mcz 30.09.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Wstrzymałbym się póki co z opiniami do końca naszej współpracy. Hydraulik wyraził skruchę i ma jeszcze szansę, chociaż częściowo się zrehabilitować. Musi tylko nie popełnić żadnego błędu, zrobić wszystko dokładnie, nie okłamywać nas, nie okradać i wykonać pracę w ciągu tygodnia... ...eee... wydaje się mało prawdopodobne :/ ale zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.10.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 oby tak było i zakończył współpracę z Wami,zachowując twarz.W końcu facowiec polecany na Muratorze powinnien do czegoś zobowiązywać,ale widać,że nie zawsze. Ja próbowałam znależć swój dom na zumi,ale jak odszukałam naszą miejscowość,to nic nie było widać,nawet zbliżenie kościoła nie było widać(a dom stoi blisko niego) Pozdrawiam i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.10.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 super wygląda ta podbitka ,możecie powiedzieć ile m2 wyszło wam desek i jakiej grubości oraz szerokości one są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcz 01.10.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Mieliśmy około 300mb łaty na konstrukcję i zostało jeszcze kilkadziesiąt mb. Podbitki było 60m^2 zwykłej + 20m^2 z wentylacją + listwy J i H do łączeń i maskowania brzegów. Póki co zabrakło chyba 8m^2 zwykłej. Podbitka-siding potrójna Bryza ciemny grafit. Jeśli chodzi o mapy to w maksymalnych zbliżeniach masz duże miasta. Z tego co pamiętam to najlepszą rozdzielczość zawsze mieli na geoportalu i wioski też były z bliska porobione. Sprawdź tu http://maps.geoportal.gov.pl/webclient/ ale najprawdopodobniej mapy są sprzed kilku lat - w miejscu naszego domku jeszcze pole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 05.10.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Martuś domek w końcu zaczyna przypominac domek gratuluje i trzymam kciuki byle do końca i nigdy wiecej partaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 05.10.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Domeczek śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta84 06.10.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 śliczny ten kolorek !!!! czy to beżowy? jestem po wrażeniem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcz 07.10.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Dziękuje wam... my też jesteśmy zachwyceni Kolorek to 155E + 155D dookoła okien i drzwi Tu jest paleta -> http://www.netweber.pl/produkty-elewacyjne/wybierz-najlepsze-rozwiazanie/palety-kolorow-i-struktur/kolornik-tynkow-oraz-farb-dostepnosc-dla-poszczegolnych-produktow/kolory-dostepne-dla-produktow-silikatowych-i-silikonowych.html W sklepie miałem zgryz, który kolor wybrać... ale udało się wybrać właściwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 08.10.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 a jaka to struktura tynku: baranek czy kornik i jeszcze rodzaj : silikatowo-silikonowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 08.10.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 domek super ,a najbardzie podoba mi sie podbitka,mogę zapytać co to jest ? i ile kosztowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 08.10.2009 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 maren: baranek, silikatowy podbitka pcv kolor grafit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 08.10.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Martusia, Maciek, ja z pytaniem do Was poleciałam na PW. Moglibyście tam zajrzeć? Trochę mi pilno Pleasio buziaki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.10.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Elewcja wyszła świetnie. A jak zobaczyłam u Was grafitową podbitkę to tylko się upewniłam, że podjęliśmy dobrą decyzję Czy to Gamrat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 08.10.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 dzięki, jesteście wielcy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcz 08.10.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Podbitka / Podsufitka to takie trzyczęściowe listwy Bryza http://www.cellfast.com.pl/products/index/157 Co do koloru, my mamy ciemny grafit... porównywałem na innym składzie grafit i tamten był dużo bardziej szary, w sensie jaśniejszy... a te nasze są czarne. Fajnie że to ma na sobie taką jakby fakturkę drewna. Na żywo bardzo fajnie wygląda, dodatkowo jest lekkie i jak się okazuje na podanej stronie trudnopalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 09.10.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Rewelacyjny kolor tej podbitki! A lodówke masz jaką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcz 10.10.2009 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Jakiś Bosch do zabudowy. Bajerów nie ma żadnych, ale mam nadzieję, że lodówka solidna. Rodzice mają podobną już wiele lat i daje radę Do tej pory używaliśmy Amici Freshline+ i były z nią problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 10.10.2009 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Bosch KIS 38A40IE dokładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.10.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 13.10.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 jest dobrze Będzie jeszcze lepiej! Trzymam mocno kciuki Poważnie mieszkacie już na stałe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts