kwartet 29.03.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 betina, uważaj na te bociany A na pocieszenie /moje własne/ napiszę ,że pod deskami był malutki zajączek i go wypusciliśmy. I jedna myszka w domu była ale ją przegoniłam, niech sie nie przyzwyczaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 29.03.2010 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 betina, uważaj na te bociany Staram się , staram ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 29.03.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Zatkało mnie, takie piękne masz widoki:) Te konie mnie oczarowały Cudownie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 01.04.2010 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Betinko Wesołych Świąt !!!http://img707.imageshack.us/img707/3900/1098.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 01.04.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Wesołych i zdrowych Świąt Wielkanocnych betinko http://foto1.m.onet.pl/_m/a0f997e5c9d714430fb694d5be90193d,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 02.04.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Betinko, zdrowych wesołych Świąt! p.s właśnie po przerwie zajrzałam na forum................. lubię zmiany. ale na razie nie mogę się przyzwyczaić i rozeznać..... Życzenia wesołych zdrowych Świąt raz jeszcze dla wszystkich znajomych!!! oczywiście forumowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.04.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 http://www.matkapolka.com.pl/picart/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 06.04.2010 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Wróciłam po przerwie i tu ....... klops ...... za cholerę nie mogę sie rozeznać w tej nowej odsłonie. Nie wiem ile potrwa zanim dojdę jak to wszystko działa i dlatego proszę o wyrozumiałośc gdy jakaś głupota mojego autorstwa pojawi się na tym forum. Wszystkim pięknie dziękuję za pamięć i życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 07.04.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 No nareszcie dotarłam do Ciebie.Witaj w gronie zagubionych:) hm ,a gdzie są moje uśmieszki.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 08.04.2010 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 No nareszcie dotarłam do Ciebie. Witaj w gronie zagubionych:) hm ,a gdzie są moje uśmieszki.....? Prawdę mówisz .......... zagubionych ........i to nie tylko na forum ogólnie pojętym ..... ale także zagubionych w obliczu nowinek, które się pojawiają nawet podczas pisania. Za zmianami nie przepadam i trudno mi się połapać, ale płakać nie będę! Ślepa jestem albo co .............oświećcie mnie gdzie są emotikony????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.04.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Ślepa jestem albo co .............oświećcie mnie gdzie są emotikony????? hej, hej Może pomoge wklejam od siebie: pierwsze i najwazniejsze to musisz sobie wejśc w profil i w ustawieniach zaawansowanych wybrac to:[/color] http://lh4.ggpht.com/_8Plan52eFtk/S7uEpKA4nMI/AAAAAAAACfk/lWJGqtt8NJU/zaawansowane.jpg A potem pisząc posta klikasz zaawansowane edycję i masz po prawej buźki do wstawiania Tak wygląda wtedy okienko edycji: http://lh5.ggpht.com/_8Plan52eFtk/S7uGa0FCy0I/AAAAAAAACfo/-4YWFuk1x0M/emotki.jpg Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 08.04.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) EDIT: Na samym dole jest ikonka "zaawansowana edycja", klikasz i masz edytor z emotami po prawej. Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez tomkwas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 08.04.2010 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Boszszeeee..... jaka ja łajza jestem................zanim przeczytałam wasze instrukcje sama odkliknęłam "coś tam" w profilu i emoty się pokazały......... w ogóle mówiłam, że będę robić głupoty na chybił trafił. Aneto-we i Tomku dzięki serdeczne za to , że nie zostawiacie tonących na pastwę forumowych fal ......... kurde, żeby było bliżej to wziełabym od was małe korepetycje...... A tak w ogole to jestem zła jak osa, bo muli i muli zanim mi się cokolwiek otworzy!!! I z logowaniem jest problem i swoich postów nie mam i, i, i, w ogóle ..... Znaleźć kogokolwiek i którykolwiek z wątków też nie jest łatwo ............. allllleeee "duże dziewczyny" nie płaczą ........ chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.04.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 A tak w ogole to jestem zła jak osa, bo muli i muli zanim mi się cokolwiek otworzy!!! I z logowaniem jest problem i swoich postów nie mam i, i, i, w ogóle ..... Znaleźć kogokolwiek i którykolwiek z wątków też nie jest łatwo ............. allllleeee "duże dziewczyny" nie płaczą ........ chyba jak muli to moze zmienić przeglądarkę na google chrome. Ja tak mam i jestem zadowolona. I kilka osób tez pisało, ze wtedy hula... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 08.04.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 kurde, żeby było bliżej to wziełabym od was małe korepetycje...... Żeby bliżej było to ja już dawno bym sie wprosił na salony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 08.04.2010 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Tymczasowo nie mogę nic pokombinować z przeglądarką, bo korzystam z laptoka, który nie jest moim służbowym sprzętem. Przeglądarka w moim kompie zupełnie padła , ale właśnie szef zakupił mi nowe narzedzie pracy, które leży jeszcze zapakowane , bo za dużo czasu poświęcam na rozgryzienie forum i nie mogę się zabrać za jego instalację. Ale , ale ..... Aneta ma nowy-zdaje się własny awatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.04.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Ale , ale ..... Aneta ma nowy-zdaje się własny awatarek wszystko się zgadza Tylko trochę nieaktualny, ale lubie te fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 08.04.2010 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Żeby bliżej było to ja już dawno bym sie wprosił na salony. Jak to wprosił .................. rezerwacja już dawno czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 08.04.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Łomatko ... no dziękuję, to miłe bardzo. Może kiedyś na to Twoje Pojezierze Łęczyńsko-Włodawskie (jeśli nic nie pokręciłem) nas zaniesie ... na razie rezerwację trzymaj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 08.04.2010 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) cholerka jaką Ty masz pamięć ............... strach się bać......... Pojezierze ......ale .......... raczej jego obrzeże ....... Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez betina71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts