Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Budowy Marty i Maćka - Skrzat C 115 - KOMENTARZE

kropecka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 362
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13691/boze_narodzeniey%2518.jpg

Święta szybko się zbliżają,

w święta ludzie się kochają.

Przy dzieleniu się opłatkiem,

płyną z oczu łzy ukradkiem.

Życzymy sobie Wszystkiego Najlepszego,

dając w policzek całusa wielkiego.

W nocy Jezus się urodzi

i serduszka nam odmłodzi.

Wesołe święta.. oby takie były

i oby wszystkie życzenia się spełniły.

• 2 weeks później...

Witam

dawno nie zaglądałam, jakoś tak mi "znikneliście" aż tu sobie przypomniałam że chyba Was w "ulubione" wrzuciłam i tak oto jestem :lol:

a tu tyyyle zmian

mieszkacie :D - no nie powiem zazdroszczę

I macie oczyszczalnię i to od...Bogusia . U nas też był na wycenie. Te same kwoty, też wszystko ma być "pod klucz", ale nie wiedziałam że to będzie "netto". Będę się mieć na baczności... Ale ogólnie jesteście z oczyszczalni zadowoleni?

ogólnie oczyszczalnia jak narazie nie sprawiła nam problemu, ale jest jeszcze kilka rzeczy które sami musimy zrobić, m.in wkopać sobie kabel od domu do pompy, dostawić po 1 kręgu do każdego otworu, bo Boguś źle wyliczył i zamontował za mało. Do tego boję się co będzie z odbiorem przyłącza bo oczyszczalnia nie leży tak jak jest wyrysowana w projekcie :/ Generalnie ja już na Bogusia bym się nie zdecydowała, ani w przypadku wylewek (pękają :/) ani w przypadku oczyszczalni ścieków. Za dużą kasę biorą żeby zostawiać takie niedoróbki (11.300 za oczyszczalnię to wg mnie dużo, szczególnie netto :evil: )

witam, sofy zamówione na allegro, obecnie sprzedawane pod tym linkiem

http://www.allegro.pl/item884651167_nowosc_wygodny_zestaw_wypoczynkowy_3_2_1.html

Mój zestaw jest z ekoskóry. 4-5 tygodni czekania ale narazie jestem zadowolona. Zobaczymy tylko jak zniosą próbę czasu, dzieci i zwierząt :roll:

• 2 weeks później...