gwiazdeczka66 20.10.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Błagam o pomoc ludzi, którzy znają się na kolorystyce elewacji domu. po latach poszukiwań jest wreszcie projekt cudo KUROPATWA! jedyny szkopuł to brak kolornika. marzy mi się biały domek z niebieskim dachem, ale jaki ma mieć kolor stolarka: listwy wykończeniowe dachu, kolumny, kolor okien, kolor cokołu z płytek i cegieł na elewacji? jak to zgrać przy biało granatowym nie chcę zlepka ani tęczowych kombinacji. podoba mi się kolor drewna bordo-wiśniowy mahoń, ale nie wiem czy to ma sens z góry dziękuję za każdą wypowiedż. gwiazdeczka 66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reng 21.10.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 to może kolor "teak" lub "tik" - bardzo ciepły brązik, do tego wcale nie ciemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdeczka66 21.10.2007 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 bardzo bardzo dziękuję utrafiłeś( aś)? w sedno tik bardzo nam się podoba, pasuje do projektu domu! jak już jesteś w temacie to proszę podpowiedz jaki kolor do tego na płytki cokołu niebieskie pod kolor dachu, czy brązik pod kolor tiku :roll:a co myślisz o kolorze na schody i taras proszę pomóż bo brak mi wyczucia stylu, a ty jesteś w temacie gwiazdeczka66 : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reng 21.10.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 trudno powiedzieć, niebieski to kolor dość zimny - dla mnie osobiście mało przytulny. ja bym dała wszystko w brązie, ew. płytki na cokół jakiś granat pod kolor dachu. sama musisz wybrać, zależy co ci się podoba. zastanawiam się, czy nie można ściągnąć z sieci programów, w których sobie dobierasz kolory dachów, elewacji itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts