pawcik7 08.03.2002 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2002 No właśnie. Czy oczekiwanie kilkanaście sekund na ciepłą wodę to jest taki dyskomfort ?Mam domek 160 m2 i nie wiem jaki piec wybrać ( rodzina 2+1 )Pomożecie w wyborze ???Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.03.2002 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2002 Oczekujesz kilkanascie sekund na ciepłą wodę jak nie masz zrobionej cyrkulacji. Jak masz piec dwufunkcyjny to w czasie mycia garów nie planuj kąpieli. Poszukaj w wątkach, zaciekłe dyskusje były już prowadzone.Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.03.2002 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2002 Dwufunkcyjniak się nadaje ale do mieszkania a nie nawet najmniejszej chałupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Metal 08.03.2002 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2002 Zdecydowanie jednofunkcyjny z zasobnikiem.Chociaż to oczywiście moje zdanie. A przekonał mnie DYSkomfort używania ciepłej wody ogrzewanej przepływowo - teraz kąpię się w takiej wodzie. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts