madmegs 13.01.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Hejka Super te wizualizacje. Jeśli można: Mnie bardziej podoba się wersja pierwsza - ta z ciemną wysoką zabudową Pozdróweczki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 13.01.2009 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 mnie też i to w sumie jest druga wersja, początkowo miało być jasne ale zmienilismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 14.01.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Ja również przyłączam się do wersji z ciemną wysoką zabudową. Kuchnia w takiej kolorystyce jest zdecydowanie bardziej żywa i ciekawa Pozdrawiam, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 14.01.2009 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 w sumie u ciebie też kolorystycznie wysoka zabudowa sie wyroznia. Dzieki za porady My teraz przechodzimy do projektowania łazienki. Jak chcemy wejsc z instalacjami to musimy wiedziec gdzie dokladnie co chcemy miec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 14.01.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Witam co zajrze, to nie mogę uwierzyć,jakie cudeńka Twój mąż oczywiście z Tobą wymyśla. Jeśli mogę wtrącić swoje 5 groszy,to podtrzymuję zdanie Kasi i Magdy. Czekam na dalszy ciąg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.01.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Helo Kropecka mam pytanie,ile kosztowało okno dwudzielne przesuwane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcz 20.01.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Drzwii podwójne przesuwne 2820x2350: cena podstawowa 5353,38zł netto,po rabatach 33%+10% wyszło 3228,09zł netto+ 7% VAT bo kupiliśmy z montażem wychodzi 3454,05 zł brutto. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.01.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Dziękuję ,zapisałam i niedługo ,gdy przyjdzie akcja okna, zajrzę na stronę okno pcv w zabazgranym kalendarzu . Bedę wiedziała, że to te okna tak i tak wyglądające (rewelacyjnie) są w takiej cenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 24.01.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Powodzenia! jesteśmy prawie na tym samym etapie budowy. Również poszukuję inspiracji na urządzenie domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 27.01.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Marta zazdroszczę Ci trochę tej łazienki Jest idealnie rozplanowana Rozumiem, że wc będzie naprzeciwko umywalki Gdybym mogła cofnąć czas odgapiła bym ją od Ciebie ps. Wrzuć proszę jeszcze widok na wc pozdrawiam, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcz 27.01.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Dodamy jeszcze pare szczególików i wrzucimy więcej obrazków. Póki co wc-et odbija się w lustrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 29.01.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 hejka Marta super ta łazienka. Zdecydowanie ładniejsza kolorystyka niż ta zaproponowana przez Castoramę. Te błękity, chociaz ładne, chyba już wszystkim się przejadły Pozdrówki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 29.01.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Marta zazdroszczę Ci trochę tej łazienki Jest idealnie rozplanowana Rozumiem, że wc będzie naprzeciwko umywalki Gdybym mogła cofnąć czas odgapiła bym ją od Ciebie ps. Wrzuć proszę jeszcze widok na wc pozdrawiam, kasia Zgadzam się Kasiu z Tobą odnośnie łazienki Marty Ale co do cofania czasu - nie masz czego żałować! Piękną masz łazienkę i nie marudź! Jakby Lucas to czytał, to by Ci się dostało! Pozdrawiam cieplutko M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 29.01.2009 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 a właśnie kasiu, bo albo mi coś umknęło albo nie wstawiłaś fotek skończonej łazienki na dole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
esiapiorun 31.01.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Mam pytanie w jakim programie robiłas wizualizacje bo super to wychodzi i tez bym chciała spróbowacdzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.02.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Mam pytanie w jakim programie robiłas wizualizacje bo super to wychodzi i tez bym chciała spróbowac dzieki i pozdrawiam Właśnie chciałabym prosić o to samobo są super. salon super a kuchnia pierwsza wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcz 04.02.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Generalnie chyba najepsze byłyby jakieś programy typu Cad dla architektów.Ja używam programu do grafiki 3d. Jest tego trochę: 3dmax, maya, lightwave3d, softimage, ... darmowy bledner 3d.Niektóre z programów mają darmowe wersje 30-dniowe itp. Na takie coś jednak trzeba mieć bardzo dużo czasu i samozaparcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 11.02.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 kropeckaco to material z ktorego stawialiscie mury - poroton ?? to ceramika ?? wszystko z nim ok ?? bo jest w dobrej cenie dlatego pytam, bo np. na thermopor wiele osob narzeka, ze sie kruszy i lepiej dolozyc do porothermu a jak z porotonem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 11.02.2009 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 ja na poroton nie narzekam, wręcz przeciwnie, pustak były przywiezione prosto z fabryki w niemczech, nie pokruszone, naprawdę super. Zresztą czytając kiedyś w necie opinie przeważały takie że poroton ma lepsze parametry od porothonu a jest tańszy bo jest mniej popularny. Nie wiem ile w tym prawdy. Niestety nasz majster za dużo sobie materiału wyliczył i zostało nam 6 palet. Wybraliśmy poroton bo mieliśmy go zaproponowanego w projekcie i nie chcieliśmy zmieniać Tu jest wątek z porównaniami, opinii oczywiście mnóstwo http://forum.muratordom.pl/porotherm-a-poroton,t41350.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 13.02.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Witaj Trafiłam na Tówj dziennik Naprawdę miło mi się go czyta i miło zerknąć na inne małe dzieci na budowie napisałaś Przyjeżdżamy na działkę i nic nie widzę. Dopiero po wejściu okazało się że wytyczenie budynku polegało na wbiciu w 6 miejsc działki malutkich kołków Zero wyznaczenia jakiegokolwiek poziomu, osi itp. Pocieszę Cię że u mnie było dokładnie to samo! Żadnego poziomu zero, a kołki z ziemi wystawały na 20cm i masz super pomysł z podawaniem kolejnych kosztów. Jeśli nie masz nic przeciwko to ściągnę go Acha jak zobaczyłam kibelek...... Słodki Ważne że swe funkcje spełnia. Że też nie było nikogo kto by coś takiego u mnie sklecił. A tak 700 zł poszło na ...rozpadający się nowy Kibel Mam też pytanie jak udało Ci się wkleić tabelę z kosztami? Mnie za chiny się nie udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts