marnia 19.10.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 A tu proszę o opinie, porady, komentarze, etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.10.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 marnia qurcze, do dziennika i komentarzy są przeznaczone osobne wątki. Pozwolę sobie wkleić linki, cobyś mógł je tam przenieść, bo tu w grupach chyba nie będą miały racji bytu. Dziennik http://forum.muratordom.pl/dzienniki-budowy-dzien-po-dniu,f40.htm Komentarze http://forum.muratordom.pl/dzienniki-budowy-komentarze,f95.htm Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 19.10.2007 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Właśnie spostrzegłem, że coś jest nie tak. Dzięki za info. Masz u mnie flachę. .... eee kawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.10.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Flachy na razie nie mogę, ale kawusię i owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 19.10.2007 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Napisałem flachę?? Co za gapa ze mnie.Oczywiście prócz kawci myślałem o butelce dobrego winka. Stolik ubrany w kwiaty duże,Na środku dwie świece się tlącę ,Te kwiaty to krwistoczerwone róże,Świece zaś rzucają cienie tańczące.Tańczą one po naszych twarzach,Na ciała rzucają się czasem,Ty mówisz do mnie swym altem,Ja odpowiadam Ci basem. Kelner już do nas się zbliża,W kielichy wlewa nam wina ,Księżyc ku ziemi się zniża,Radosna na licu Twym minazmienia sie zwolna. Smutniejesz.Chwila nadchodzi swawolnaTy w mych ramionach topniejesz. Wiodę Cię poprzez ciemnośćprzez lasy, rzeki, dolinyWiodę cię tam gdzie miękko,I rzucam w objęcia pierzyny. Ten jeden jedyny kieliszekBył widać deko za dużodlatego w ramionach mych miękkospoczęłaś kwitnąca ma różo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.10.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 19.10.2007 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 To znaczy że co??? Dobrze czy Źle???? Gdzież są te zachwyty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.10.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 To znaczy że co??? Dobrze czy Źle???? Gdzież są te zachwyty??? Bardzo dobrze. Jestem niezmiernie zachwycona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts