betina71 03.12.2010 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Hej!Niestety , szef po raz kolejny nie zebrał ekipki. Co prawda mógł pojechać z kimś tam, ale nie znał ludzi i nie skorzystał. Taki fan co to lepiej czuje się w swojskim gronie.Nasi sąsiedzi tez za nic mają ekologię i hajcują tym, co im wpadnie w ręce. Buty, szmaty, butelki ............ syf wszelaki i wszechobecny smród. I co ja się dziwię, że podczas wystawiania odpadów u nich jest jeden worek, a u nas ......... no.Ładnie pachniało zeszłej zimy, bo palili chyba owies albo inne zboże. Niosło wtedy pieczonymi ziemniaczkami. A nas po raz kolejny zasypuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 05.12.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Cześc Betinko, wpadłam się tylko przywitac:)http://img38.imageshack.us/img38/8031/buziay.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 06.12.2010 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Aniu :) Jak milo Cie widzieć Gdzieżeś Ty się podziewała tyle czasu ?????????? Stęskniłam się za Tobą straśśśśśśnie . Opowiadaj ....................... co nowego???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 06.12.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Nic, zupełnie nic nowego:( Tylko czasu coraz mniej i do tego te dni jakieś takie krótkie, że na nic mi czasu nie wystarcza. A forum niestety zajmuje mi zawsze trochę czasu ( krótko mówiąc " wciąga " jak się zasiądzie przed netem), wiec lepiej tu nie zaglądac jak się chce jeszcze coś w domu po pracy zrobic:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 06.12.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Ale nadrobię kiedyś zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 07.12.2010 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Forum wciąga, to fakt . Chociaż nie tak jak dawniej. Teraz się na forum zagląda a nie przebywa. Inne czasy nastały ....... Pozdrawiam z nadzieją, że czasem zajrzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 09.12.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 O jak ładnie niebiesko. Jak w niebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 09.12.2010 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Hehehe............... została mi jeszcze cała puszka ......... z takim rozmachem zamówiłam farbę . Przyjdzie mi pewnie jeszcze jedno pomieszczenie machnąć na ten niebiański .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 09.12.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 He he ... u nas schowek wycięty z nibygarażu przyjął większość farbianych pozostałości, ale myślę że i garderoba dobrze zniesie takie eksperymenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 09.12.2010 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Wszystko przez to, że znów nie posłuchałam męża .......Mówił mi żeby wziąć jedną wiekszą a drugą mniejszą puszkę ............... wiedziałam lepiej ....... teraz stoi i kłuje mnie w oczy, a zwrócić nie mogę, bo farba z mieszalnika.A mąż ma następnego haka na mnie. Dużego wyboru nie mam ....... garderoba albo sypialnia ............ ewentualnie mogłabym jeszcze raz pociągnąć pokój syna, ale chyba mi się nie chce. A o aktualizację Twojego dziennika będę Ci wiercić dziurę ......... bo ileż można obiecywać ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 23.12.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/z/5/7/1//62359511_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 27.12.2010 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Dziękuję za pamięć i życzenia ..... miód się z pewnością przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 05.01.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 No. Ogarnięty z grubsza jestem po Świętach i Nowym Roku, to wpadam zobaczyć co nowego. A tu się okazuje, że obróciliście dom kołownianymi drzwiami do bramy. Czad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 07.01.2011 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 A wiesz ..... imprezka była ...... i tak jakoś wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.01.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Na przyszłość musicie uważać, bo możecie chałupę znaleźć ze dwie działki dalej .... albo wcale ....:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 17.01.2011 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 O to, to ............... co racja, to racja ......Lekko chatę dociążyłam, przykładając tu i ówdzie nieco drewna .......... może nie odleci ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 17.01.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Słusznie czynisz ... Pomyśl jeszcze o kawałku łańcucha i kotwicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 17.01.2011 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 .......... dopiero bym mogła na szerokie wody wypływać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 17.01.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Yyyyy .. no właśnie miałem nadzieję, że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 17.01.2011 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 No pomyśl ............. jedna impreza ........... dużo płynów .............. podnosimy kotwicę ....... i ..........Ahoj przygodo! http://www.en.kolobok.us/smiles/artists/big/Viannen_loungelizard.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts