betina71 19.03.2010 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 A ja, ......... przez cały środowy poranek ,mogłam bezczelnie obserwować jak pan zając usiłował obłaskawić panią zajęczycę .... Oj działo się .....działo...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 19.03.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 PODGLĄDACZKA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 19.03.2010 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Ładniej brzmi: OBSERWATORKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 19.03.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Jak twoi sąsiedzi byli OBSERWATORAMI, to na nich narzekałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 20.03.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Te hiacynciki niestety nie pochodzą z mojego domu Ale miło że sprawiły ci radośc. Ja też je bardzo lubię Skąd wziełaś takie cudne wanienki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 20.03.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Te hiacynciki niestety nie pochodzą z mojego domu Ale miło że sprawiły ci radośc. Ja też je bardzo lubię Skąd wziełaś takie cudne wanienki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 20.03.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Przepraszam gapa ze mnie Wysłało mi się dwa razy , a teraz nie mogę tego usunąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 22.03.2010 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Jak twoi sąsiedzi byli OBSERWATORAMI, to na nich narzekałaś. Dobra, dobra ........... przyznaję ........ ale co miałam robić ........, co podniosłam głowę znad zlewu i zerkłam przez okno ......... no sam wzrok leciał w tamtym kierunku......... Jestem podglądaczką, jestem podglądaczką, jestem podglądaczką, jestem podglądaczką, jestem podglądaczką, jestem podglądaczką, jestem podglądaczką ............. tak jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 22.03.2010 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Skąd wziełaś takie cudne wanienki ??? A stąd http://www.allegro.pl/item930687803_komplet_oslonek_na_doniczki_w_stylu_vintage.htmlhttp://www.allegro.pl/item934737042_bajkowe_literki_imie_dziecka_jedyne_takie_nowosc.html Trochę jestem zawiedziona, bo liczyłam, że będą staranniej wykonane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 22.03.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Jestem podglądaczką, jestem podglądaczką, jestem podglądaczką, jestem podglądaczką, jestem podglądaczką, jestem podglądaczką, jestem podglądaczką ............. tak jestem i jeszcze im zdjęcia robiła .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 23.03.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Czy zdjęcia tych zwierzątek robiłaś teraz? Tylko mi nie pisz że tyle śniegu u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 24.03.2010 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Zdjęcia były robione dokładnie tydzień temu. Po śniegu zostały wspomnienia i te paskudne pozostałości po chwastach co je jesienia śnieg przysypał . Zrobiłam obchód, niestety kilka roślinek zakończyło swój żywot. i jest pomiędzy nimi sosna oścista co ją mąż dostał w ramach gratisu przy zakupie iglaków. Do bani z takim gratisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 26.03.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Aaaaaallle foty. No proszę panią, szacuneczek. Te łabędzie to bez obróbki na kalendarz ... Bez dwóch zdań. jeśli zdjęcia robił syn, to cofam wszystko powyższe, bo to będzie szczęście początkującego, więc jako sztuka sie nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 26.03.2010 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Moje ci one, moje ............ za wyjątkiem tego "syczącego". To jest synowskie. ......... (czemu baby są takie łase na pochwały????) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 26.03.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 A bo ja Ci wiem czemu? Grunt, że takie są i że ja już o tym wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 26.03.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 wpadłam na chwilke a tu takie widoki pięknie naprawdę, gdzie wy mieszkacie szczęściarze? u mnie to dom na domku i domkiem pogania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 26.03.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 piękne masz "okoliczności przyrody".... a co do wody.... dziś zastanawiałam się, czy nie podlać ogrodu: krzaczków i cebulaczków... ale u nas mazowieckie piaski jak tam na lubelszczyźnie ogrody? starty po zimie, szczególnie takiej jak tegoroczna zawsze są. Zawsze można coś zmienić w ogrodzie w związku z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 26.03.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 [wpis przeniesiony z dziennika budowy] Betinko widoki koedukacyjne masz.....na święta pasztecik był by jak trza:) http://forum.muratordom.pl/uzytkownik76683.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 28.03.2010 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 wpadłam na chwilke a tu takie widoki pięknie naprawdę, gdzie wy mieszkacie szczęściarze? u mnie to dom na domku i domkiem pogania Jak to gdzie? .......... Na wsi ......... Masz rację mamy szczęście, choć myślę, że za jakiś czas zostaniemy pozbawieni tych widoków. Póki co każdego ranka możemy patrzeć na sarny pasące się daleko pod lasem, każdego dnia bażant podjada coś za siatką, każego popołudnia obserwujemy łabędzie. Nie wspomniałam o koniach...... też już zaczęły wychodzić ze stajni . Choć od dziecka mieszkam na wsi - z kilkuletnim incydentem miejskim, dopiero teraz właściwie obcuję z przyrodą. I to są uroki mieszkania na obrzeżu miejscowości a nie jak do tej pory w centrum wsi, gdzie wiewióra jest zjawiskiem..... Widziałam dziś bociana......... brodził po wodzie (dobrze, że nie siedział) a potem fruuuuuuuu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 28.03.2010 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 piękne masz "okoliczności przyrody".... a co do wody.... dziś zastanawiałam się, czy nie podlać ogrodu: krzaczków i cebulaczków... ale u nas mazowieckie piaski jak tam na lubelszczyźnie ogrody? starty po zimie, szczególnie takiej jak tegoroczna zawsze są. Zawsze można coś zmienić w ogrodzie w związku z tym coś mi się zdaje, że tak naprawdę za ogród wezmę się dopiero w przyszłym roku ....... na razie będę to prace pseudoogrodowe....... Chcesz trochę wody???? Oddam za darmo w dobre ręce...... spiesz się , bo mam już jej coraz mniej......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts