orasta 22.09.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Orasto ........ październik tuż tuż .......... Mam nadzieję, że na chleb i mleko jeszcze cię stać , a jakby co wal jak w dym , zrobimy ściepę No nie... bez jaj........, jakoś dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 22.09.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Fiu fiu. No to faktycznie lekko nie jest. Chleb owszem, mleko owszem, ale jajka to już rarytas. Nie ma bata, trzeba będzie ze skarpety wysupłać .... dziatkom od gąb odjąć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 22.09.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Nie jestem w stanie nic napisać, rechoczę i nie moge sie powstrzymać. Tomkwas.. ale dajesz j...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 22.09.2010 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Nie ma bata, trzeba będzie ze skarpety wysupłać .... dziatkom od gąb odjąć ... Za późno http://www.kolobok.us/smiles/artists/big/Connie_windowtongue.gif Nie odzywał się jak pomoc oferowałam ................... teraz koniec miesiąca ..... i figa z makiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 22.09.2010 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Nie jestem w stanie nic napisać, .... i nie moge sie powstrzymać. Tomkwas.. ale dajesz j...... O jesuuuuuuuuuuu Panowie http://www.kolobok.us/smiles/icq/shok.gif ........... .......komu i za ile???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 22.09.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 (edytowane) No akurat dziś, to specowi od wtryskiwaczy. A za ile? No, za wszystkie cztery. Się zachciało Diesla, to się ma wydatki. Edytowane 22 Września 2010 przez tomkwas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 28.09.2010 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Ano widzisz ........za luksusy trza zapłacić.Moja fura tańsza w eksploatacji;) ............... jeno chłop mnie z garażu wypędza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 22.11.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Dzień dobry, a w zasadzie dobry wieczór betina.Co słychać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 24.11.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 No właśnie, co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 24.11.2010 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Cześć "Iskrowniki" Co slychać? Mąż ten sam, dzieci te same, dom ten sam, praca ta sama, .......... darowizn finansowych brak, czyli w zasadzie bez zmian. Bez tych dużych zmian oczywiście , bo jakoweś pomniejsze czasem się trafiają. Na przykład jestem uboższa o kilka stówek, które wyszarpał geodeta w zwiazku z odkręcaniem działki z budowlanej na budowlano - rolną. Co prawda wzbogaciłam portfel geodety, ale tym sposobem od przyszłego roku nie zasilę gminnego budżetu o 6 setek. Tak mi sie nasuwa ........... czemu nie zostałam geodetą ........... co prawda chadzaja w gumiakach, ale ich paliki są bardzo kosztowne W zeszłym tygodniu machnęłam pokój drugiego syna ,........ w pozostałych nadal biało ......... tak się nastrajam przed zbliżającymi się swiętami Najważniejsze jednak jest to, że ........... mieszkam, mieszkam, mieszkam .......... skromnie ........ bez mebli, firanek, lamp, dywanów, durnostojek i takich tam ........aleeeeeeeeeeeeeee u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 24.11.2010 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 (edytowane) I po raz kolejny mam studenta w domu Edytowane 24 Listopada 2010 przez betina71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 26.11.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 cześć:Dto może lepiej,że wszystko po staremu. ja tez tak mieszkam tylko do ciebie brakuje mi kilku kroczków typu:ogrodzenie, elewacja, kostka i co ja mam powioedzieć? a w domu nie biało tylko szaro jest . i na święta tak będzie. nie zarżnę się przecież:)bo i po co? i tak jest lovely:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 26.11.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Betina ... czemu edytowałaś takie fajne zakończenie? Było lepiej. A z tym studentem to nie rozumiem ... pewnie gdzieś, coś, kiedyś przespałem, bo nijak nie łapię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 29.11.2010 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 ... czemu edytowałaś..... . Zawsze można wrócić do wersji pierwotnej A z tym studentem to nie rozumiem ... pewnie gdzieś, coś, kiedyś przespałem, bo nijak nie łapię. Zamiast normalnie napisać rzuciłam skrótowcem. Tak sie trochę zżymam ........... bo dziekan wysłał męża na kolejne studia podyplomowe. A tym samym weekendowy czas szlag trafił. Znasz to, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 29.11.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Oj ... znam ... Znam, aż za dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 30.11.2010 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 a w domu nie biało tylko szaro jest . i na święta tak będzie. nie zarżnę się przecież:)bo i po co? i tak jest lovely:lol2: Oj naciągasz nie z tą szarościa ....... sprawdzilam ........... ja tam widzę kolory bynajmniej nie szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 30.11.2010 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 (edytowane) betina.Co słychać ? Orasto ............. a co u Ciebie? Zasypało Cię troszkę? Edytowane 30 Listopada 2010 przez betina71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 02.12.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Oj zasypało, zasypało, a na dodatek przymroziło. A listopad taki piękny był, wydawało się że zima nie da tak popalić w tym roku. W błędzie chyba byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 03.12.2010 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Co tak od razu przyznawać się do błędnych założeń ...........pożyjemy zobaczymy ....... No właśnie - porównując listopad z ubiegłego i obecnego roku to jesteśmy na plusie, a grudzień podsumuje się za kilka tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 03.12.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Narzekam trochę na wyrost. Generalnie lubię taką śnieżną i mroźną zimę, świat wygląda zdecydowanie ładniej przystrojony w biel. Szarość nie jest w moim typie, a poza tym śnieg okrywa to , co nas będzie wkurzać na wiosnę...... śmieci. Dobrze by jeszcze było gdyby sąsiedzi nie wzbogacali mieszanki butelkami po napojach i innymi plastikami, to i oddychało by się lżej. A jak tam BOSS, nie Hugo oczywiście, po koncercie Deep Purple? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts