kamlotek 10.11.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Pięknie się kuchnia zapowiada ,teraz już jest cudna,a co to będzie jak ją skończycie . Czekam na dalsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta84 10.11.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 śliczne meble kuchenne naprawde:-) duzo was kosztowaly ? My też planujemy takie ciemnobrazowe szafki:-)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.11.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Kuchnia prezentuje si e rewelacyjnie Z niecierpliwością czekam na fotki zrobione przy świetle dziennym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 11.11.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Bez komentarza , szczęka mi opadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 12.11.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 witam! jestem pod wielkimmmm wrażeniem waszych ekip, normalnie słów brak jak ludzie potrafią być nie profesjonalni a was za to podziwiam że przy takich przeszkodach udało się wam spełnić swoje marzenie, gdyż domek jest śliczny a na pewno będzie jeszcze piękniej przy dalszej wykończeniówce . Pozdrawiam i życzę dalszej pracy już bez takich przygód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 12.11.2009 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 dzięki wielkie wszystkim za miłe słowa, kuchnia jest taka jak ją sobie wyobrażałam aneta84 - za meble zapłaciliśmy 9,5 tys. Wydaje mi się że dość dużo, ale dopłacaliśmy za "nietrzaskające" szuflady. tysia623, dzięki za wpis Tak naprawdę większość rzeczy (oprócz schodów i ocieplania poddasza - powtórnego) zrobimy już sobie sami celem wyeliminowania zagrożenia kolejnych "pseudofachowcow". Nie robimy tego jakoś idealnie, ale przynajmniej za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 12.11.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 to świetnie że dużo rzeczy robicie sami, my to sami stawiamy domek bo mój tata się na tym zna. Z tynkami, ociepleniem też sobie poradzimy tyle co do dachu będziemy kogoś szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 12.11.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Marta,a ta cena to za wszystko ,czy dodatkowo płaciliście za agd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 12.11.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Witaj, czy mogłabyś odpowiedzieć na wiadomość którą przesłałam na pw, bardzo proszę . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 13.11.2009 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 kamlotek,oczywiście że bez AGD, bo same sprzęty kosztowały nas ok 8 tys. mruva, już odpowiadam, nie miałam wczoraj prądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 17.11.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Witam, chyba mnie tu jeszcze nie było !!!!! Pozdrawiam krajankę! W jakiej części łódzkiego budujecie to cudeńko ??? Kuchnia suuuper, taka w moim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcz 17.11.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Niedaleko Aleksandrowa, także całkowicie po przeciwnej stronie.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 18.11.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 fakt.....ale wizualizacje robicie suuuperowskie!!! Możesz podać na priv jaka jest cena dla krajana ???? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.12.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 nooo... nie ten sam dom! Z każdym dniem jest coraz piękniej! W kuchni zrobiło się elegancko ale i przytulnie Gratuluję!!! :lol: pozdróweczki cieplutkie M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 03.12.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Hej Jeszcze z pytankiem wpadam Czy grzaliście już podłogówką? Jak wrażenia. Bo zagwozdkę mam a propos tej (ewentualnej/przyszłej/wymarzonej) u siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 04.12.2009 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 podłogówka to jedna z lepszych decyzji w naszym domu także się w ogóle nie zastanawiaj czy warto. Ja czasem trochę żałuję że w całym domu nie mam tylko tam gdzie płytki, ale z drugiej strony grzejniki też się przydają, szybko się rozgrzewają i zawsze można coś na nich powiesić i wysuszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 04.12.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Ale Wy piec macie z podajnikiem, tak? A ze zbiornikiem do mieszania zoimnej wody do podłogówki, czy piec jest ustawiony na mniej niz te 50 czy ile tam ma być stopni? Napiszcie coś więcej PLEASIO Jak szybko to sie rozgrzewa i ile kosztował material i wykonanie. I czy w pomieszczeniach gdzie jest tylko podłogówka bez kaloryfera jest wystarczająco ciepło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 04.12.2009 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 piec z podajnikiem, załadowany starcza na 3-5 dni Co do temperatury na podłogówce to ja już nie mam pojęcia jak to działa, myślałam że idzie mniejsza temperatura ale Maciek twierdzi że taka sama jak na grzejniki Mamy kurki przy obiegu podłogówki gdzie ustawiamy sobie jak ciepła ma być. Podłogówka rozgrzewa się dość wolno, kilka godzin, po pierwszym włączeniu to chyba nawet dobę się rozgrzewała, ale wychładza się też wolniej. Generalnie my mamy ją cały czas włączoną tylko z różną siłą. Jeśli chodzi o robociznę to kosztowała nas chyba 750 zł ale to dlatego że pierwszemu partaczowi nic nie zapłaciliśmy a potem większość sami zrobiliśmy. Materiałów nie kojarzę ile zapłaciliśmy, ale mieliśmy po partaczu stratę dodatkową. Generalnie wydaje mi się że podłogówka dobrze grzeje, ale nie mam pomieszczenia który miałby samą podłogówkę żeby to sprawdzić, bo w łazience na górze jest chłodno przez spieprzone ocieplenie i wychłodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 20.12.2009 01:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/x/6/2/3/51835853_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.12.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://lh5.ggpht.com/_qAvdwl7BULY/Sy5WL2gr1vI/AAAAAAAABAg/tKv9A__8V9A/s640/agpy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts