andzik.78 28.10.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Nie poddawaj się tylko szukaj dalej , trzymam kciuki,bądź dobrej myśli przecież musi byc gdzieś normalna ekipa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.11.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 A oto Maruś zrobiony w balona. http://www.kuradomowa.com/grafika/balon_z_rekawiczki_1.jpg Nie miałeś się chłopie gdzie budować, tylko na samym końcu. Co się nic nie chwalisz? Od kiedy masz tę piaskownicę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 05.11.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Cześć Marco !!! Nie martw się głowa do góry jakoś to będzie, od wiosny znowu coś ruszysz i jakoś poleci. Życzymy powodzenia na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 05.11.2007 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Edmarciu, ten ja zrobiony w balona to nawet i troche podobny. Rozbawiłaś mnie tym Dzięki a piaskownicę mam od 28.X. parę słow w dzienniku jest na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 05.11.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Cześć ja w sprawie okien , słuchaj nie możesz zrobić sobie okien jednych 150 x 150 cm a tarasowego 200 cm na wysokość , wiesz dlaczego ??? Bo jak od 200 odejmiesz 150 to wyjdzie ci parapet na wysokości 50 cm !!!!, no chyba że planujesz mieć nadproża na różnych poziomach co jest nieporozumieniem,bądź chcesz mieć parapety w chacie na poziomie kolan. No a jak musisz koniecznie mieć na 200cm wysokość to przynajmniej zrób w tym samym pomieszczeniu na tym samym poziomie nadproża, i pamiętaj, że elewacja też może stracić na wyglądzie. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 06.11.2007 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Konrad okno tarasowe ma mieć 200cm (240) ale szerokości. Wysokość w projekcie to 230 cm. Widzę, że nie napisałem tego zbyt precyzyjnie w poście. Ale dzięki Konrad za zwrócenie uwagi, gdyż gdyby było inaczej byłby rzeczywiście problem. Fajnie że są tu ludzie, którzy usiłują innych ustrzec przed błędami, których początkujący inwestor wogóle może nie zobaczyć. Ale strzeż się, bo zostanież zasypany mailami z prośbą o poradę itd Dzięki, że zajrzałeś i z uwagą przeczytałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 06.11.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Dzieki i jeszcze raz dzięki jesteście WIELCY - buziaki dla WAS. W razie czego służymy pomocą na forum i priv.Gorące pozdrowienia dla Was . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 06.11.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Konrad okno tarasowe ma mieć 200cm (240) ale szerokości. Wysokość w projekcie to 230 cm. Widzę, że nie napisałem tego zbyt precyzyjnie w poście. Ale dzięki Konrad za zwrócenie uwagi, gdyż gdyby było inaczej byłby rzeczywiście problem. Fajnie że są tu ludzie, którzy usiłują innych ustrzec przed błędami, których początkujący inwestor wogóle może nie zobaczyć. Ale strzeż się, bo zostanież zasypany mailami z prośbą o poradę itd Dzięki, że zajrzałeś i z uwagą przeczytałeś. dla mnie to pestka, tyle co przeżyłem na swojej budowie to nie życzę nikomu, prawda jest taka że niektórzy ze mną nie gadają bo nie mają o czym okazuje się bowiem że niby ich doświadczenie wieloletnie .....jest o kant dupy. Wie o tym każdy kto ze mną rozmawiał w realu. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 06.11.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Ile kosztują te działki???? Koszt wodociągu też niezły.Gdzie Ty się budujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 06.11.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Marku czy ja dobrze widze? czy może zer jest za dużo? To jakaś masakra, co za ceny... A piaskownica jest piękna! wspaniały widok, a jaka okolica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 18.11.2007 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Po wymuszonej przerwie jestem ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.11.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 W sprawie tej nieszczęsnej wody, to nie będę się już ustosunkowywać , bo jak czytam takie informaje, to mi się ciśnienie podnosi , a nie chciałabym jeszcze kipnąć na serducho. Ale gratuluję Ci za to bardzo przystępnej ceny za robociznę. Ja mam bardzo podobną i nie wydaje mi się, aby była zbytnio wygórowana. Teraz niech się ekipa spręża, to może mnie jeszcze dogonisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 19.11.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Eee to ja nie będę pisać o cenie przyłączenia wodociągu do mojej działki bo zawału dostaniesz albo mnie z grupy wykreślisz... No to gratuluję majstra, mam nadzieję,że dobry i porządny dom Wam postawi. Pozdrawiam Witam po długiej nieobecności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 19.11.2007 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 majster starej daty. Kojarzy mi się z moim ojcem (był świetnym majstrem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 20.11.2007 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Mówią, że od przybytku głowa nie boli. ale ... Dostałem oferte od na budowę domu w cenie .... 25.000 zł. Obecny majster chce 35.000,-. 10.000 różnicy Trza z majsterm ponegocjować jeszcze bo na ta kasę to żoneczka 3 miesiące zapiernicza... Trzeba pogadać i z 1 i z 2 specem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 20.11.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 To musisz negocjować bo 10.000 to jest sporo Nieźle Twoja żona zarabia no, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 20.11.2007 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 i zawsze jej brakuje W pracy ma mozliwość brania nieoprocentowanych pożyczek, z czego skwapliwie korzysta. Więc na rękę teraz ma troche mniej, ale to i tak nieźle. Chcesz tyle zarabiać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 20.11.2007 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 To musisz negocjować bo 10.000 to jest sporo Najgorsze, że ja miękutki jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 20.11.2007 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Czy ja dobrze "słyszałem", że chcesz miec 3 dzidziusia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 21.11.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 i zawsze jej brakuje W pracy ma mozliwość brania nieoprocentowanych pożyczek, z czego skwapliwie korzysta. Więc na rękę teraz ma troche mniej, ale to i tak nieźle. Chcesz tyle zarabiać?? Maruś ja nie douczona jestem więc nie ma szans żebym tyle zarabiała , tak to jest jak sie na szkołę kamieniami rzucało Czy ja dobrze "słyszałem", że chcesz miec 3 dzidziusia?? dobrze słyszałeś dobrze ale to jeszcze dalekie plany najpierw trzeba pierwszą dwójkę z pieluch odchować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts