andzik.78 21.11.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 No widzisz Marku, po pierwszych niepowodzeniach światło w tunelu widac Super ,ze w końcu coś ruszyło, teraz to już z górki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 22.11.2007 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 No widzisz Marku, po pierwszych niepowodzeniach światło w tunelu widac Super ,ze w końcu coś ruszyło, teraz to już z górki... Hi hi .. teraz to mi się akurat zrobiło BARDZO pod górkę. tak na poczatek , żebym nie myślał , ze to wszystko tak latwo idzie z ta budową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 22.11.2007 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 skorpionek dobrze słyszałeś dobrze ale to jeszcze dalekie plany najpierw trzeba pierwszą dwójkę z pieluch odchować No jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.11.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Korespondencyjnie zastane tatusiem???? Maruś nie mów, że chcesz mieć dziecko na boku. Jednak budowa domciu, to jest droga przez mękę. Spójrz na swój przypadek, jeszcze dobrze nie zacząłeś, a już sporo nerw straciłeś. Co nie znaczy, że tak ma być do końca, ale raczej trzeba spodziewać się jeszcze wielu przykrych niespodzianek. No niestety, taka jest prawda. Mam nadzieję, że nie masz doła przeze mnie??? Eeeee,.... na pewno nie. przecież sam wiesz jak to jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 22.11.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 skorpionek dobrze słyszałeś dobrze ale to jeszcze dalekie plany najpierw trzeba pierwszą dwójkę z pieluch odchować No jasne. Poza tym musimy się przecież poznać, no bo niby jak, Korespondencyjnie zastane tatusiem???? gdyby to Twoja żona przeczytała Masz formę na córki to jasne że się pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 23.11.2007 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Korespondencyjnie zastane tatusiem???? Maruś nie mów, że chcesz mieć dziecko na boku. Może być na boku, a może być i w pozycji klasycznej. Jak kto woli Edytko Jednak budowa domciu, to jest droga przez mękę. Spójrz na swój przypadek, jeszcze dobrze nie zacząłeś, a już sporo nerw straciłeś. Co nie znaczy, że tak ma być do końca, ale raczej trzeba spodziewać się jeszcze wielu przykrych niespodzianek. No niestety, taka jest prawda. Mam nadzieję, że nie masz doła przeze mnie??? Eeeee,.... na pewno nie. przecież sam wiesz jak to jest... No cóż trochę problemu było. Ale ja, od roku wieczny optymista , więc tylko może byc lepiej i lepiej i bez problemów. Poza tym problemy są po to, żeby je rozwiązywać. Dzisiaj robota poszła jak po maśle. SZOK 10:20 I PO WSZYSTKIM. łAWY ZALANE. Majster chce bloczki, ale drogę kopią i nie wiem czy dojadą. Chyba więc załatwię na poniedziałem lub wtorek. Jutro do 13 czekają hurtownie, a po 14 super 4 godziny na doładowanie akumulatorów (spotkanie lekko biznesowe w gronie ok 300-400 osób ) Wieczorkiem brydżyk i te rzeczy. A jak u was dziewczątka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 23.11.2007 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 skorpionek dobrze słyszałeś dobrze ale to jeszcze dalekie plany najpierw trzeba pierwszą dwójkę z pieluch odchować No jasne. Poza tym musimy się przecież poznać, no bo niby jak, Korespondencyjnie zastane tatusiem???? gdyby to Twoja żona przeczytała Masz formę na córki to jasne że się pisze Słoneczko dla ciebie podszlifuję formę i formę (fizyczną). Tak....żona wszystko przeczytała i jest zażenowana. Wyobraźcie sobie,że tym PANEM PREZESEM jest Wasz mąż.....Co byście czuły czytając to wszystko? Ten nowy dom był moim marzeniem.....a jak Wam się wydaje.....czy jeszcze jest? Czy będę chciała tam mieszkać? Każdy człowiek jest wielką tajemnicą. Tak widać jest tak też z moim mężem. Każdy dzień przynosi niespodzianki. Życzę Wam, abyście nie czuły nigdy tego, co ja w tej chwili czuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 23.11.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Trzymam kciuki,zeby w końcu ten beton wylali...A swoją drogą to masz Ty chłopie przeboje.. jak nie z wodą to z wykopkami.. ale od czego masz nas?? Pocieszymy , doradzimy.. ale jak mamy to zrobić jak Ciebie nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 23.11.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 No właśnie jak chcesz mieć tego dzidziusia jak Ciebie wiecznie nie ma Oj to będziesz miał imprezkę , ale fajnie to takie kameralne to grono tylko 300-400 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 23.11.2007 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Tak, bardzo fajne są te spotkania, a za tydzień jedziemy w ok 100, do Mikołajek. Ja czytam codziennie, lecz nie zawsze moge odpisać. Wieczorem brak weny, plany na next day itd. Córcia wygania od kompa, a w laptopie nie umiem skonfigurować interentu. Poza tym żoncia stęskniona. Wiecie jak jest. Nawet dziennika nie uzupełniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 23.11.2007 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Pięknie Marku, robisz postępy nie denerwuj sie, zakup jakiś nerwosol i do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 24.11.2007 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Może być na boku, a może być i w pozycji klasycznej. Jak kto woli Edytko Świntuch... Słoneczko dla ciebie podszlifuję formę i formę (fizyczną). Jeszcze większy świntuch... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 24.11.2007 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 A co mi na starość pozostało? To chociaz poudaje no nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anarika 17.12.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Czy będziesz jeszcze w tym roku ocieplał fundamenty?Nie jest za zimno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anarika 17.12.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 skorpionek dobrze słyszałeś dobrze ale to jeszcze dalekie plany najpierw trzeba pierwszą dwójkę z pieluch odchować No jasne. Poza tym musimy się przecież poznać, no bo niby jak, Korespondencyjnie zastane tatusiem???? gdyby to Twoja żona przeczytała Masz formę na córki to jasne że się pisze Słoneczko dla ciebie podszlifuję formę i formę (fizyczną). Tak,żona wszystko przeczytała i jest zażenowana. Wyobraźcie sobie,że tym PANEM PREZESEM jest Wasz mąż.Co byście czuły czytając to wszystko? Ten nowy dom był moim marzeniem,a jak Wam się wydaje,czy jeszcze jest? Czy będę chciała tam mieszkać? Każdy człowiek jest wielką tajemnicą. Tak widać jest tak też z moim mężem. Każdy dzień przynosi niespodzianki. Życzę Wam, abyście nie czuły nigdy tego, co ja w tej chwili czuję. No to masz przechlapane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 21.12.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://bikertrzebinia.pl/zdjecia/fotki_do_artow/zyczenia06/zyczenia2.jpg Niech te Święta tak wspaniałe, będą jakby z bajek całe,niechaj gwiazdka z nieba leci,Niech Mikołaj tuli dzieci,biały puch niech z góry spada,niechaj piesek w nocy gada,niech choinka pachnie piękniewszystkim wokól serce mięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts