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Betina ty wykorzystaj talent męża. Kilka fajnych pomysłów i ciekawe wnętrze gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 22.02.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 no to jesteśmy w podobnej sytuacji z tymże (przesylam link priv do albumiku) schody - obłozone najtańszą wykładziną (aby nie mogła długo poleżeć )- a barierki - szczególnie jesli masz dzieci muszą być solidniejsze pozdrawiam noworocznie Witam, najpierw się przedstawię TMK-owa jestem zaglądam do Waszego dziennika, ale powyższy wpis przegapiłam Mam pytanie do "ave!"(mam nadzieję Betino, że się nie obrazisz) czy mogłabym też dostać na priv zdjęcia jak wygląda faktycznie wykładzina na schodach? Małż ciągle nie jest przekonany co do tego rozwiązania- ja wiem, że na razie ( czytaj wiele lat ) na nic innego nie możemy sobie pozwolić. A ostatnio jeden z naszych gości słusznie zauważył, że jak już przyzwyczailiśmy się do szorstkiej powierzchni na schodach(beton jak u Ciebie) to nagła zmiana na np parkiet czy trepy może się skończyć boleśnie nie tylko dla nas ale głównie dla dziewczynek. Z góry dziękuję Pozdrawiam i trzymam kciuki za następne projekty DIY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 22.02.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Betino, miecze są.... REWELACJA TMK. Podeślę, jeśli nie zaraz to jutro na pewno. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 24.02.2010 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Betina ty wykorzystaj talent męża. Kilka fajnych pomysłów i ciekawe wnętrze gotowe Aniu Co za dużo to niezdrowo. A i drewno pobudowlane przedniej jakości nie jest. Jak znam męża to pewnie coś jeszcze wymyśli, choć już mu się kończy urlop. Swoją drogą budowa była dla męza nie lada okazją do nabycia kilku "niezbędnych" narzędzi i urządzeń. Oczywiście pierwsze za moją zgodą, a pozostałe już zaocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 24.02.2010 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Witam, najpierw się przedstawię TMK-owa jestem zaglądam do Waszego dziennika, ale powyższy wpis przegapiłam Mam pytanie do "ave!"(mam nadzieję Betino, że się nie obrazisz) czy mogłabym też dostać na priv zdjęcia jak wygląda faktycznie wykładzina na schodach? Małż ciągle nie jest przekonany co do tego rozwiązania- ja wiem, że na razie ( czytaj wiele lat ) na nic innego nie możemy sobie pozwolić. A ostatnio jeden z naszych gości słusznie zauważył, że jak już przyzwyczailiśmy się do szorstkiej powierzchni na schodach(beton jak u Ciebie) to nagła zmiana na np parkiet czy trepy może się skończyć boleśnie nie tylko dla nas ale głównie dla dziewczynek. Z góry dziękuję Pozdrawiam i trzymam kciuki za następne projekty DIY Witaj TMK-owo Za skrzynkę kontaktową nie zamierzam się obrażać. Przy okazji proszę o przytarcie uszu TMK-owi za niedotrzymanie obietnicy Nasze betonowe schody dały się już we znaki mojej siostrzenicy. Obszura na twarzy jak ta lala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 24.02.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 cześć Ale ładny inwestorek nam się pokazał. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 24.02.2010 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Ta młoda dama to nasza córka ........ chrzestna Taka mała imperatorka, bo podbiła serca całej rodzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 24.02.2010 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 ave! jak zwykle miło cię widzieć Przekażę meżowi, z pewnością się uśmiechnie. I pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 24.02.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Witaj TMK-owo Za skrzynkę kontaktową nie zamierzam się obrażać. Przy okazji proszę o przytarcie uszu TMK-owi za niedotrzymanie obietnicy . auć... zapomniałem Wysyłam na PW A TMK-owa serdecznie dziękuje za zdjęcia schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 26.02.2010 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Widzę, że TMK-owa mocno te uszy natarła Dziękuję pięknie za fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 26.02.2010 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 vieta Broń boże! Jaka blondynka???? Nawet tak nie pomyślałam.Szkoda , że usunęłaś post. Trzeba go było tylko przenieść. Zdążyłaś przeczytać moją odpowiedż nt. bramy?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistelka82 28.02.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Betinko!mogę sie do Ciebie uśmiechnąć i poprosić o orientacyjny koszt oczywiście -budowy i tego co do tego czasu macie zrobione:)dziękuję z góry za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 01.03.2010 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Mistelko zaraz podeślę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo707 01.03.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Hej, czyżby mąż był stolarzem? U nas chałupka przykryta, będę robił teraz okna. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daross 02.03.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Witaj betina71,czy ja równię mogę prościc o orientacyjne koszta budowy iskierki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 03.03.2010 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Hej, czyżby mąż był stolarzem? Nie .... U nas chałupka przykryta, będę robił teraz okna. Pozdrawiam. No to trzeba się pochwalić - gdzie fotki? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 03.03.2010 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Daross - podrzucę na privPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 19.03.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 A co tutaj tak cichutko??? Przyniosłam troszkę wiosny http://img63.imageshack.us/img63/8519/hiacynt41.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 19.03.2010 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Mmmmmmm ..... wiosna..wiosna??? Dziękuję za wpuszczenie odrobiny świeżości. Cudne są te hiacynciki , skąd wiedziałaś , że je lubię???? A jakie niekonwencjonalne wykorzystanie babkowych form ..... Moje, co prawda jeszcze puste, ale już niebawem ........... http://img199.imageshack.us/img199/1633/img1714jpgdb2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 19.03.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 U mnie za oknem ... bajoro .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts