Rom 03.11.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 kropecka bardzo mi się podobają Wasze zmiany w projekcie. Szczególnie przypadł mi do gustu pomysł zamiany garażu na pokój. Jeżeli nie widzicie potrzeby garażowania samochodu to na pewno przyda się dodatkowy pokój. Tak sobie myślę, że jak kiedyś będę miał liczną rodzinę to też zawsze mogę zamurować zjazd do garażu i zrobić w tym miejscu fajną sypialnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 03.11.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 napiszcie mi jeszcze kto wykonuje kosztorys domu celem złożenia do banku? kurde, jestem totalnie zielona w tych sprawach :/ Wszystko zależy od banku. Niektóre wymagają żeby kosztorys był przygotowany przez profesjonalistę i podbity przez kierownika budowy. W większości, tak jak wcześniej napisał Rom, robi się to samemu. Poza tym każdy bank ma swoją wersję kosztorysu, albo rozbijają na tradycyjne etapy budowy albo rozbijają wszystko wg swojego widzimisię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 22.12.2007 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 http://kartki.net.pl/kartki/4/115.gif Spokojnych, pełnych miłości i pogody ducha świąt Bożego Narodzenia i spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń w nadchodzącym roku 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.02.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 MOJE GRATULACJE!!!!!!!!! Aleksander jest śliczny no to teraz rozumiem mała aktywnośc w dzienniczku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 29.02.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Gratuluję Aleksandra Duuuużo zdrówka, niebolącego brzuszka i słodkiego spanka życzę maluszkowi A mamusi uśmiechu i pozytywnej energi Pozdrawiam serdecznie kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.03.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 kropecka to ostatnie zdjęcie jest cudowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slygado 06.04.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 No to i ja się dopiszę, bo my prawie sąsiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaja_i_jarek 09.05.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Cześć! My (właściwie, to głównie ja, jarek ) też właśnie zaczęliśmy pisać dziennik. Fajna ostatnia fota - dom już jest, co tu budować pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 12.05.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Kropecka fajnie, ze zdecydowaliście się jednak budować Trzymam kciuki za dobrą ekipę A jak tam najmłodszy inwestor Aleksander? Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 13.05.2008 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 najmłodszy rośnie w oczach taki fajniutki synek mi się trafił że aż nie wierzę w swoje szczęście, zero kolek, przespane noce, uśmiechnięty po prostu bajka http://img175.imageshack.us/img175/1974/dsc00018th3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 03.06.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Witaj Kropecka! Lookałam sobie właśnie na Wasz dziennik i nawet nie wiesz jak Wam tego płotu zazdroszczę! Gratuluję! No to macie już dobry początek! Chyba wezmę z Was przyklad. Kupię kilka łopat, skrzynek piwa i skrzyknę przyjaciół? Pozdrawiam M. PS. maluszka gratuluję również! Fakt, marzenie każdej matki! Oby się dalej tak dobrze chował ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ccaarrllooss 08.07.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Witajcie, przeczytałem wasze posty i trochę przeraża mnie ta biurokratyczna droga na początku której stoję (na warunki przyłączenia prądu czekałem 3 m-ce). Będę się budował w okolicach Zgierza i dlatego mam takie pytania: 1. czy u was był miejscowy plan zagospodarowania terenu czy występowaliście o warunki zabudowy? Ja czekam na WZ właśnie. 2. Ta pani architekt/projektant która dokonuje zmian w projekcie to pracuje w zgierskim urzędzie czy w aleksandrowie? bo jeśli w zgierskim to prosiłbym o jakieś namiary (na maila lub tutaj), bo chyba ceny ma przystępne a może przez te "kontakty" szybciej by niektóre sprawy popchnęła Pozdrawiam, Karol [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 08.07.2008 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 witaj, no właśnie Zgierskie ŁZE jest do d...y :/ też się użeramy z nimi już ładnych parę miesięcy. - my mieliśmy już miejscowy plan zagospodarowania więc nic nie czekaliśmy a pani architekt pracuje w Alelsandrowie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slygado 08.07.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 witaj, no właśnie Zgierskie ŁZE jest do d...y :/ też się użeramy z nimi już ładnych parę miesięcy. - my mieliśmy już miejscowy plan zagospodarowania więc nic nie czekaliśmy a pani architekt pracuje w Alelsandrowie :/A można jakiś namiar na tą Panią architekt :?: na: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 14.07.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Hej kropecka:) wybraliscie fajny projekt Kasia W go zbudowała... Trzymam kciuki na całym etapie budowania A my to sie "skądś" nie znamy? Usciski dla maluszków julienx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 14.07.2008 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 pewnie że się znamy już podglądałam twoją budowę nie raz i jestem pod wrażeniem jak tam Antoś? pewnie nie masz czasu na BB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 17.07.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Hejka Marta Pierwsze koty za płoty - humusik ściągnięty oznacza, że to naprawdę się zaczęło Powodzenia i cieplutko pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 18.07.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Hejka! No, gratuluję rozpoczęcia prac ziemnych widzę, że na razie idziemy "pysk w pysk" Ładna ta Wasza działka. Taka duuuuża , płaska i prostokątna Zazdroszczę Powodzenia! pzdr M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 18.07.2008 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 a wy jakiego kształtu i wielkości macie działkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.07.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Witaj kropeczka!! Właśnie natrafiłam przypadkiem na twój dziennik budowy nie wiem czy pamietasz, ale znamy się z Babyboom (ja jestem marcówką, choć z lutową Marysią ).. pędzę poczytać o twoich zmaganiach z marzeniami o domu Trzymam kciuki i pozdrawiam (no i oczywiście zapraszam do mojego Dziennika) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts