aneta84 31.03.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 GRATULACJE stanu surowego zamkniętego!!! domek naprawde ślicznie się prezentuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 31.03.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Gratuluję Stanu Surowego Zamknietego Przepraszam,ale nie potrafie wklejać żadnych fajowych obrazków Nie mniej gratuluję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.04.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Pięknie się prezentuje Wasz Skrzacik Drzwi z doświetleniem górnym super. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcz 02.04.2009 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Dzięki. Ważne jest aby nie kupować drzwii i naświetla do drzwii... tylko drzwii i okno Różnica w nazwie... i w cenie. Takie okienko - pytałem w 3 miejscach kosztuje 150-200zł /szt. - naświetle górne jak szukaliśmy było dużo droższe. Nie wiem czy jest jakaś różnica, tym bardziej, że okno się zamawia na centymetry - jedyne co, szczęśliwie na grubość się zgrało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.04.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Wiem, bo też się pytałam, pozostaje kupić okienko, przecież,co widać w Waszym przypadku, nie widać różnicy między okienkiem,a naświetleniem górnym. Najważniejsze ,ąby grubość się zgadzała, Myślałam też o pustakach szklanych, ale okienko bardziej mi odpowiada Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.04.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Gratuluję Stanu Surowego Zamkniętego!!! http://www.e-drinks.com.pl/images/szampan3.jpg Wasz Skrzacik z każdym dniem robi się piękniejszy! Ani się nie obejrzycie a będziecie mieszkać! Trzymam zatem kciuki za wykończeniówkę pozdrawiam cieplutko M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 08.04.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/q/1/1/3/44050168_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta84 09.04.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://images47.fotosik.pl/101/0f6db54d419a8d09.jpg Żeby Wielkanoc w tym roku przyszła z sukcesem u boku Aby żyło się Wam zdrowo prywatnie i zawodowo Wielu, wielu chwil radosnych i cudownej, ciepłej wiosny. życzy Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.04.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Wielkiej Nocy czas nadchodzi, Cały dzień się każdy głodzi. By móc jutro o poranku Siąść za stołem przy śniadanku. Zjeść kosz cały z jajeczkami, Zającami i kaczkami. A już następnego ranka Wiadrem wody zlać baranka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.04.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 marta mam pytanie i prośbę zarazem. Czy mogłabyś podać mi ile poszło Wam mb łat i kontrłat? I jakie grube one były. Pozdrawiam i czekam na kolejne wpisy i zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcz 24.04.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Nie odpowiadaliśmy, bo nie wiemy Mieliśmy jakieś bardzo luźne wyliczenia na wyświestanej karteczce, ale umowa z dacharzami była taka, że ściągają materiał i się niczym nie martwimy. Jak wiadomo zmartwiliśmy się sumą, jaka wyszła, ale na plus oceniam brak stresu i straconego czasu na rzeczy typu folia czy deski na dach Ludki miały certyfikaty na naszą dachówkę i w ogóle full pro, także coś za coś. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiaa29 24.04.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 czy aby nie za bardzo podniesiona ściana kolankowa????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 25.04.2009 04:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 ścianka podniesiona o jeden pustak. Większość skrzatowiczów tak zrobiła. Nie żałuję w ogóle bo przez to pokoje na poddaszu zrobiły się dużo bardziej funkcjonalne. To nie jest parterówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 27.04.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Gratuluję chudziaka, teraz zanim się obejrzymy,a Wy będziecie mieć tynki,ocieploną podłogę . Oby tak dalej,trzymam kciuki . Odezwijcie się czasami,wklejcie zdjęcia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 27.04.2009 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 rzeczywiście ostatnio niewiele piszemy, ale też niewiele się działo. Dużo za to się dzieje w kwestii zgrywania ze sobą ekip i ustalania harmonogramu. Jutro wchodzi elektryk, w czwartek hydraulik, do połowy czerwca powinniśmy mieć tynki i wylewki. Szybko to wszystko teraz się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 27.04.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Będę odwiedzała i podpatrywała Wasze postępy w wykończeniówce. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.05.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 no,no coraz ładniej wygląda domek ,rzeczywiście tynki rozjaśniają pomieszczenia A jakie tynki robiliście? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 20.05.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 gipsowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.05.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 wszędzie,nawet w łazienkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcz 20.05.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts