Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika *Iskierka*

betina71

Recommended Posts

Hej!

Niestety , szef po raz kolejny nie zebrał ekipki. Co prawda mógł pojechać z kimś tam, ale nie znał ludzi i nie skorzystał. Taki fan co to lepiej czuje się w swojskim gronie.

Nasi sąsiedzi tez za nic mają ekologię i hajcują tym, co im wpadnie w ręce. Buty, szmaty, butelki ............ syf wszelaki i wszechobecny smród.

I co ja się dziwię, że podczas wystawiania odpadów u nich jest jeden worek, a u nas ......... no.

Ładnie pachniało zeszłej zimy, bo palili chyba owies albo inne zboże. Niosło wtedy pieczonymi ziemniaczkami.

A nas po raz kolejny zasypuje.

• Odpowiedzi 778
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nic, zupełnie nic nowego:(

Tylko czasu coraz mniej i do tego te dni jakieś takie krótkie, że na nic mi czasu nie wystarcza.

A forum niestety zajmuje mi zawsze trochę czasu ( krótko mówiąc " wciąga " jak się zasiądzie przed netem), wiec lepiej tu nie zaglądac jak się chce jeszcze coś w domu po pracy zrobic:))

Wszystko przez to, że znów nie posłuchałam męża .......

Mówił mi żeby wziąć jedną wiekszą a drugą mniejszą puszkę ............... wiedziałam lepiej ....... teraz stoi i kłuje mnie w oczy, a zwrócić nie mogę, bo farba z mieszalnika.

A mąż ma następnego haka na mnie.

Dużego wyboru nie mam ....... garderoba albo sypialnia ............ ewentualnie mogłabym jeszcze raz pociągnąć pokój syna, ale chyba mi się nie chce.

A o aktualizację Twojego dziennika będę Ci wiercić dziurę ......... bo ileż można obiecywać .........

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...