orasta 25.05.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Noo ... a co powiedzieć o sąsiedzie, który radośnie kopiąc piłkę obija mi samochód ... i zamiast przyjść pogadać to znika .... i gdyby nie drugi sąsiad, do dziś bym się zastanawiał jakim cudem z nieba piłki lecą i mi zmieniają fason nadwozia. To zależy od tego,jaki masz samochód;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 25.05.2010 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Teraz juz zdefasonowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 25.05.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Ale ten sąsiad to chyba szczyl jakiś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 25.05.2010 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Po czym wnioskujesz??? .Wariant pierwszy - że piłkę kopieWariant drugi - że radośnie piłkę kopieI trzeci - że spiernicza na widok tomkwasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 25.05.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Wszystkie trzy warianty wskazują na nieletność sąsiada:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 25.05.2010 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 (edytowane) Eeeeee........ niejeden dorosły tak ma ...... i ku dorosłemu bym się skłaniała .....tomkwas wie - może powie .... Edytowane 25 Maja 2010 przez betina71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 25.05.2010 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 No niby nie taki znów gówniarz .... sam dzieci już ma ... ale mentalność u niego widać gówniarska, żeby nie powiedzieć: gówniana ... (sorki betina, że Ci zaśmiecam wątek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 25.05.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Sąsiad ma nielekko , a sasiadka przynajmniej fajna??? Każda sąsiadka jest fajna .... nie przypadkiem jedna z naszych ludowych mądrości głosi iż "nie da Ci ojciec, nie da Ci matka, tego co da Ci pani sąsiadka..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 25.05.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 (edytowane) Każda sąsiadka jest fajna .... nie przypadkiem jedna z naszych ludowych mądrości głosi iż "nie da Ci ojciec, nie da Ci matka, tego co da Ci pani sąsiadka..." tomkwas-tradycyjnie z humorem i to własnie cenię w tym gościu. Może to jednak nie jego dzieci:cool:, no tego sąsiada. Edytowane 26 Maja 2010 przez orasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 26.05.2010 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 (edytowane) No niby nie taki znów gówniarz .... sam dzieci już ma ... Miałam nosa .............. wygrałam orasto, wygrałam ........... trallalala.... .... a tomkwas to ....... humor, świetne riposty, umiejętność puentowania ...... ma ten intelekt nie od parady ...... No i wymalowałam laurkę ....... kurdeeeee..........koniec kadzenia. Edytowane 26 Maja 2010 przez betina71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 26.05.2010 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Ale, ale orasto ........ Mam nadzieję, że wody gruntowe nie stanęły na przeszkodzie ..... koncert tuż tuż ........ i to na Bemowie ...... Gdyby to były moje klimaty upiekłabym dwie pieczenie na jednym ogniu, bo i siostrzycę bym odwiedzila i orastę spotkała..... a tak ..... Życzę żeby na koncercie iskrzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 26.05.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Dzięki betina. Myślę, że chłopaki staną na wysokości zadania i dadzą zdrowego ogniaaaaaaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 26.05.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Nie gadam z wami ....http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 27.05.2010 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 ......... o masz ci los ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 28.05.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 hejka, wpisałam ci sie do dziennika i nie umiałam skasować postu. no ale udało się.mam taki rower jak ty:yes:tylko srebrny i taką kierownicę śmieszną mój ma, ae też maxim. dobry rower. a pewnie w domu bedzie stał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 28.05.2010 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Hehehe....... no właśnie ........ sprzedawca najpierw pokazal mi srebrny ...... pokręcilam nosem i pytam czy może ma niebieski ......... i gość pokazał mi ..... tego mojego perlowego łososia ............. A stoi pod schodami, bo w garażu na środku panoszy się samochód, pod scianą przycupnięte rowery chłopakow ......... i cóż ...... wzięłam do domu.Wniosek nasuwa się sam . Nie wiem kiedy i nie wiem za co, ale konieczny jest albo jakiś budynek gospodarczy albo garaż wolno stojacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 28.05.2010 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Szczerze powiedziawszy to jeszcze nie odczułam jakiejś szczególnej przyjemności wynikającej z faktu poruszania się na dwoch kólkach. Jak dotąd przemieszczam się na nim z domu do pracy i z powrotem w towarzystwie obu synów. I zmiast radosnie pedałować muszę nieustannie kontrolowac tempo jazdy mioch młodzianków.Starszy to odjeżdża za bardzo to znow sie wlecze. Maly albo ledwo zipie i ostatkiem sil dociera do celu albo daje gazu i siedzi starszakowi na tylnym kole. I na końcu stawki ja ..... co chwila naciskam na hamulec ........ ten od nerwów też Mam nadzieję, że niedlugo ze starszakiem ruszymy na dłuższe trasy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 01.06.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Nie wiem kiedy i nie wiem za co, ale konieczny jest albo jakiś budynek gospodarczy albo garaż wolno stojacy. K O N I E C Z N I E !!!! Nam też by się przydał !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 01.06.2010 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 (edytowane) Aniu miło Cię widzieć Halo halo tu Ziemia! Orasto podrygujesz jeszcze??? :D:D:D:D........jeszcze kilka godzin i zaczynam długi weekend.... :D:D Edytowane 1 Czerwca 2010 przez betina71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 01.06.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Pewnie, że podryguję. Dali chłopaki zdrowo po garach. Tak na marginesie, to więcej na Bemowo na koncert nie pojadę, organizacja do d....y, widoczność jak w Smoleńsku. Chłopaki z AC/DC , za to bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts