juras 01.08.2003 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 Witam, Tak pytam dla rozluźnienia atmosfery. Znajomi mówią, że przyszły rok jest przestępny a w takim nie wolno się wprowadzać, bo będą kłopoty. Nie wierzę staropolskim gusłom, ale kto wie może to się potwierdzało statystycznie? juras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 01.08.2003 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 To doskonały argument by wprowadzić się w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juras 01.08.2003 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 To doskonały argument by wprowadzić się w tym roku. Jakbym miał jeszcze ze 20 tyź to pewnie bym tą opcję wybrał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 01.08.2003 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 A ja gdyby udało mi się przekonać córkę do wyprowadzenia się na wieś w klasie maturalnej... Ale na pewno dostarczyłeś mi nowego argumentu.Tak dla uściślenia - wychodziałam za mąż w roku przestępnym a córka urodziała się 13-tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juras 02.08.2003 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2003 Tak dla uściślenia - wychodziałam za mąż w roku przestępnym a córka urodziała się 13-tego. No to już wszystko jasne. I tak zawsze robię wszystko na przekór. A 13 to moja szczęśliwa liczba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts