Kasia_i_Robert 18.10.2007 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Witam!Chciałabym dodać podpis, aby pokazywał się pod każdym moim postem, miał by to być link do galerii z moim domkiem na forum muratora, jednak po wpisaniu adresu w okienko podpisu i uaktualnieniu profilu podpisu nie widać :/ Czy jest to ograniczona funkcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.10.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Nie ma w podpisie żadnych ograniczeń. Prawdopodobnie coś jest nie tak z formatem adresu internetowego. Czy po wpisaniu go ujmujesz go w ramki: http://tutaj adres, np. http://......? Powinno wszystko działać, na tej zasadzie przecież mamy w podpisach linki do różnych wątków, dzienników, komentarzy, galerii...Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 19.10.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Chciałabym dodać podpis, aby pokazywał się pod każdym moim postem, miał by to być link do galerii z moim domkiem na forum muratora, jednak po wpisaniu adresu w okienko podpisu i uaktualnieniu profilu podpisu nie widać :/ Czy jest to ograniczona funkcja? jedyne ograniczenie to bodaj ilość znaków - 255 widzę, że w poście powyżej jest Twój testowy podpis - wiec to działa żeby podpis ukazywał się pod wszystkimi postami, musiałabyś mieć zaznaczoną tę funkcję najlepiej raz na zawsze zrobić to w swoim profilu, zaznaczając 'Tak' przy opcji "Zawsze dodawaj mój podpis:" możesz to zmieniać przy każdym poście - pod okienkiem pisania posta masz opcję "Dodaj podpis (może być zmieniony w profiu)" jesli w starszych postach nie widać podpisu, powinno dać się to naprawić, zaznaczając podpis przy edytowaniu postu oczywiście podpis musi być wpisany w profilu poniżej podam Ci gotowe linki do umieszczenia w podpisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 19.10.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 tu są gotowe linki do wklejenia w profilwidać ich konstrukcję, ponieważ w tym poście wyłączyłem BBcode wersja I, 225 znaków Karmina - Spełnienie marzeń Kasi i RobertaBudowa Karminy - galeria zdjęć wersja II, z pogrubionymi opisami odnośników, 239 znaków Karmina - Spełnienie marzeń Kasi i RobertaBudowa Karminy - galeria zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_i_Robert 19.10.2007 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Dziękuję mistrzowie działa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.11.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Cześć Ponury, to znowu ja Chciałam w podpisie dodać link do bloga, ale za diabła nie wychodzi. Robię tak, jak radzisz - i klapa Próbowałam w dwóch wersjach - pierwsza - startowej strony bloga i druga strony juz ze zdjęciami - podwójna klapa!!!! Coś zrobiłam nie tak, ale co?? Tu jest link do strony startowej http://www.blox.pl/html a to do zdjęć - żeby otwierało się od razu na tym - http://wizualizacjewnetrz.blox.pl/html To samo wklejam w podpisie i ... trzecia klapa!!! Pomożesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.11.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Pewnie skopiuj poniższy link i wklej w podpis - może się zmieści a jak pokaże Ci info, że podpis za długi, będziemy kombinować by skrócić Pomysły na wnętrza - wizualizacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.11.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 No i za długi Kombinujemy dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.11.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 musowo spróbuj teraz Śmiech jest jak sól. Życie bez niego nie smakuje. Wdzięczne budowanie Komentarze Pomysły na wnętrza - wizualizacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.11.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Ponury jesteś Wielki!!!!!!! Dziękuję bardzo!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.11.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 a zmienisz tło na blogu ? bo Cię nie będę nawiedzał Orlińskiego tez nie mogę spokojnie czytać >>> http://wo.blox.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.11.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 a zmienisz tło na blogu ? bo Cię nie będę nawiedzał Orlińskiego tez nie mogę spokojnie czytać >>> http://wo.blox.pl Qurczę, a ja myślałam że takie trendy jest to tło Dobrze, zmienię, tylko że za wielkiego wyboru to tam nie ma Znalazłam fajnych parę teł(tłów, jak to się odmienia???!!!), ale nie wiem jak zastosować!! Muszę wyjść, ale jak wrócę to się uśmiechnę po radę, jak wkleić nowe tło na bloga Jeszcze raz dzięki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.11.2007 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 no, Braza... zerknąłem i jestem pod wielkim wrazeniem podoba mi się i nowy układ strony, i szarości, i kolory wpisów, i drabinka po prawej brawa co do odmiany tła , musiałem pogooglać Dopełniacz liczby mnogiej od słowa tło brzmi teł (podobnie jak w parze cło- ceł). Jest formą rzadko używaną (zob. Nowy słownik poprawnej polszczyzny PWN pod red. A. Markowskiego), dlatego może wydawać się użytkownikom nieco dziwaczna. źródło >>> www.poradniajezykowa.us.edu.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.11.2007 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Noooo!!!! Mówiłam, że jesteś Wielki!!!!!! Czyli pierwsza odmiana "teł" była okey!!!! Też jestem wielka Próbowałam wybrać w googlach jakiś szablon na tego bloga, ale nie umiem zastosować w praktyce!!! Niech zostanie w takim razie jak jest - te szarości też mi się podobaja Trzymaj się i dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 03.12.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 jesteś Wielka, a co a co do szarych teł, ładnie na nich wyglądają kolorki co do szablonów, nie mogę pomóc - w blogach jeszcze nie dłubałem, w tworzeniu stron też nie ale teraz jest nieźle, wiec po co przepła.. przerabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.12.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 jesteś Wielka, a co a co do szarych teł, ładnie na nich wyglądają kolorki co do szablonów, nie mogę pomóc - w blogach jeszcze nie dłubałem, w tworzeniu stron też nie ale teraz jest nieźle, wiec po co przepła.. przerabiać I tego się trzymam Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adka_ 21.02.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 a ja wzaden sposób nie moge w podpisie wkleic mojego linka zeby był widoczne http://www.archipelag.pl/projekty-domow/letycja/?Kind=1&Name=letycja&ProjectMirror=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 21.02.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 wklej poniższy kod Taki będzie mój dom uwagi:- zamiast zdania 'Taki będzie mój dom' możesz wpisać dowolne, które Ci odpowiada- w Profilu musisz ustawić przy "Zawsze dodawaj mój podpis:" - Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adka_ 21.02.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts