dorcha 18.10.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Witam Budujemy dom częściowo podpiwniczony, jestesmy na etapie fundamentów. Murarze proponują, aby na zimę nie robić stropu nad piwnicą, ani chudziaka w miejscach gdzie nie ma piwnicy. Tłumaczą to tym, że istnieje duże ryzyko, że strop i chudziak mogą przez zimę popękać. Ja chciałabym jednak w tym roku zakończyć stan zero. Co o tym myślicie?? Czy słuszne są ich obawy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 18.10.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 murarze mają rację,ja bym i fundamentów nie robił,sezon budowlany to max czerwiec-sierpień a tak serio:bzdury gadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radoslav 18.10.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Barbossa juz myślałem, że cos się z Tobą stało ale na szczęście doczytałem do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 18.10.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Strop rób obowiązkowo, chudziak niekoniecznie, niech się zagęści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciaszek 19.10.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 j.w jak tak zrobiłem i jest ok,strop nakryłem folią budowlaną to było kilka lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts