Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika *Iskierka*

betina71

Recommended Posts

Zdjęcie fatalne ....... Wiem. Ale o zmierzchu, kiepskim aparatem, w dodatku na ledwo rzeżących bateriach ....cieżko było.......

Nie mniej jednak sprawne oko wypatrzy kto spędził niedzielną noc na topoli koło domu.

http://lh3.ggpht.com/_S5vq_8MdNnA/S81s5JotxSI/AAAAAAAAAw8/A1Zw2ULIdE4/s640/PICT8445.JPG

• Odpowiedzi 778
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Świetnie cię rozumię....... mam podobnie.

Nie powiem żeby nowe forum było gorsze. Ono jest po prostu inne. Komuś kto przyzwyczaił się do pewego układu jest trudniej się teraz połapać a to zniechęca. Ale ktoś kto dopiero rozpoczyna "przygodę" z FM takiego problemu nie ma.

Mnie również coraz rzadziej chce mi się wchodzić na forum.

Może to kwestia wiosennego przesilenia?

Może fakt, że dom wybudowałam, kasy brak i nic się nie zmienia, więc po co smarować farmazony?

Może wynika to z tego, że sporo osób tworzacych tę społeczność odeszło......?

Może, może .................... Pewnie wszystkiego po troszku.

Nie mniej jednak ........................... nie odpuszczam .

Pozdrawiam

Gelu lepiej późno niż wcale........ domek jak ta lala. Tylko te kominy ............

Ciekawa jestem co na to twoi fachowcy

Majstrowie przestrzegali nas przed taką sytuacją, stąd decyzja o mozajce.

Co teraz w planie???

Pozdrowienia dla Magdy.

Dzięki za pozdrowionka:) Niedługo dołączy do nas nowy domownik:)

W maju elektrycy wchodzą, robię sobie okna teraz, ale ciężko mi skończyć bo masę roboty mam po godzinach. Myślałem że przez zimę zrobię, ale wyszło inaczej

Tynki prawdopodobnie nie wyschły na kominach, bo wkrótce po położeniu mrozy naszły. Teraz nastąpi spowolnienie robót, bo kasiorki brak :(

Pozdrawiam

G.

:) Niedługo dołączy do nas nowy domownik:)

A winszuję z całego serca. :)

...robię sobie okna teraz, ale ciężko mi skończyć bo masę roboty mam po godzinach. Myślałem że przez zimę zrobię, ale wyszło inaczej

Mam rozumieć, że sam je robisz?????

Pozdrawiam.b.

cześć betinka:Dco ja słyszę: kasy brak?:bash:znam te lasy. ale pogadać to zawsze można.jeśli nie o budowie to np. o gotowaniu;)a potem znowu o budowie jak kasa bedzie. u mnie może już niedługo. zwrot vatu .us robi już styczeń a ja składałam w lutym. czekam cierpliwie. a żeby nie było ,że gadam o niczym to pytam o tynki. jakie masz a jakie polecasz? czekam na wyczerpującą odpowiedź:D

Dokumenty Vat- owskie składaliśmy w grudniu, wiec kasa juz dawno leży na koncie i czeka ....... aż dozbieram jeszcze trochę i może bedzie normalna kuchnia ....... chociaż pan mąż mi się ostro stawia.

Tynki mamy gipsowe, robione maszynowo. Są w miare równe, ale jak to gips łatwo o uszkodzenia. Z drugiej strony gips załatasz gipsem i nie ma większej róznicy.

Cementowe sa trwalsze. Jeśli komuś odpowiada fakura tych tynków, a znam takie osoby, to zostawia je takimi jakie są. Niektórzy zacierają cement piaskiem, uzyskując gładszą powierzchnię a jeszcze inni kładą gładź. Co kto lubi kwarteciku :)

A co to znaczy " normalna kuchnia"? Mąż nie chce kuchni?

Normalna kuchnia ............ to taka, w której wszystko ma swoje miejsce :)

Nic nie stoi w pudełkach, koszyczkach, na podłodze, parapetach....... Jednym słowem - meble.

Mąż najchętniej poszedłby do pierwszego lepszego sklepu i kupił gotowy zestaw kuchenny :bash: Meble na zamówienie, to jego zdaniem zbyteczny wydatek. A dodawszy sprzęt......... ech.......

Ja za swoją dałam ponad 9 tys + sprzęt. :bash:

Teraz już bym tyle kasy nie dała.

Faktycznie ............ sporo .......... piszesz, że teraz byś tyle nie dała .......... co proponujesz???