betina71 16.07.2010 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 (edytowane) Orasto, tomkwasie - jakie wieści z uczelni?????? Edytowane 16 Lipca 2010 przez betina71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 16.07.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Wieści b.dobre, córa dostała sie na UJ na psychologię i socjologię. Wybrała socjologię, tak więc jestem b. zadowolony, skończyła się nerwówka. Wyszedłem na chwalipiętę i będę musiał żyć z tym piętnem do końca mojego forumowego życia:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 19.07.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Na uczelni na tyle dobrze, że późniejsze intensywne świętowanie sukcesów nie dało mi szybko odpowiedzieć na postawione pytanie. No, przynajmniej nie wszędzie ... Zawodzi mnie coś system powiadamiania na FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 19.07.2010 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 (edytowane) .....o ile u tomkwasa nastąpił kres wypływu gotówki o tyle u orasty dopiero się zaczyna, oj zaczyna ....... Ale przede wszystkim: Gratulacje chłopaki. Możecie być dumni ze swoich dziewczyn Edytowane 19 Lipca 2010 przez betina71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 19.07.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 .....o ile u tomkwasa nastąpił kres wypływu gotówki o tyle u orasty dopiero się zaczyna, oj zaczyna ....... Dzięki betka za słowa otuchy:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 19.07.2010 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Dzięki betka za słowa otuchy:eek: Ummm, jakbyś nie wiedział......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 20.08.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 No właśnie powoli się dowiaduję, .......lekko nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 23.08.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Dzień dobry. Tym razem ja wpadłem troszkę porządku zaprowadzić .... ... .. no, to kurze przetarte. Jakby teraz ktoś przyszedł to już sie nie pobrudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 26.08.2010 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 ...... i od razu jaśniej się zrobiło ........ Dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 26.08.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Do usług. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzia84 30.08.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Hej Betinko Piękna ta Twoja Iskierka. Elewacja i balustrada balkonu-idealna-taka bardzo po mojemu Jeśli pozwolisz to wkleję fotkę Twego domku do mojego dziennika cobym miała pod ręką. Dokładnie tak powinna z zewnątrz wyglądać moja "Południowa" I mam jeszcze takie małe-duże pytanko. Ile wyniosła Was budowa z podziałem na SSO i wykończeniówkę do tej pory? Pytam bo obawiam się że być może ciężko będzie mi się wybudować za tyle ile mam ... ale co tam-do odważnych świat należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 02.09.2010 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Helołka Andzia84 Dziękuję ci bardzo za miłe słowa, bardzo mnie one cieszą. Fotkę zmieszczaj bez obaw. Co do kosztów ....... obawiam się, że one nijak się mają do obecnej sytuacji . Kiedy rozpoczynaliśmy budowę były problemy z zakupem materiałów, ceny wywindowane, a o majstrów trudno - co za tym idzie ich honorarium .... zgroza ... Nie mniej jednak dla ogólnej orientacji wyślę Ci na priv , może cię nie porazi ............ I masz rację , zżby nie ta odwaga mało kto z nas mieszkałby we własnym domku. . Tedy odwagi, zapału, CIERPLIWOŚCI życze z całego serca i oczywiscie pozdrawiam http://www.kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_bye2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzia84 02.09.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Dzięki Ci bardzo. Zaraz wkleję domek Co do kosztów-pewnie masz rację. Jak widzę i czytam dzienniki budujących iskierkę czy siostrzaną południową - rozpoczynających budowę w 2007/2008 r. to już widzę, że zaoszczędziłam jakieś 20-25 może 30 tysiączków-a na materiałach do SSO nie oszczędzałam. To ta optymistyczna strona. Gorsza...to że kasiutka płynie, płynie wartko. Ale co tam-młoda jestem-mogę wykańczać się i 10 lat i 15. Już zapowiedziałam swojemu kierownikowi, że jak będę przychodzić do pracy niedomyta to znak, że za mało zarabiam i nie stać mnie na prysznic ....nie no-myślę,że tak źle nie będzie. Ale taka jestem szczęśliwa że będę miała swój domek i tak troszkę zazdroszczę tym którzy już się wprowadzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 07.09.2010 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Andzia sorki . ...http://www.kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_blush2.gif.... zapomniałam przez ten kołowrotek ..... już wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 09.09.2010 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Orasto ........ październik tuż tuż .......... Mam nadzieję, że na chleb i mleko jeszcze cię stać , a jakby co wal jak w dym , zrobimy ściepę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 14.09.2010 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Ogłaszam wszem i wobec, że przestał mnie dręczyć sasiedzki małpi gaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 14.09.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Odgrodziłaś się czymś wysokim, czy litościwy właściciel przyległości zaprowadził na nich ład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 14.09.2010 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 To pierwsze nie wchodzi w grę. To drugie ....... aczkolwiek ........ litościwy????? ............ nic z tych rzeczy .......... Gościa nie znam więc poszłam do ochrony środowiska w gminie z pytaniem czy urząd może cokolwiek zrobic z zaistniałym nieużytkiem. I traf chciał, że sąsiad złożył akurat wniosek o wypis i wyrys, przy czym zostawił swój nr telefonu ...... Jeden telefon z gminy ........... na drugi dzień pojawił się u mojego "starego" sasiada z propozycja odpłatnej uprawki ...... I taka moja radość niepełna , bo jednak interweniowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 14.09.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Mniejsza czy większa, zawsze to radość. I nie marudź, było źle jest lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 14.09.2010 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Gdzieżbym śmiała marudzić. ........ cel osiagnięty ......... i sąsiadom się przysłużyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts