Viga 03.01.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Witajcie! Przeczytałam Wasz dziennik i jestem pełna podziwu, że się nie załamaliście. No takim ekipom to powinno dawać się dożywotni zakaz wykonywania budowlanki!!! Ale domek wyszedł Wam fajny. Gratuluję pozytywnego zakończenia! Wyobrażam sobie Waszą radość. O programie do wizualizacji już przeczytałam. Ciekawa jestem tylko, czy jest trudny w obsłudze? Chciałam się też zapytać, czy jesteście zadowoleni z drzwi wejściowych? Też planujemy stalowe z Gerdy. A jakie macie wewnętrzne? Jakoś nie doczytałam. Czy podłogówkę macie też w salonie? (niestety nie wszystkie zdjęcia mi się otwierają) Jeżeli tak, to jak sprawuje się połączenie podłogówki i paneli? Serdecznie pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sabanero 30.01.2011 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 hej....my tez budujemy ten dom ;-)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haneczkakrk 25.03.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Witam, dawno mnie tu nie było, a tu proszę jakie zmiany Gratuluję serdecznie "legalnego" zamieszkania i zakończenia budowy. Co prawda nie widziałam Skrzata na żywo, ale same zdjęcia w waszych dziennikach budowy spowodowały, że już dawno "zachorowałam" na niego. Mam nadzieję, że jak uda mi się go gdzieś dostrzec naocznie w małopolsce to nie spadną mi różowe okulary tylko wirus choroby zaatakuje mnie jeszcze bardziej, he,he:) Ps: Styl w jakim urządzacie domek odzwierciedla dokładnie to co mi się najbardziej podoba we wnętrzach i dlatego bardzo lubię do was zaglądać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts