Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika *Iskierka*

betina71

Recommended Posts

• Odpowiedzi 778
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

Witam

Też gratuluję pięknego domku.To jeden z moich ulubionych dzienników "Iskierki",często do niego zaglądam i podpatruję.Pytanie: z jakiego drewna są schody? u nas całe mają być drewniane i nie możemy zdecydować się jakiego drewna wybrać /wiadomo,że cena też odgrywa dużą rolę/.

pozdrawiam

Ewa

• 1 month później...
Cześć iskierko;)ładne schody masz. co ci sie nie podoba w nich? ja bym takie chciała ale u nas robią sie tylko same stopnice/ chyba/przed świętami ma je pan zamontować. a barierki to wcale nie wiem jakie będą. mnie już się nie chce wybierać. wypaliłam się. zmeczenie mnie dopadło bo szybko budowaliśmy:)

Fiu fiu fiu ... mniejsza z wiosną ... z kwiatami ... ba, nawet ze sroptokiem-sadystą ... ale ten instrument na zdjęciu ... to nie trąci czasem Mickiewiczowskimi cymbałami? Ładna rzecz, stylowa... stoi w charakterze dekoracji-ozdoby czy też może któreś z Was zaposiadło tajemną umiejętność grania?

(o strojenie nawet nie pytam, bo to już oczywista czarna magia i trza mieć ze Złym konszachty)

Witaj kwarteciku ....... ja się nie dziwię , że jesteś wypalona .........gdybym tak machała młotem, a uparty palik nadal nie dawał się wbić to pewnie myślałabym podobnie ;)

Świetnie rozumię, że nie chce ci się wybierać .......... też mam do tego wstręt i jak już muszę to zbieram się , zbieram, zbieram .... a finał jest taki, że wybieram nie to co chciałam......

Schody same w sobie nie są głupie .......... wpieniają mnie niedoróby stolarza, ale powtarzam sobie, że mam po tych schodach chodzić, a nie podziwiać.

Czasem pomaga.

Pozdrawiam ......... i nie daj się zmęczeniu :)

...instrument na zdjęciu ... to nie trąci czasem Mickiewiczowskimi cymbałami? Ładna rzecz, stylowa... stoi w charakterze dekoracji-ozdoby czy też może któreś z Was zaposiadło tajemną umiejętność grania?

(o strojenie nawet nie pytam, bo to już oczywista czarna magia i trza mieć ze Złym konszachty)

Cymbałami może nie, ale cytrą jak najbardziej.

Magicznych umiejętności u nas za grosz, a od Złego się odżegnuję ......... tedy stoi jako eksponat .........