anula302 18.10.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Pomózcie prosze ! co dalej po stanie surowym. Mam nadzieje ze do końca miesiąca pokryją mi dach na moim nowym domku. Nie wiem czy przez zimę robic coś dalej, czy tylko pozabijac przyszłe okna i czekac do wiosny. Myslałam zeby rozprowadzic powoli elektyke przynajmiej. zalezy mi aby przed przyszła jesienia móc sie wprowadzic ale boje sie ze to sie nie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobutu 31.10.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 elektryka, hydraulika a może nawet tynki wewnętrzne co do 2 pierwszych warto zainwestować wcześniej w alarm lub w pana stróża M! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 31.10.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 zrób dach, zabij dziury i pozwól domkowi przespać zimę. Nic wiecej juz w tym roku nie rób. Obudzisz go na wiosnę. Przynajmniej ja na Twoim miejscu tak bym zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zender 31.10.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 witam Ja robie odrazu hydraulike elektyrke i alarm, w tym samym czasie jak tylko warunki pogodowe pozwala bede robil tynki, jezeli chcesz meiszkac na jesien to nie ma na co czekac. pozdr.zender Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paullina 02.11.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Witam!!! Ja mam dach skończony, w przyszłym tygodniu będą drzwi, okna i od razu za ciosem hydraulika, elektryka i tynki. Koza czeka na dogrzewanie. Chcemy jak najszybciej zamieszkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts