Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 2 months później...
  • Odpowiedzi 40
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Szukam osob, które budują dom w Nektarynkach a dokładnie chciałbym prosić o przesłanie zdjęć z budowy i podzieleniem się swoimi przemyśleniami na temat tego domku. Ja zastanawiam się czy nie powiększyć salonu kosztem gabinetu i kuchni kosztem spiżarki. Jesli macie jakieś sugestie go do pomieszczeń w domku piszci.

Jak macie jakieś zdjęcia prosze prześlijcie na afres [email protected]

P.S. Napiszcie ile kosztowała Was budowa tego domu

Pozdrawiam

Dziś oglądałem stan surowy otwarty Domu w nektarynkach z podwójnym garazem.

Głowne zmiany jakie zauwazyłem które wprowadził inwestor to:

1. Powiekszenie okna frontowego w kuchni

2. Zrezygnowano ze schowka przy kuchni i przez to sporo ją powiekszono

3. Zrezygnowano z pokoju dodatkowego obok salonu przez co powstał ogromny salon. Niestety pozostał słup, który jest widoczny na projekcie co niestety nie wygąda zbyt ciekawie :-(

4. No i oczywiście garaż powieszono do dwustanowiskowego + pomieszczenia za nimi.

Obfotografowałem go z wielu stron...wiec mogę podzielić się zdjęciami ;-)

Witam można przesłć fotki nektarynki z wnętrza byłbym wdzięczny na [email protected]

Dziś oglądałem stan surowy otwarty Domu w nektarynkach z podwójnym garazem.

Głowne zmiany jakie zauwazyłem które wprowadził inwestor to:

1. Powiekszenie okna frontowego w kuchni

2. Zrezygnowano ze schowka przy kuchni i przez to sporo ją powiekszono

3. Zrezygnowano z pokoju dodatkowego obok salonu przez co powstał ogromny salon. Niestety pozostał słup, który jest widoczny na projekcie co niestety nie wygąda zbyt ciekawie :-(

4. No i oczywiście garaż powieszono do dwustanowiskowego + pomieszczenia za nimi.

Obfotografowałem go z wielu stron...wiec mogę podzielić się zdjęciami ;-)

Proszę o fotki na email : [email protected]

z Góry dzięki

• 1 month później...
  • 3 weeks później...
  • 1 month później...
  • 1 month później...
  • 2 months później...
  • 3 months później...

witam :lol:

za kilka dni wybiore projekt domu w nektarynkach 2 , prosze o propozycje , sugestie co do domku , czy cos zmieniacie ?? , i jak ?? potrzebuje tez miejsce na pralnie ...., jesli sa jakies zdjecie prosze przeslijcie [email protected] ,

pozdrawiam pio388

• 5 months później...
  • 1 year później...
Witam wszystkich budujących :) Czy mógłby mi ktos wysłać zdjęcia domku w nektarynkach, wewnątrz i zewnątrz, przykładowe elewacje. Przydatne byłyby też wskazówki dotyczące budowy tego domku. Bardzo proszę o jakikolwiek odzew na [email protected] Z góry dziękuję i pozdrawiam

• 3 months później...

witam! przyłączam się do prośby do osób, które budują lub wybudowały dom w nektarynkach (interesuje mnie zwłaszcza dom w nektarynkach 3), o wysłanie zdjęć z zewnątrz i wewnątrz. szczególnie interesują mnie zmiany, jakich dokonaliście w projekcie, np. związane z kuchnią.

adres: [email protected]

pozdrawiam

• 1 month później...

witam :) z racji tego że wiele osób po tak długim czasie pisze jeszcze do mnie o zdjęcia, podpowiedzi itd - oświadczam :) że nie zdecydowaliśmy się na nektarynki a na projekt "Maja" z archetonu http://www.archeton.pl/projekt-domu-Maja_438_opisogolny i mogę bardzo gorąco polecić - my wygospodarowaliśmy jeszcze 1 pokoj ok 20 m/kw i zrobił się "kawał chałupy"

wszystkim od "owoców cytrusowaych" powodzenia ! :-)

• 1 month później...
witam. szukam osób, które wybudowały dom w nekatrynkach, mam prośbe o informację dotyczącą kosztów budowy oraz mogących przesłać zdjęcia domu [email protected] . mam również prośbę, żeby mozna było zobaczyc dom (woj. śląskiego).dziękuję i pozdrawiam! Edytowane przez lukgog79

• 1 year później...
  • 1 year później...