prokopcio 19.10.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Witam... Takie pytanko jak w temacie... co wg Waszego zdania jest praktyczniej wykonać jako pierwsze? ułożyć panele podłogowe czy malować ściany ? Wydaje mi się, że lepiej najpierw pomalować ale może ktoś ma inne zdanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZŁoty Róg 19.10.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Tak jak mówisz wg mnie zdecydowanie malowanie( unikasz oklejania listew, zabezpieczania paneli, porysowania powierzchni przez drabinę itp.), trzeba tylko później przy układaniu panell uważać żeby nie obić ścian . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akte 19.10.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Mi również się tak wydaje Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arlix 19.10.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Ja takze jestem za malowaniem najpierw, ale trzeba pozniej uwazac aby przy dobijaniu paneli nie uszkodzic scian Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prokopcio 19.10.2007 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Dzięki za potwierdzenie w takim razie pędzel w łape Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prokopcio 19.10.2007 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Dzięki za potwierdzenie w takim razie pędzel w łape Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 19.10.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 malowanie paneleew wyprawki po panelach listwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts