sxsx 20.10.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Witam Mam pytanie odnosnie podłączenia prądu i gazu a mianowicie: Mam domek piętrowy do którego jest podłączony prąd i gaz, jednakże chcemy rozdzielić dom na dwie rodziny (góra i dół) - oddzielne liczniki do światła i gazu i tu sie bierze moje pytanie: 1. Jakie fromalności trzeba wykonać aby podłączyć drugi niezlależny licznik światła? (Sam licznik przerobienie instalacji elektrycNej to oddzielny temat...)Jakire koszty? Jak długo trwa załątwienie wszystkich czynności? W jakim zakresie realizuje zakład energetyczny, a co zostaje mnie do zrealizowania? 2. Jakie fromalności trzeba wykonać aby podłączyć drugi niezlależny licznik gazu?Jakie koszty? Jak długo trwa załątwienie wszystkich czynności?W jakim zakresei realizuje gazownia, a co zostaje mnie do zrealizowania? Zaznaczam że mam już dostarczony prąd i gaz na działkę chce tylko założyć drugie liczniki. Jezeli ktoś przerabiał już ten temat proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/89476-dodatkowy-licznik-%C5%9Bwiat%C5%82a-i-gazu/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts