tomkwas 02.07.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 W sumie, jeśli nie stwierdziłaś TEJ zimy potrzeby ocieplenia, to i korek średnio potrzebny. W dotyku będzie ciepły, ale izolować będzie średnio.Chyba że jakiś grubszy ... hmmm ... no napisz kiedyś, na czym ostatecznie stanęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 02.07.2010 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 .... i o ten dotyk sie rozchodzi ...... bo, że izolacja znikoma wiem ........ Kiedy juz ostatecznie na czymś stanie, a jeszcze lepiej..... kiedy już będzie zrobione napiszę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 02.07.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 betina- widzę, że net powrócił. To fajnie, bo miło Cię znowu słyszeć, o przepraszam....... czytać.tomkwas- a mnie to się wydaje, że ciężko będzie ciąg w kominie wprowadzić na właściwe tory. Ameryki oczywiście nie odkryję, jeżeli stwierdzę, że chałupy mamy normalnie zbyt szczelne. Ja to u siebie mam wlot powietrza pod kominek, który w zimie otwierałem na dłuższy czas i uszczelki w oknie łazienkowym wycinałęm, a komin dalej ssał jak stara..... ,o sorry zapędziłem się. Trza by było dostarczyć większą ilość powietrza z zewnątrz, a ideałem by było żeby to powietrze nie było za zimne, co by chałupy nie wychładzać. Teraz to bym się chyba do rekuperatora skłaniał, ale nie narzekajmy, nie jest źle z grawitacyjną, można sie przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 02.07.2010 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Jakoś tak bez netu dziwacznie ......... czegoś brakuje ...... ale brak netu to również swojego rodzaju odtrutka .....Nazbierało mi się troche różności ..... trochę je usystematyzuję i coś tam naskrobię .... niekoniecznie o domku, jak to mam w zwyczaju .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 02.07.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 02.07.2010 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Tomkwas ...... no bój się Boga nie dość , że nos w górze ....... to jeszcze szczęka niebezpiecznie zjeżdza ku ziemi........ co za twarz, co za twarz..... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 02.07.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Eeeeee. ... no gratuluję. Progenitura pierwszoklaśna. Tylko, że tam są ich zdjęcia ... I stąd moje zdziwienie. Tam zdziwienie, szok normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 02.07.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 (edytowane) Gratulacje betina, chłopaki jak sie patrzy, no i zdolniachy. U mnie córa pisała maturę, poszło jej naprawdę fajnie, wybiera się na psychologię na UJ. Daj Boże żeby się dostała. Syn zakończył edukację w podstawówce, też przyniósł swiadectwo z czerwonym paskiem, średnia 5,3. Nie wytrzymałem, musiałem to z siebie wyrzucić Edytowane 4 Lipca 2010 przez orasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 02.07.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Wieeeeeeeeeelkie gratulacje dla synów i rodziców. Oby tak dalej życzy mama także udanych dzieci :wiggle:,które odpoczywają nad naszym polskim morzem. dobrze powiedziałaś z tym trudnym rokiem. ja też widzę jak moje dzieci mają ciężko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 05.07.2010 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 cześć,beti przenieś moj wpis z dziennika do komentarzy albo usuń bo ja nie umiem:rolleyes:a zapedziłam się troszeczkę i z rozpędu wpisałam tam gdzie nie trzeba. to chyba przez emocje jak zobaczyłam wyniki twoich chłopaków;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 05.07.2010 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Przez cały weekend sumienie mnie kąsało, gryzło, żarło ............... postanowiłam zmienić ostatni wpis w dzienniku ...... przede wszystkim usunąć zdjęcia..... czasem zbyt pochopie działam, chociaż to tak z radości ......A kiedy dziś przeczytałam wpis tomkwasa ....... utwierdziłam sie jeszcze w przekonaniu ........ stąd zmiana .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 05.07.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 ... $%*&@@ że się w język/palec nie ugryzłem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 05.07.2010 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Za gratulacje wszystkim pięknie dziękuję Orasto ....... tacy jesteśmy my rodzice, że chwalimy się dziećmi ...... i dobrze. Obyśmy tylko nie zapominali, ze przede wszystkim to dzieci trzeba chwalić . Gratuluję loatoroślom sukcesów, a rodzicom latorośli. Swoją drogą ..... jam w szoku ....... studentka?????? Ech ten czas ..... Kwarteciku "nie bój żaby" poprosiłam moderatora o przeniesienie twojego wpisu do komentów. Nie chcę żebyś go usuwała. A usuwanie nie jest wcale trudne ........ jesli chcesz podpowiem na przyszłość. Tomkwasie bardzo dobrze, że się nie ugryzłeś, bo kto wie jakich szkód byś sobie narobił ........ sumienie by mnie już zeżarło doszczętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 05.07.2010 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Przypomniałam sobie ........... miniona sobota, siedze sobie na schodach, głowa zwieszona, podchodzi moja dwuletnia siostrzenica i pyta........ "Siumienie gizie????" ... :D ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 05.07.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Wzrusza mnie do głębi ta Twoja dbałość o moje zdrowie. Dziękuje pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 05.07.2010 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 To ja się staram, a w zamian tylko kwaśny uśmiech ..... chlip..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 05.07.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Taż kobieto ... podziękowałem szczerze i łżę ocieram rozmiękczony Twą dobrocią.... stąd uśmiech może i koślawy nieco, ale za to ileż w nim ekspresji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 06.07.2010 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Niechże i tak będzie. Swoja drogą tenże emotikon jest dla mnie najbardziej powalonym emotikonem . Interpretacji owegoż pińcet-dziewińcet. I zasadzie rzadko go używam, bo to co nim opatrzę może być zupełnie inaczej odczytane przez odbiorcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 07.07.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 :)cześc, zastanawiam sie czy musimy przywyknąć do takich niespodzianek jak ta dolna elewacja. ale nie łam się,moze fachowcy zachowaja się jak należy i poprawia falę. u mnie w domu to np. czujka za blisko okna dachowego, gniazdka nad umywalka samiuśką itd itp. luzik to tylko budowa/ tak sobie cały czas wmawiam;)/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 08.07.2010 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Poprawić poprawią tylklo gdzie jest ta cywilna odwaga, żeby przyznać się do błędu .......... i po czyjej stronie leży prawda?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts