jadimusic 23.02.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Odpowiedź dlaczego śmierdziało z muszli:Mam muszle firmy Roca, w obydwu był ten sam problem - znalazłem przyczynę - w samej muszli dziurka między kanałem odpływowym do kanalizacji a kanałem wodnym do spłukiwania - był to wynik niedoróbki producenta bo w każdym inaczej ta dziurka wyglądała - zalepiłem ją silikonem i problem ustąpił.A co do zapachu zza przycisków to były nieszczelności na rurach kanalizacyjnych - w jednym przypadku wypchana przez montażystę uszczelka przy składaniu rur, a w drugim też nieszczelność na łączeniu. Bez wycinania kafelek z zabudowy nie obeszło się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 24.02.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 ja również mam problem ze smrodkiem,śmierdzi w łazience a oprócz tego podłączając zmywarkę zajeżdżało z rury odpływowej,co się może dziac i gdzie szukac przyczyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1971 24.02.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 U mnie tez smierdziało niedało sie wyrobic zakładałem różne rzeczy kominki itdi nic nie pomagalo.Wziołem skruciłem odpowietrznik ponizej dachu jest teraz na strychu i o dziwo przestalo smierdziec w domu i na strychu tez nie śmierdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts