tomkwas 17.01.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Nooooo fakt... na tej dużej ilości płynów, to popłynąć można .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 17.01.2011 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Ale zawsze w pogotowiu jest kotwica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 18.01.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Uuuuulala ... wysoki połysk. A jaka barierka będzie do tych schodów? Z tego samego towaru czy może jakaś inaksza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 19.01.2011 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Barierka tradycyjna ............... na taką z moich marzeń brak środków.Stolarz kombinował jakby zrobić coś innego, ale doszedł do wniosku, że wyjdzie zagroda.Tymczasowo stolarz mocno obolały (nie z mojej winy) i robota stanęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 01.02.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 ... myślę sobie ... dam czas innym ... niech się wypowiedzą .... i tak czekam .... czekam ... czekam ... i się chyba nie doczekam. ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 01.02.2011 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Taaaa ......... w zasadzie piszę do szuflady ....... i dlatego coraz mniej mi się chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 08.02.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Witam i gratuluję ślicznego domku. Czy mogłabyś napisać co to za elewacja, firma i kolor, także ten na opaskach wokół okien, jest bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 09.02.2011 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Terry - Proszę bardzo: Tynk akrylowy Greinplast TAB "baranek"1,5mmm. Farba elewacyjna nr 2510, a na obwódkę nr 2530. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 09.02.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Betina ... a dlaczego "głupa babo"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 09.02.2011 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Tomkwasie ....... nie "głupa babo" ............... "głupia babo" ...... a jak nazwać kogoś kto nie myśli ???? Schody nie są do gapienia się w nie jak sroka w gnat .............. i wyszukiwania niedoskonałości ......... prawda????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 09.02.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Święte słowa prompanią, święte .... P.S. Za frajerski błąd, przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 09.02.2011 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 (edytowane) Yhy .......... Edytowane 9 Lutego 2011 przez betina71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erwin63 10.02.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 WitamTeż gratuluję pięknego domku.To jeden z moich ulubionych dzienników "Iskierki",często do niego zaglądam i podpatruję.Pytanie: z jakiego drewna są schody? u nas całe mają być drewniane i nie możemy zdecydować się jakiego drewna wybrać /wiadomo,że cena też odgrywa dużą rolę/.pozdrawiamEwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 10.02.2011 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Miło mi, miło ....... Schody są dębowe ....... a cena .......... zdaniem "mojego konsultanta" (pozdrawiam przy okazji ) ..... atrakcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 10.02.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Pozdrawiam. "Konsultant" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 11.02.2011 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 15.03.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Cześć iskierko;)ładne schody masz. co ci sie nie podoba w nich? ja bym takie chciała ale u nas robią sie tylko same stopnice/ chyba/przed świętami ma je pan zamontować. a barierki to wcale nie wiem jakie będą. mnie już się nie chce wybierać. wypaliłam się. zmeczenie mnie dopadło bo szybko budowaliśmy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 15.03.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Fiu fiu fiu ... mniejsza z wiosną ... z kwiatami ... ba, nawet ze sroptokiem-sadystą ... ale ten instrument na zdjęciu ... to nie trąci czasem Mickiewiczowskimi cymbałami? Ładna rzecz, stylowa... stoi w charakterze dekoracji-ozdoby czy też może któreś z Was zaposiadło tajemną umiejętność grania?(o strojenie nawet nie pytam, bo to już oczywista czarna magia i trza mieć ze Złym konszachty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 15.03.2011 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Witaj kwarteciku ....... ja się nie dziwię , że jesteś wypalona .........gdybym tak machała młotem, a uparty palik nadal nie dawał się wbić to pewnie myślałabym podobnie Świetnie rozumię, że nie chce ci się wybierać .......... też mam do tego wstręt i jak już muszę to zbieram się , zbieram, zbieram .... a finał jest taki, że wybieram nie to co chciałam...... Schody same w sobie nie są głupie .......... wpieniają mnie niedoróby stolarza, ale powtarzam sobie, że mam po tych schodach chodzić, a nie podziwiać. Czasem pomaga. Pozdrawiam ......... i nie daj się zmęczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 15.03.2011 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 ...instrument na zdjęciu ... to nie trąci czasem Mickiewiczowskimi cymbałami? Ładna rzecz, stylowa... stoi w charakterze dekoracji-ozdoby czy też może któreś z Was zaposiadło tajemną umiejętność grania? (o strojenie nawet nie pytam, bo to już oczywista czarna magia i trza mieć ze Złym konszachty) Cymbałami może nie, ale cytrą jak najbardziej. Magicznych umiejętności u nas za grosz, a od Złego się odżegnuję ......... tedy stoi jako eksponat ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts