Browar 14.08.2009 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Boooszee... po przejrzeniu dziennika jedno mogę powiedzieć - PODZIWIAM WAS! Ja już bym chyba potrzebował psychiatry Pierwsza wersja podłogówki-totalna masakra, wełna na poddaszu - miazga jakaś, stelaże pod GK to chyba po pijaku robili a płyty przykręcali na kacu... wielkie uznanie za wytrwałość i stalowe nerwy... ja bym ich pozabijał a potem poszedł do zakładu zamkniętego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MidVis 16.08.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Cześć, poczytałem Wasz dziennik i widzę, że u Was to poważna walka jest cały czas. Prawdziwa miłość rodzi się w bólach! Najważniejsze, że kiedyś sobie spokojnie usiądziecie w Waszym nowym domu i będzie git Co do wełny, to tych szpar tam nie powinno być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 18.08.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 No proszę jak pięknie domek urósł - gratulacje... Wiem jak to jest na etapie budowy, ale uwierz mi czas tak szybko leci, że zanim sie obejrzysz bedziecie mieszkac na swoim... Patrz ja juz mieszkam Prawie 1,5 roku.... nie wiadomo kiedy zleciało... Pozdrawiam i dzieci jak już pięknie duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 20.08.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Witam Martuś i gratuluję!!! Domek rośnie i tyhlko żal że musi to być okupione takim stresem - wiem z autopsji. Pytanie brzmi czy na tym świecie są jacyś fachhowcy którzy nie partaczą roboty?? Malowanie, płytki też u nas własnoręcznie teraz osadzamy parapety zewnętrzne więc źle nie jest. Oby szybko skończyć i więcej się nie denerwować. Tego Wam Życzę i będę zaglądać. (agawa1) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 14.09.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Witaj Marta mam pytanie w sprawie pieca,jaki macie piec i czym będziecie w nim palić. aha i jak tą firmę znaleźliście? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcz 14.09.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 CHT (Cichewicz) 21kW na ekogroszek. Czy fajny, to nie wiemy, powiemy za rok Problem jest taki, że czeka się na nie... i czeka... i dzwoni 1000 razy i czeka i się człowiek kilka razy zastanawia czemu wybrał ten piec :/ aha i jak tą firmę znaleźliście? O którą "tą" firmę pytanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 14.09.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 O którą "tą" firmę pytanie? CHT (Cichewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.09.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Martusia, Maciek bardzo Wam współczuję tych wszystkich partaczy do których mieliście niefart Ale jestem dobrej myśli, że wszytko się pozytywnie skończy, bo prace idą naprzód i z każdym dniem Wasz domek pięknieje w oczach. Trzymam kciuki za wygraną z ociepleniowymi partaczami. Wierzę, ze wszystko się dla Was dobrze skończy! Trzymajcie się i nie dajcie! Jesteście wspaniałą rodziną i zasługujecie na wszystko co najlepsze! Życzę cierpliwości, wytrwałości ( bardzo się przyda ) i pogody ducha. Nie pozwólcie aby problemy z budową zepsuły całą radość z przygody, jaką jest budowanie własnego wymarzonego domku Pozdrawiam cieplutko M. z resztą Sopelkiewiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 16.09.2009 04:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 kamlotek, koleżanka ma piec tej firmy i sobie chwaliła. Poszukałam w sieci informacji i Fitira Econo jest jednym z lepszych pieców na rynku dlatego się skusiliśmy. Szkoda tylko że obsługa jest fatalna a klienta mają głęboko gdzieś. Madziu, dziękuję za Twoje słowa. Na szczęście powoli widzę światełko w tunelu. Na przeciwności powoli się uodparniam a ostatnio trafiliśmy na naprawdę fajną ekipę (po raz pierwszy ), którym zlecamy poszczegolne prace. Skończyli podwieszane sufity, dzisiaj kończą układanie płytek w kuchni i korytarzu. Jak tylko będziemy mogli przystąpić do ocieplania poddasza ich też weźmiemy na pewno. Przed nami jeszcze mnóstwo roboty (teraz to także naszej bo zostało nam malowanie, kładzenie paneli no i oczywiście załatwianie kolejnych ekip i materiałów). Jutro wchodzi ekipa od ocieplenia i otynkowania domku. Trzymajcie kciuki żeby oni także okazali się OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.09.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 19.09.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 przepraszam Marta,a gdzie zdjęcia ciekawi mnie najbardziej ta zabudowa schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 19.09.2009 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 jutro będą bo ostatnio wcześnie się ciemno robi i jak jedziemy po pracy Maćka to zdjęcia słabo wychodzą :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 26.09.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 kuchnia urzeka i cos mi sie wydaje, ze bede miala podobna za jakis czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 28.09.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Hejka M&M Dżizas, ale postępy na budowie! :0 GRATULUJĘ!!! Ślicznie się domek "rozwija" pozdrawiam cieplutko M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.09.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Brak słów,zastanawiam się kiedy wreszcie skończy się Wasz pech?Chyba musicie jak najszybciej wprowadzić się do domu,aby skończyły się wizyty pseudo fachowców w domu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.09.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Witaj!!! kuchnia rewelacja musze sprawdzić czy mój domek jest na zumi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 30.09.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 kamlotek, problem w tym że wprowadfzić się możemy dopiero jak piec zostanie zainstalowany O ile kafelki kłaść , malować, panele położyć możemy sobie sami o tyle instalacji kotłowni nie podołamy. Najgrosze jest w tym wszystkim to, że owy hydraulik jest polecony na Forum Muratora i dlatego został wzięty do nas. Jak widać niestety nie daje to żadnej gwaracji że nie okaże się beznadziejny :/ kala, a co do zumi to mieliśmy farta, działka wyżej już nie jest zrobiona w takiim zbliżeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.09.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 co jaki czas zumi robi aktualizacje????? bo mojego domku nie ma ta zdjęciu jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 30.09.2009 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 nie wiem, te zdjęcia jak tak patrzę to chyba są z wiosny tego roku, kilka tygodni temu jeszcze ich nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 30.09.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Marta oj pech cos Was nie opuszcza, a raczej budowy Wam nie opuszcza A mozesz zdradzic ktory z hydraulikow polecanych na tablicy tak Wam zalatwil kotlownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts