Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika *Iskierka*

betina71

Recommended Posts

• Odpowiedzi 778
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

betina- widzę, że net powrócił. To fajnie, bo miło Cię znowu słyszeć, o przepraszam....... czytać.

tomkwas- a mnie to się wydaje, że ciężko będzie ciąg w kominie wprowadzić na właściwe tory. Ameryki oczywiście nie odkryję, jeżeli stwierdzę, że chałupy mamy normalnie zbyt szczelne. Ja to u siebie mam wlot powietrza pod kominek, który w zimie otwierałem na dłuższy czas i uszczelki w oknie łazienkowym wycinałęm, a komin dalej ssał jak stara..... ,o sorry zapędziłem się. Trza by było dostarczyć większą ilość powietrza z zewnątrz, a ideałem by było żeby to powietrze nie było za zimne, co by chałupy nie wychładzać. Teraz to bym się chyba do rekuperatora skłaniał, ale nie narzekajmy, nie jest źle z grawitacyjną, można sie przyzwyczaić

Jakoś tak bez netu dziwacznie ......... czegoś brakuje ...... ale brak netu to również swojego rodzaju odtrutka .....

Nazbierało mi się troche różności ..... trochę je usystematyzuję i coś tam naskrobię .... niekoniecznie o domku, jak to mam w zwyczaju ....

Gratulacje betina, chłopaki jak sie patrzy, no i zdolniachy. U mnie córa pisała maturę, poszło jej naprawdę fajnie, wybiera się na psychologię na UJ. Daj Boże żeby się dostała. Syn zakończył edukację w podstawówce, też przyniósł swiadectwo z czerwonym paskiem, średnia 5,3. Nie wytrzymałem, musiałem to z siebie wyrzucić:) Edytowane przez orasta

Przez cały weekend sumienie mnie kąsało, gryzło, żarło ............... postanowiłam zmienić ostatni wpis w dzienniku ...... przede wszystkim usunąć zdjęcia.

.... czasem zbyt pochopie działam, chociaż to tak z radości ......

A kiedy dziś przeczytałam wpis tomkwasa ....... utwierdziłam sie jeszcze w przekonaniu ........ stąd zmiana ....

Za gratulacje wszystkim pięknie dziękuję :)

Orasto ....... tacy jesteśmy my rodzice, że chwalimy się dziećmi ...... i dobrze. Obyśmy tylko nie zapominali, ze przede wszystkim to dzieci trzeba chwalić .

Gratuluję loatoroślom sukcesów, a rodzicom latorośli. Swoją drogą ..... jam w szoku ....... studentka?????? Ech ten czas .....

Kwarteciku "nie bój żaby" poprosiłam moderatora o przeniesienie twojego wpisu do komentów. Nie chcę żebyś go usuwała.

A usuwanie nie jest wcale trudne ........ jesli chcesz podpowiem na przyszłość.

Tomkwasie bardzo dobrze, że się nie ugryzłeś, bo kto wie jakich szkód byś sobie narobił ........ sumienie by mnie już zeżarło doszczętnie.

:)cześc, zastanawiam sie czy musimy przywyknąć do takich niespodzianek jak ta dolna elewacja. ale nie łam się,moze fachowcy zachowaja się jak należy i poprawia falę. u mnie w domu to np. czujka za blisko okna dachowego, gniazdka nad umywalka samiuśką itd itp. luzik to tylko budowa/ tak sobie cały czas wmawiam;)/