kropecka 03.02.2010 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Witam. Podbitka jest z PCV Co do łączenia profili na skosie to UD z CD nie są ze sobą połączone. UD jest luźno nałożone na CD na suficie, natomiast CD na styku sufitu i skosu trzyma się na grzybkach i wchodzi w boczne UD na ścianie i na styku dwóch skosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 03.02.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Witam!!!! Jeszcze mnie tu nie było.....ale śledzę Twój dziennik od samego początku .Współczuję niektórych partaczy u Was na budowie , naprawdę nie do pozazdroszczenia..... Mam pytanko odnośnie kuchni.... Gdzie zamawialiście mebelki, bo są bardzo ładne i jak się sprawują w użytkowaniu? W prawdzie jeszcze długa droga przed nami....ale warto wiedzieć Pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 03.02.2010 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Witaj Jeśli chodzi o kuchnię to jestem z niej zadowolona. I z rozplanowania i z przestrzeni (narazie niewykorzystanej do końca) Meble robione przez firmę: http://www.tomar-meble.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 03.02.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Dziękuję Marto za odpowiedź.... jak i również za podanie stronki firmy gdzie robione były mebelki Już oglądałam i powiem ,że bardzo ładne te kuchnie robią... Trzymam kciuki za wasze dalsze wykańczanie domku i dalej będę zaglądać do waszego dziennika... Pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 22.02.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Uff,przebrnąłem przez wasz dziennik i jestem pełen podziwu dla włożonej przez was pracy,potu i łez. Podobne sytuacje miałem z firmą która miała mi zrobić stan deweloperski-czytając wasze himalaje z wykonawcami, a szczególnie ścianki działowe,hydraulik,ocieplenie,kominy. Wczoraj udało mi się wejść na dach i na jednym z kominów -brak zwieńczenia komina czapą kominową-żeby było bardziej hororystycznie góra komina wykonana z klinkieru dzi€rawki-porażka,zamiast rurek do ciepłej wody wsadzone od zimnej,śnieg przedostaje się do środka budynku pod oknem połaciowym-ile wiele innych o których nie wspomnę-bo mi ręce opadają - jeszcze raz życzę wszystkiego dobrego. Jak zakończyła się sprawa z partaczami od ocieplenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.03.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Za każdym razem jak wchodzę na strony Waszego dziennika,to obstawiam -dobre czy złe wiadomości. Dziś obstawiałam na dobre ,i co przegrałabym. Strasznie mi przykro,że zbyt często spotykacie na swojej drodze nieudaczników.partaczy. Dobrze,że coraz bliżej końca. Zwiększa się prawdopodobieństwo,że to już koniec niepowodzeń. Trzymajcie się,bo ja za Was trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 08.03.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Sprawnie Wam idzie ta praca Nadal trzymam kciuki. Marta mam pytanie,czy mogłabyś mi podać ile metrów2 zamawialiście wełny na ocieplenie poddasza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 09.03.2010 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Kurcze, nie pamiętam... Wyliczaliśmy że poddasze ma chyba 88m2 więc prawdopodobnie po tyle wełny kupowaliśmy (może z niewielkim zapasem). Później co chwila coś dokupywaliśmy przez tych partaczy więc w sumie wyszło tego więcej niż potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 29.03.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Witam wiosennie Jakie cegły w łazience ? Zastanawiam się bo kiedyś była mowa o budowaniu murka do prysznica,a potem nastąpiła cisza na temat łazienki. W związku z tym poproszę o jakieś zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.03.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 http://www.fotoszok.pl/upload/77c22162.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcz 13.04.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Murek do sufitu, ale łazienka jeszcze w przedbiegach. Teraz znowu czas na łazienkę, jak coś się zmieni to będą zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 31.05.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 W końcu jakieś nowe wieści . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 30.08.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Zaglądam raz na tydzień i nic...A dziś - niespodzianka!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 06.09.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Witam:),co prawda nie widzę całych zdjęć,tylko górną połowę,niemniej jednak wierzę na słowo i gratuluję sypialni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 02.11.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Witam serdecznie,jestem pełna podziwu dla Ciebie! jak zniosłaś to wszystko! koszmar jakiś......ilu to pachciarzy jest na świecie.....ja jestem właśnie na etapie budowy domu...mieszkam od budowy dość daleko i nie mogę jej kontrolować,ile to człowiek jest w stanie znieść! mimo wszystko czytałam dziennik z zaciekawieniem......życzę żeby wszystko zakończyło się szczęśliwie!pozdrawiam, Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 16.11.2010 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 witaj monika, dzięki za wpis. Jak widać ten koszmar jakim jest dla mnie budowa jeszcze się nie skończył niestety teraz chyba nawet jest gorzej, bo już tak blisko końca a jednak tak daleko. ja również pozdrawiam i Tobie życzę dużo więcej szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 18.11.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Wreszcie zobaczyłam całe zdjęcia,a nie tylko część. Łóżko zarąbiaszcze:jawdrop:, a jaki piękny kolor ścian:yes:. Jednego tylko współczuję .dalszych kłopotów:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 19.11.2010 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 dzięki. Przy okazji Twojego komentarza wpadłam do Ciebie i WOW jestem pod wrażeniem, super wszystko zrobiliście. Najbardzie podoba mi się górna łazienka ale w ogóle jest pięknie. W ogóle tak sobie pomyślałam, jeden dom, taki sam projekt a może wyglądać zupełnie inaczej. Każdy Skrzat jest inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 23.11.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Dziękuję Marta:D , a co do Skrzata to prawda każdy jest inny:yes:. poza tym wiele osób mówi,że taki mały domek ,a jak wejda do środka,to dziwią się ile tu jest miejsca,a ja mówię,że to przycupnięty Skrzat;). A przed nami jeszcze wiele ,wiele rzeczy do zrobienia,ale pocieszam się ,że jeszcze troszkę.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 27.12.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Witaj Marto!!!! cieszę się ,że w końcu zakończona jest sprawa z odbiorem budynku GRATULUJE!!!! Wyobrażam sobie ile to cię nerw kosztowalo ,ale fajnie ,że sie udalo:) Pozdrawiam serdecznie papapa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts