Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika *Iskierka*

betina71

Recommended Posts

Noo ... a co powiedzieć o sąsiedzie, który radośnie kopiąc piłkę obija mi samochód ... i zamiast przyjść pogadać to znika .... i gdyby nie drugi sąsiad, do dziś bym się zastanawiał jakim cudem z nieba piłki lecą i mi zmieniają fason nadwozia.:roll:

To zależy od tego,jaki masz samochód;)

• Odpowiedzi 778
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Każda sąsiadka jest fajna .... nie przypadkiem jedna z naszych ludowych mądrości głosi iż "nie da Ci ojciec, nie da Ci matka, tego co da Ci pani sąsiadka..."

tomkwas-tradycyjnie z humorem i to własnie cenię w tym gościu. Może to jednak nie jego dzieci:cool:, no tego sąsiada.

Edytowane przez orasta

No niby nie taki znów gówniarz .... sam dzieci już ma ...

Miałam nosa .............. wygrałam orasto, wygrałam ........... trallalala....

.... a tomkwas to ....... humor, świetne riposty, umiejętność puentowania ...... ma ten intelekt nie od parady ......

No i wymalowałam laurkę ....... kurdeeeee..........koniec kadzenia.

Edytowane przez betina71

Ale, ale orasto ........ Mam nadzieję, że wody gruntowe nie stanęły na przeszkodzie ..... koncert tuż tuż ........ i to na Bemowie ...... Gdyby to były moje klimaty upiekłabym dwie pieczenie na jednym ogniu, bo i siostrzycę bym odwiedzila i orastę spotkała..... a tak .....

Życzę żeby na koncercie iskrzyło :D

Hehehe....... no właśnie ........ sprzedawca najpierw pokazal mi srebrny ...... pokręcilam nosem i pytam czy może ma niebieski ......... i gość pokazał mi ..... tego mojego perlowego łososia .............

A stoi pod schodami, bo w garażu na środku panoszy się samochód, pod scianą przycupnięte rowery chłopakow ......... i cóż ...... wzięłam do domu.

Wniosek nasuwa się sam . Nie wiem kiedy i nie wiem za co, ale konieczny jest albo jakiś budynek gospodarczy albo garaż wolno stojacy.

Szczerze powiedziawszy to jeszcze nie odczułam jakiejś szczególnej przyjemności wynikającej z faktu poruszania się na dwoch kólkach.

Jak dotąd przemieszczam się na nim z domu do pracy i z powrotem w towarzystwie obu synów. I zmiast radosnie pedałować muszę nieustannie kontrolowac tempo jazdy mioch młodzianków.

Starszy to odjeżdża za bardzo to znow sie wlecze. Maly albo ledwo zipie i ostatkiem sil dociera do celu albo daje gazu i siedzi starszakowi na tylnym kole. I na końcu stawki ja ..... co chwila naciskam na hamulec ........ ten od nerwów też

Mam nadzieję, że niedlugo ze starszakiem ruszymy na dłuższe trasy .