iness5 25.03.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Proszę o zdjęcia realizacji domu w nektarynkach My z budową ruszamy w połowie kwietnia - wszelkie uwagi, podglądanie innych Nektarynkowiczów - mile widziane [email protected] A może tu zamiescicie jakieś zdjątka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dumny Tata 07.06.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Witam Szukam osob, które budują dom w Nektarynkach a dokładnie chciałbym prosić o przesłanie zdjęć z budowy i podzieleniem się swoimi przemyśleniami na temat tego domku. Ja zastanawiam się czy nie powiększyć salonu kosztem gabinetu i kuchni kosztem spiżarki. Jesli macie jakieś sugestie go do pomieszczeń w domku piszci. Jak macie jakieś zdjęcia prosze prześlijcie na afres [email protected] P.S. Napiszcie ile kosztowała Was budowa tego domu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pmpiter 12.06.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Dziś oglądałem stan surowy otwarty Domu w nektarynkach z podwójnym garazem. Głowne zmiany jakie zauwazyłem które wprowadził inwestor to: 1. Powiekszenie okna frontowego w kuchni 2. Zrezygnowano ze schowka przy kuchni i przez to sporo ją powiekszono 3. Zrezygnowano z pokoju dodatkowego obok salonu przez co powstał ogromny salon. Niestety pozostał słup, który jest widoczny na projekcie co niestety nie wygąda zbyt ciekawie 4. No i oczywiście garaż powieszono do dwustanowiskowego + pomieszczenia za nimi. Obfotografowałem go z wielu stron...wiec mogę podzielić się zdjęciami Witam można przesłć fotki nektarynki z wnętrza byłbym wdzięczny na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pmpiter 18.06.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Dziś oglądałem stan surowy otwarty Domu w nektarynkach z podwójnym garazem. Głowne zmiany jakie zauwazyłem które wprowadził inwestor to: 1. Powiekszenie okna frontowego w kuchni 2. Zrezygnowano ze schowka przy kuchni i przez to sporo ją powiekszono 3. Zrezygnowano z pokoju dodatkowego obok salonu przez co powstał ogromny salon. Niestety pozostał słup, który jest widoczny na projekcie co niestety nie wygąda zbyt ciekawie 4. No i oczywiście garaż powieszono do dwustanowiskowego + pomieszczenia za nimi. Obfotografowałem go z wielu stron...wiec mogę podzielić się zdjęciami Proszę o fotki na email : [email protected] z Góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Endzi 07.08.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Witam, właśnie dzisiaj kupujemy projekt Domu w nektarynkach Chcemy, jak się uda z całą papierologią, do końca roku postawić stan surowy zamknięty. Bardzo proszę o przesłanie zdjęć Nektarynek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jankes69 22.08.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Witam wszystkich serdecznie, mam pytanie czy ktoś w okolicach Wieliczki wybudował/buduje dom w nektarynkach ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Endzi 29.09.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Bardzo dziękuję za zdjęcia. My jeszcze nie zaczęliśmy budowy, cały czas walczymy z papierologią. Mam nadzieję że w październiku otrzymamy już pozwolenie na budowę. Pozdrawiam wszystkich budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tporeba 09.11.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Witam wszystkich,Też zastanawiam się nad wyborem projektu "W Nektarynkach". Mam prośbę o przesłanie zdjęć: [email protected]Dziękuje. PozdrawiamTomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness5 10.11.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Hej! My budujemy. Dla chętnych - zdjęcia w moim dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Endzi 12.11.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 iness5 ja cały czas śledzę Twój/Wasz Dziennik budowy. My ruszamy z budową naszej Nektarynki w przyszłym roku Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1979 15.01.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 iness5, czy jest możliwe zamieszczenie opisu do rysunku usytuowania domu na działce. Bardzo mi się podoba ten układ, ale myślę że z objaśnieniami cyferek, były znacznie bardziej pomocny.dzięki Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pio388 24.04.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 witam za kilka dni wybiore projekt domu w nektarynkach 2 , prosze o propozycje , sugestie co do domku , czy cos zmieniacie ?? , i jak ?? potrzebuje tez miejsce na pralnie ...., jesli sa jakies zdjecie prosze przeslijcie [email protected] , pozdrawiam pio388 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siercza 03.10.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Witaj Jankes,czy zdecydowałeś się na ten projekt i wybudowałeś?? Mam działkę w Sierczy, projekt zakupiony, teraz w fazie uzgodnień i zmian.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jankes69 05.10.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Witam, tak wybudowałem i jestem na etapie wykańczania domu i siebie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daga164 24.10.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Witam wszystkich budujących Czy mógłby mi ktos wysłać zdjęcia domku w nektarynkach, wewnątrz i zewnątrz, przykładowe elewacje. Przydatne byłyby też wskazówki dotyczące budowy tego domku. Bardzo proszę o jakikolwiek odzew na [email protected] Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karczych 26.01.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 witam! przyłączam się do prośby do osób, które budują lub wybudowały dom w nektarynkach (interesuje mnie zwłaszcza dom w nektarynkach 3), o wysłanie zdjęć z zewnątrz i wewnątrz. szczególnie interesują mnie zmiany, jakich dokonaliście w projekcie, np. związane z kuchnią.adres: [email protected]pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szelest 16.03.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 witam z racji tego że wiele osób po tak długim czasie pisze jeszcze do mnie o zdjęcia, podpowiedzi itd - oświadczam że nie zdecydowaliśmy się na nektarynki a na projekt "Maja" z archetonu http://www.archeton.pl/projekt-domu-Maja_438_opisogolny i mogę bardzo gorąco polecić - my wygospodarowaliśmy jeszcze 1 pokoj ok 20 m/kw i zrobił się "kawał chałupy" wszystkim od "owoców cytrusowaych" powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukgog79 04.05.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 (edytowane) witam. szukam osób, które wybudowały dom w nekatrynkach, mam prośbe o informację dotyczącą kosztów budowy oraz mogących przesłać zdjęcia domu [email protected] . mam również prośbę, żeby mozna było zobaczyc dom (woj. śląskiego).dziękuję i pozdrawiam! Edytowane 4 Maja 2011 przez lukgog79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_122 11.06.2012 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Jeśli ktos taki sie znajdzie to bardzo proszę o zdjęcia wnętrza!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmelieJ 03.10.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 up up podbijam temat Są tu inni budujący nektarynkę 2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts