siates 20.10.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Witam wszystkich!!!!My również chcemy się pochwalić naszymi marzeniami co do budowy domku.Działeczkę już mamy,projekt domku jest już u architekta.Teraz czekamy na jego odbiór.Powiem szczerze, że to wszystko strasznie długo trwa.Na papiery od architekta czekamy już ponad 3 miesiące.Co zrobić?Budowę i tak zaczniemy dopiero na wiosnę. Może teraz troszkę o nas.Jesteśmy małżeństwem z siedmioletnim stażem.Mamy trzyletnią córeczkę Wiktorię.O domku zawsze to ja (Aneta) marzyłam.Mąż zaraził się ode mnie budową.Mieliśmy działkę już dawno kupić, ale dopiero w kwietniu tego roku udało nam się. Dzienniki budowy śledzę od bardzo dawna.Mialam już wcześniej go prowadzić, ale jakoś nie było okazji.Dziś mam urodzinki i postanowiłam sobie zrobić mały prezencik.DZIENNIK BUDOWY CZAS ZACZĄĆ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siates 20.10.2007 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Muszę nauczyć się wklejać zdjęcia.Ale nie dzisiaj możę jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts